ВИ СВИ ШТО КИЊИТЕ СРБИЈУ МОРАТЕ ЗНАТИ ДА СУ ВАМ ДАНИ ОДБРОЈАНИ

ВИ СВИ ШТО КИЊИТЕ СРБИЈУ МОРАТЕ ЗНАТИ ДА СУ ВАМ ДАНИ ОДБРОЈАНИ И НЕ САМО ДА СУ ВАМ ДАНИ ОДБРОЈАНИ, ЗБОГ ВАШЕ БАХАТОСТИ, ДУПЛИХ АРШИНА, ГЕНОЦИДА НАД ИНДИЈАНЦИМА, АТОМСКИХ БОМБИ НАД НАГАЗАКИЈОМ И ХИРОШИМОМ, СПАЉИВАЊА ВИЈЕТНАМА И ВАШЕ, ИЗ ЛИЧНЕ ПОХЛЕПЕ, ГЛОБАЛИЗАЦИЈЕ ЗЛОЧИНА И ФАШИЗМА ШИРОМ СВЕТА ОСТАВЉАЈУЋИ ИЗА СЕБЕ, ПОЛИТИКОМ СПРЖЕНЕ ЗЕМЉЕ, ПУСТОШ И БЕДУ ВЕЋ ЋЕ ТЕ МОРАТИ И ДА ГЛЕДАТЕ КАКО ВАМ ОМРЖЕНА И НЕПОКОРИВА МАЛА СРБИЈА ПОСТАЈЕ СВЕТСКА ВЕЛЕСИЛА У МОРАЛУ, КУЛТУРИ, НАУЦИ, СПОРТУ И ВИСОКОМ ЖИВОТНОМ СТАНДАРДУ ЈЕР ИМА СВЕ ОНО ШТО ВИ ВИ ХТЕЛИ ДА ИМАТЕ А НЕМАТЕ НИТИ СТЕ ТО ИКАД ИМАЛИ, ВИ ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ, УЗУРПАТОРИ МЕДИЈА И ВЛАСТИ АМЕРИЧКЕ И ШИРОМ СВЕТА. БИТКУ ЋЕ ТЕ ИЗГУБИТИ ОД МАЛЕ СРБИЈЕ САМО ЗАТО ШТО ЈОЈ ЈЕ МОРАЛ И ПОШТЕЊЕ СВЕТИЊА, ОНО ШТО ВИ ГАЗИТЕ НОГАМА!

Ви нам можете чак и владу покорити, уценама присилити да вам буде веран вазал за краће или дуже време али народ нећете никад и никако моћи за сва времена себи подчинити јер народ није исто што и влада. Владе можете стварати, силом или милом, по својој вољи у најкраћем року уколико поседујете довољно новца силе и утицаја али народ не можете стварати по свом ђефу, вољи и намери! Њега стварају генерације живих и дух давно преминулих предака. Нит мртве можете, било чему, присилити нит можете дух, који народ носе у себи, погубити. Ви га можете кињити, мучити, краће или дуже време али га то не можете за сва времена.

На помолу је време да се у то уверите. Ви можете купити светске медије али ви не можете купити нити ће те икад моћи подкупити нас све у доба интернета. У лажи су кратке ноге а кратким ногама се не стиже ни далеко ни поштено ни брзо ни до правог циља а лажи су вам толико велике да вам се од њих ни ноге и не виде, колико су вам бедне и ситне! Семе које сте посејали сада вам у виду погубног корова ниче. Не може више полицајац убити на улици црнца ни кривог ни дужног а да то цео свет не види, сваку поштену душу солидарношћу да не испуни. Питање је само времена кад ће се дигнути кука и мотика против деспота насиља и идеологије заслепљујућег капитализма у којој доминира право јачега уместо људског разума, у којој сила одређује истину а не правда и права истина. У којем је похлепа мера свих мера!

Својом бахатости насиљем и нескромности, заслепљујућим лажима, сатанизовањем српског народља дуплим аршинима, изгубили сте, својом необузданом похлепепом и дуплим аршинима свако људско достојанство. Време је на помолу да вас собствени народ позове на одговорност за та сва своја недела широм света а и над собственим народом.

Јако сте брзи били да прогласите, због неког појединца, цео српски народ геноцидним а да вам није било ни на крај памети да га прогласите паметним због Николе Тесле, највећег проналазача света свих времена пониклог из тог по броју малог Српског народа. Или због Ђоковића да прогласите цео српски народ најбољим тенисерима света и ако је Ноле, најбољи на планети од толико милијарди становника, поникао из мале Србије од осам милиона становника. И да сте то учинили том својом силом своје пропагандне машинерије не би било ни праведно ни истинито али исто тако не можете цео српски народ проглашавати геноцидним као што то чините том својом својом пропагандном машинеријом широм света само зато што вам се усуди да стане на белег и да каже “не” вашој глобализацији похлепе!

А и ви који сте се одвојили од матице српске, после победе српског народа у великом рату, Србије која вам је донела слободу а који је прихватио да се уместо само Србија назове Југославија уместо велике Србије, што би јој после велике победе и доликовало и било неоспорно. Подлегли сте страном фактору. Пљунили сте на своје претке и порекло те вам није ни тај поклон звани Југославија, био довољан па сте га сецесијом разтргли у парампарчад служећи се и злочинима. Морате знати да је Србија, српски народ, раскинуо са својом скромном наивношћу коју сте злоупотребили продајући себе своју душу из личног интереса за шачицу долара односно кратковидних личних интереса. У скоријој будућности ће моћи бити србин само онај ко поштује српскке претке, српску историју, културу и државу која ће га штитити а и обавезивати на иста права као и све држањљане Србије. Доћи ће време када ће те ви одметници у скоријој будућности молити мајку Србију да вас прихвати у своје наручје, гњездо које ће се за сва времена звати Србија и никако другачије.

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: