Da li ćeš tek onda postati aktivan kad i sam dodješ na red! Da sam u prilici sve bih ja vas, počev od Nikolića, Vučića i poslanika što ćute poslao na doživotnu robiju

TUGA DO NEBA: Preminula Katarina Ilić (21) koja je svojom porukom rasplakala Srbiju! Narode dokle će mo ćutati! Da li ćeš tek onda postati aktivan kad i sam dodješ na red!

Već više od 20 godina zahtevam javno od države a i od svih stranaka Srbije da se napravi topografska karta o zagadjenosti nuklearnim otrovom ali svi se prave gluvi! Kako radili tako će nam i biti! O zagadjenosti uraniumom pogotovo posle bombardovanja nuklearnom municijom nema niko pravo da ćuti a po najmanje vlada! Vlada je dužna da traži od prouzrokovača zagadjivanja da dekontaminuje zagadjena područja kako Srbija ne bi bila na prvom mestu u Evropi po broju obolelih od karcinoma i raznoraznih vrsta tumora! A i da zahteva da NATO-zemlje materijalno podpomognu obolele kako bi se patnja minimalizovala ili čač i po koji oboleli izlečio. Zbog ovog ćutanja sam više nego ogorčen na celokupnu vladu u Beogradu kao i na poslanike koji ćute po tom pitanju! Da sam u prilici sve bih Vas u Vladi a i opoziciji one koje ćute o kontaminaciji uranijumom poslao na doživotnu robiju zbog ćutanja po pitanju zagadjenosti Srbije nuklearnim odpadom
http://www.intermagazin.rs/truju-nas-uranijumom-zasto-nijedna-vlast-od-1999-godine-nije-napravila-topografsku-mapu-zatrovanosti-srbije-uranijumom/
Hronika

TUGA DO NEBA: Preminula Katarina Ilić (21) koja je svojom porukom rasplakala Srbiju!

katarina ilic facebook

Katarina Ilić (21), studentkinja koja je pre tri meseca svojom potresnom porukom na Fejsbuku rasplakala Srbiju, preminula je juče u svom domu u Čitluku kod Kruševca.

“Preko noći život mi se pretvori u pakao. Od obične, normalne i zdrave osobe, postala sam osoba okružena lekovima, bolnicama, lažnim nadama, osoba koja se bori za ono najvrednije – život. Ja ne želim da ostavim ljude koje volim, ja želim da živim. Vreme je moj najveći neprijatelj… Bojim se da ne zakasnim. Nisam spremna da ostavim ljude koje volim” napisala je tada Katarina i uzdrmala celu Srbiju.

Prve tegobe Katarina je osetila septembra 2014. godine. Žalila se na bolove u predelu stomaka i grudnog koša, a lekari su joj kazali da ima višak vazduha u crevima i da izbegava gazirana pića i mahunarke u ishrani.

Marta prošle godine naglo je dobila temperaturu, često povraćala, a rezultati su pokazali povećanu sedimentaciju. Na ultrazvučnom pregledu na jetri je primećeno strano telo veličine muške šake pa su je poslali na Prvu hiruršku kliniku u Beogradu gde je dijagnostikovana retka vrsta tumora. U maju je urađena embolizacija TACE ali bez efekta. Mesec dana nakon intervencije nije mogla da se podigne.

Nakon neuspešnog lečenja u Beogradu Katarina je prešla na dalji tretman u Niš. Tamo su pokušali da joj urade još jednu embolizaciju i preporučili joj lekove koji se daju bolesnicima u poslednjem stadijumu bolesti.

Nažalost, tretman nije dao zadovoljavajuće rezultate i nakon dvomesečne borbe Katarina je preminula u ponedeljak popodne.
Izvor: Blic, Foto: facebook

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: