КУСТУРИЦА ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО ДЕПАРДИЈЕУ:

ЕКСКЛУЗИВНО – КУСТУРИЦА ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО ДЕПАРДИЈЕУ: Замислите кад бих ја за њега рекао да је распаднути алкохоличар, да је неморална дртина, да ли би то било фер?

ИСКРА на Фејсбуку

– Замислите када бих ја рекао за Депардијеа – да је распаднути алкохоличар, преварант који  је због пореских олакшица, а не из љубави према руској култури, узео руски пасош, да је неморална дртина која не може да издржи истину како Руси воле моје филмове и музику коју свирам, као уосталом и Французи.

– Замислите када бих ја за Депардијеа рекао да се од допадљивог младића претворио у бачву и да нема пинтера који би могао да запуши све рупе на које цури мјешина једна, да је умјесто пишања, у првој класи Аир Франса управо иза себе оставио говно, клептоман један који своје радничко поријекло потврђује тако што гласа за Саркозија а када заврши  рекламу за шпагете краде посуђе од реквизитера.

– Замислите када бих ја Депардијеа рекао да је све жене са којима је живио навукао на алкохол и да им је оставио исто оно што је иза њега остало у првој класи Аир Франса, да није знао да управља мотором него је на првој окуци разбио нос, и да му је тада  пукао мјехур и зато пиша по авионима и по познаницима, да су му из руку испадале гувернале мотора као породице које је засновао и послије уништио, да су му од глуме остали само папирићи, као идиоти, које качи по колегама јер не може да упамти текст тикван један, да ли би то било фер? Мислим да не би,  јер чак када бих тако мислио, не би било добро да то изговорим! – каже Емир Кустурица, реагујући на жестоке увреде које му је пре два дана упутио франацуски глумац Жерар Депардије.

 

iskra.co
Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: