Душан Нонковић-Теодоровић; Путинова кардинална грешка би била било шта веровати лидерима империје зла!!!

Душан Нонковић-Теодоровић о Путину; Путинова кардинална грешка би била било шта веровати лидерима империје зла!!!

WORLDs Foto.

И ако је Путин својом геополитичком анализом, политичке и реалне ситуације у свету, најближи истини и правди због чега је справом постао нада и лидер спаса целом човечанству, уочљиво је да полази у некима својих анализа од погрешних полазних тачака што не значи да се не може доћи до спасоносног циљаи и ако се пође од погрешне тачке, само мало дуже траје уз више жртава недужног света. Ако се седне у воз на погрешној станици не морају бити и све станице до циља погрешне. Много тога, дали ће се стићи до жељеног циља не зависи само од воза и станица већ и од скретница и скретничара. Ако путин полази од тога да се запад боји да не би Русија обновила совјетски савез и да је то разлог стезања обруча око Русије онда Путин полази од погрешне полазне тачке коју му подмеће Америка односно квази аргумента узурпатора селе који су на челу Америчке империје! Истина је томе сасвим обрнута. Узурпатори моћи на челу америчке империје проширују своје границе узимајући утицај на владе бивших република совјетског савеза стварајући од њих своје марионете. Није у питању страх од ширења Русије утицајем на бивше републике совјетског савеза већ је то обратно. Није у питању страх Америке и њених сателита од Руске експанзије већ је у питању интерес неколико најбогатијих фамилија света које су из личне похлепе за профитом и власти узурпирале све скретнице политичког, друштвеног и медијског живота стварајући од својих политичара и вллада а и широм света марионете својих профитних интереса. Ти најбогатији су и најмоћнији људи америчке империје који владају из сенке својим а и многим политичарима других држава. Можда ту утолико грешим да се не ради о вољи тих најбогатији људи света већ о вољи криминалних удружења или група чијим су уценама постали и сами жртвом те мега богате фамилије. Ти владари из сенке најимућнијих људи света имају у виду нафтна и гасна поља Русије као и баснословно богатство руске федерације! Полазна тачка за разматрање сваког разбојништва као и обичног криминала мора бити мотив. А мотив за рушење влада и држава је увек исти, наиме профит подвргавањем туђих ресурси својим интересима фирмама и концернима. Уништавањем државних структура губе недужни људи не само кров над главом већ губе и услове за преживљавање те на тај начин многи постају чак, за само тањир супе, убице, војници који немају појма ко им из сенке вуче конце под лажним заставама и аргументима. Путин мора имати у виду да империјална сила, са сваком од ње разрушеном државом, вишеструко профитира не само присвајањем ресурси у природним богатствима већ и јефтиној радној снази и надмоћности над гладнима које може да злоупотреби како као јефтине војнике тако и као јефтину радну снагу а и да их покреће као избеглице у сврху дестабилизације још стабилних држава. Ако Путин занемари ове чињенице онда ће се једног дана сусрести, на граници Русије, са милионском армијом плаћених тањиром супе и добро плаћеним њиховим официрима.

Савест је најмоћније оружје човечанства. Да није тако већ би одавно победило зло и света више не би било. Свака сила без људске савести завршава неморалом и распадом. Римска империја није капитулирала пред нечијим убојитим оружјом или неком непобедљивом армијом већ пред моралном речи Христовом, веродостојном истином која је срушила тада најмоћнију империју света. Манипулишући савешћу у спрези са војном силом и подкупљеним светских медијима настала је Америчка империја зла за коју мислим да је прешла свој зенит моћи губитком савести.

Дуплим аршинима губи се веродостојност. Са губљењем веродостојности губи се и савест то најмоћније оружје човечанства које га је спасавало од собствене пропасти. Амерички моћници из сенке су својим манипулацијама и дуплим аршинима изгубили сваку меру веродостојности а стим и моћ собствене савести, ту највећу силу међу силама. Веродостојност је основа сваког успеха. Религије морају преиспитати шта је то у њима веродостојно а шта резултат разноразних манипулација па према потреби извршити и своје реформе прилагољавањем науци јер је наука једини истински језик од Бога нам подарен (ил како га неко назива природа) нама дат да би могли разумети себе и Божије законе. Истина је основни услов веродостојности а истина односно веродостојност на крају побеђује. Савест је најмоћније оружје света па тек онда војна техника! Путин је искрена, веродостојна и савесна личност што је већ више пута својим делима и по цени свог живота доказао зато ће на крају и изаћи као победник. Правде без савести нема, зато ће на крају победити онај ко те особине у највећој мери поседује а то је без двоумљења Путин! По мом скромном мишљењу, Путин мора удопунити своју стратегију откривања манипулација псеудо савестћу за организовање такозваних жутих револуција у сврху без савести рушења држава и без икакве одговорности за последице својег мешања у унутрашње ствари суверених држава.

 

Душан Нонковић-Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: