СВИ ПУТЕВИ ДО СУВЕРЕНИТЕТА СРБИЈЕ И БОЉЕГ ЖИВОТНОГ СТАНДАРДА ВОДЕ ПРЕКО ПРЕМИНУЛОГ МИЛОШЕВИЋА-БИЛО ТО НЕКОМ ПРАВО ИЛИ НЕ!

Насилна промена владе која за последицу има боље животне услове назива се револуцијом а лидери насилне промене револуционарима!

Насилна промена владе која за последицу има лошије животне услове назива се издајом а лидери наслне промене издајницима!

Промена владе демократским изборима које имају за последицу горе животне услове од предходних назива се преваром а лидери таквих промена преварантима!

Какогод се узме и окрене нема нам друге до изнова почети тамо где је Милошевић стао. Већ више од две деценије се одражава необорива истина да је у Србији насилним рушењем Милошевића, почев од осмогодишњих привредних блокада па преко бомбардовања све до постмилошевићевог времена до данашњих влада постајало је народу све горе и горе. Уместо суверенитета влада тотална привредна зависност, уместо социјалног достојанства влада глад и понизност. Уместо територијалног интегритета уцењивост, уместо социјалне правде социјална неправда и отимачина фабрика од радника који су их деценијама стварали. Дојучерашњи гологузи нитковићи постају милијонери попут Чеде Јовановића који је захваљујући насиљу привредним блокадама и петог октобра дошао у ситуацију да се домогне Суботичке фиделинке валда беше то награда за учињене услуге окупатору, виновницима новог светског поретка. Каже се да њега прије тога није имао ни кер зашта да уједе. Мултимилијонер ако не и мултимилијардер Алексић се докопао просперитетне фабрике Пионир у Суботици као и неких других привредних објеката које су радници својом муком изградили да би он подизао ултралуксузни Хотел Извор у Аранђеловцу са знојем и крвљу тих истих радника којима удељује корицу хлеба тек толико да би могли преживети да би њему пунили џепове и амбаре. Па хајде де да је народу Србије кренуло на боље после петог октобрада како би се могла ова ничим оправдавајућа ситуација барем нечим, колко толко, могла оправдати. Али од бољитка до сушти обећанја ни трага. Па узмите у обзир Вељу Иљића који се хвали ко будала, оним од чега се паметан стиди, како су му у Сорошовој канцеларији у Будимпешти навлачио јакне са зашивеним новцем у постави да би тај новац илегално преносио за Београд! Погледај видеоинтервју: (https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsrpskedveri%2Fvideos%2F1062933457116616%2F&show_text=0&width=560 ) и тај се човек не само да се још увек слободно шета по Србији већ се и награђује министарским и другим фотељама у влади Србије! То више неће моћи народ Србије трпети ако жели преживети!

Све што је Милошевић у последњим говору, још као званични шеф државе рекао и на све што је упозорио народ да ће доћи после његовог свргавања, то се све до коме и тачке, стварно и десило. Погледај видео: https://www.youtube.com/watch?v=121_sQdoAu0

Зато ће све то, што нам је данашњи окупатор Србије илегално финанцирао и тим омогућио како рушење Милошевића тако и долазак петооктобараских петоколонаша на власт у Србији, морати Србија и српски народ почети свој опоравак тамо где је Милошевић стао и све што нам страни фактор саветује и хвали у далеком луку заобилазити.

Све док се посмртни остатци Милошевића не пренесу у алеју великана све дотле ће Србија бити понизна колонија империје зла и дуплих аршина!

Ко окривљује Милошевића тај оправдава агресију НАТО-Алијансе зла а такве народ назива издајницима! А и историја ће их кад тад препознати као такве, петоколонаше алијансе зла! Добро је над злом увек побеђивало јер да није тако већ би одавно нестало света па ће то и овога пута бити случа!

МА КОЛИКО ДА ЈЕ МИЛОШЕВИЋ ГРЕШИО БИО ЈЕ БОЉИ ОД СВИХ ОВИХ ШТО СУ ПОСЛЕ ЊЕГА ДОШЛИ И СВИХ ОВИХ ШТО ГА ОПТУЖИЈУ! А У ОДНОСУ НА КЛИНТОНА, БУША И БЛЕРА БИО ЈЕ МУЧЕНИК И СВЕТАЦ!

Ко окривљује Милошевића тај оправдава агресију НАТО-Алијансе зла а такве народ оправдано назива издајницима!

Кад се каже Милошевић је крив за све у ствари се каже да је НАТО Алијанса ЗЛА била у праву што нас је бомбардовала без објаве рата и без дозволе Савета Безбедности УН кршећи сва мђународна права, норме и конвенције. Зар такви да суде о нама србима и Милошевоћу!?

Природно је да та алијанса зла окриви другога за своје злочине а посебно Милошевића како би оправдала своју агресију безправним бомбардовањем Србије и кршење свих норми међународног права како, једног дана, не би могао нико оптужити, ту алијансу зла, за плаћање реперације, оштете за почињене злочине у свом ратном походу неоколонијализма под лажном заставама глобализма а који је Амерички председник назвао новим светским поретком! Неприродно је и ненормално окривљивати некога ко се бори против тог империјалног зла и који је изгубио свој живот у тој неравноправној борби дуплих аршина!

Као што се птица у канџама звери не може ничем добром надати тако се ни Србија у канџама окупатора не може надати ни суверенитету ни животном просперитету!

Где се Милошевић саплео и стао мора Србија кренути даље. Дозвољавањем сатанизација Милошевића отворили смо алијанси зла капију за сатанизовање целокупног српског народа. Не смемо прихватити њихову реторику зла прихватањем кривде на себе и Милошевића јер то само иде у корист окупатора српског народа, осокољуја нашег душмана да нас и даље уништава, сатанизовањем каља како би опрао себе од почињених злочина и својих дуплих аршина, пред историјом остао чист што би било равно пропасти српског народа. Плаћање оштете за почињена недела те алијансе зла не би могао нико од надолазећих наших генерација могао да захтева. Срби би за сва времена били сатанизовањем жигосани. Историју би нам писала та алијанса зла. Историју побеђених, обично пишу победници. Не смемо дозволити да нас дефинитивно поразе и прихватањем њихових злочина за своје. Једна битка је изгубљена али рат није, води се још увек стварањем Сребреничког геноцида дуплим аршинима подмећањем Маркала и рачка србима како би дефинитивно та мрачна алијанса зла изашла као победник из тог србима наметнутог рата! Генетика је наука о наследним особинама па према томе где нема уочљивих наследних особина нема ни геноцида што не значи да нема ни злочина. Ови дупли аршини неће им проћи и мртав Милошевић ће их победити јер је био поштенији од тих злотвора.

Све док се посмртни остатци Милошевића не пренесу у алеју великана све дотле ће Србија бити понизна колонија империје зла и дуплих аршина!

Последњи говор председника Милошевића, у наставку интервју:

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=121_sQdoAu0

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: