АМЕРИКА У КОНТИНУИТЕТУ ЗЛА, ПОЛИТИКЕ „ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ“

Безумни командују умнима док умни безумно ћуте – Истинитост континуитета зла – Зар онда није јасно зашто се основао Хашки Трибунал кад не покреће питање трговине људским органима!? Све док се не позову на одговорност архитекти и виновници политике „завади па владај“остаће све као и до сада на ивици своје пропасти!

 

АМЕРИКА У КОНТИНУИТЕТУ ЗЛА, ПОЛИТИКЕ „ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ“

 

Како је могуће да УН одобрава и подржава Хашки трибунал који суди жртвама уместо виновницима зла, политике “завади па владај” 

 

КАКО ЈЕ ТО УОПШТЕ МОГУЋЕ ДА УМНИМА ОВЛАДАЈУ НЕУМНИ, АПСОЛУТНОМ ВЕЋИНОМ УМНИХ, ШАКА БЕЗУМНИХ ЗЛОТВОРА!? НАРАВНО ДА ЈЕ ТО МОГУЋЕ САМО УЗ ПОДРШКУ ВЕЛИКОГ БРАТА!

Докле ће још хтети и моћи дозвољавати себи, та огромна већина светске популације нормалних, да буде објект злоупотребе безумних оркестрираним униформисањем, сврставањем и поистоветњавањем са монструозним микро мањинама безумних, злочину наклоњених, до бесвести изманипулисаних од неколицине баснословно богатих узурпатора светске моћи такозваних владара из сенке, у интересу неколико најбогатијих фамилија света а да не дође до катастрофе светсјих размера па чак и до уништења света!?

Докле ће још моћи дозвољавати себи, та огромна већина поштеног, правди наклоњеног света, да гледа мирно, погледом неутралног посматрача у своју пропаст као да није у питању собственa будућност!
Докле ће дозволити себи та поштена огромна већина света да гледа мирно, погледом равнодушног посматрача, како је подкупљени медији оркестрирано униформишу, устројавају и поистовећује са монструозним микро мањинама безумних, злочину наклоњених, до бесвести изманипулисаних од неколицине баснословно богатих узурпатора светске моћи такозваних владара из сенке а да свет не заврши у апокалипси!?

То што ти узурпатори моћи, ту огромну популацију, ту добронамерну већину целокупне светске популације, селективно сврставају по својој личној вољи, нагону, профиту из похлепе у одпаднике, идијоте, ни криве ни дужне у злочинце, терористе, не би било ни толико трагично да им та врста униформисања и сврставања не служи реализацији политике “завади па владај” користећи се злоупотребом корумпираних мега медија да ту већину поштених дискредитују у огавно смеће које није вредно људске самилости па стим ни било какве заштитеу, да би их на основу било којих разлика оптуживали за подметнуте злочине само да би спровели своју политику “завади па владај” и на тај начин чинили ту огромну већину, поштеног света, својим добровољним послушницима, прецизније речено, робовима, објектима за остваривање својих личних профита и онако баснословно богатих снобова!

Докле ће још моћи трпети и хтети дозволити, та огромна већина недужног и поштеног света да јој кроји „судбину“, узурпацијом центара моћи уз помоћ корумпираних медија, та микро мањина поганих али баснословно богатих, безалтернативно профиту орјентисаних, ултра мањина ултра богатих снобова, узурпацији наклоњених, ти који су узурпацијом најрелевантнијих скретница највиших друштвенополитичких структура дошли до скоро неограниченог политичког утицаја контролишући новцем демократију уместо да демократија контролише њих!

Докле ће поштен свет моћи дозвољавати, тим похлепом и профитом обмањеним душевним утувама да му кроји „судбину“ политиком „завади па владај“? И прије свега, докле ће, амерички председници па и елита беле куће у Вашингтону, моћи играти улогу послушног вазала тих узурпатора моћи а да не изазове апокалипсу и не заврше у инферну целокупног човечанства.

Докле ће та огромна већина, сила суштинске демократије, наседати политици, „завади па владај“, да би била до те мере изманипулисана да брат крене на брата, изазове најкрвавије ратове само да би монструми незаситивих апетита задовољили потребама своје личне сујете, личној похлепи за профитом и власти!!!

Када ће више та апсолутна већина поштеног света стати на пут тој злокобној мањини и од ње корумпираним медијима те ставити “тачку” на злоупотребе и разноразне манипулације, полугама и механизмима светске моћи уз помоћ узурпације власти, силе и насиља да би те баснословно богате мањине биле још богатије, изазивањем међу народима, државама крвопролиће и злочиначке акције, ратове, ради гомилања профита и своје личне моћи, ради ефикаснијих манипулација светом у којем безумни командују умнима док умни безумно ћуте, знајући да својом пасивношћу постају жртве бруталне и надасве похлепне безсавесне мањине корумпираних спремних да изврши сваку наредбу својих безсавесних похлепи оданих налогодовача, узурпатора моћи и подкупљених старешина.

О каквој то демократији онда може свет говорити кад светом влада монета и профит уместо демократске већине поштених. О каквој демократији може свет говорити кад светом влада новац, сила и закони јачега, похлепа уместо хуманости а уместо ума сила неумних, насиље и тероризам јачега.

О каквом УН можемо говорити који дозвољава мешање у унутрашње ствари суверених држава у којима се споља подржавају мањине да овладају демократском већином народа који живи у тим сувереним државама. О каквој то демократији се може говорити у којој огромна већина бива лишевана демократског права на рачун агресивних сецесионистичких мањина подпомогнутих разноразним оружјем уз пратњу санкција којима се кажњавају цивили да би се одрекли своје земље и владара у корист глобалиста из вана односно неоколонијалиста. О каквом то УН можемо говорити који дозвољава великој сили, конкретније речено САД да бомбардује државе без објаве рата а да не одговара за кршење УН карте и свих интернационалних конвенција, за уништавање објеката и структура од виталног значаја по народ суверених држава, да уништава уводђењем санкција основне животне услове цивилног становништва, проузрокујући својим мешањем у унутрашње ствари суверених држава, милионе избеглица а да тај виновник за своје мешање у унутрашње ствари суверених држава не одговара за тај свој злочин, континуитет зла!

Како је то могуће да се та светска сила САД не осврне на резултате својег мешања у унутрашње ствари, политиком “завади па владај”, од ње разорених суверених држава, како је могуће да се не осврће на последице свог мешања и насилних „савета“ тих, кобојаги, владара САД односно владара из сенке.

Како је уопште могуће да та светска сила САД подржава терористичке организације, разноразне сецеонисте познате чак и по трговини људским органима, како је могуће да од таквих терориста прави себи савезнике које чак награђује са сецесионистичком државом на територији суверене државе Србије. Како је то све могуће а да се већина УН чланица не побуне против тих чињеница!?

Како је могуће да се од тих моћника нико не пита како је народ живео у тим државама прије њиховог мешања у унутрашње ствари а како живи после насилног „саветовања“ од њихових милосрдних анђела и мешања по сваку цену у унутрашње ствари тих држава чије су структуре од виталног значаја уништили као да се не ради о злочину против човечности!

Како је могуће да никог од тих моћника не интересује како је народ у Југославији живео прије насилног мешања и подгрејавања грађанског рата!? Да подсетим, тада је Југославија имала билатералне односе са свим државама света! Њен држављанин је могао, југославенским пасошом, путовати у сваку државу света без визе, то није могао чак ни Амерички држављанин а ни Немачки нити било које друге земље света! Равноправност жена и мушкарца, етнија и верника, мањина и већина је било уставом загарантовано право као и право на самоуправљање и опредељивање. Нико није био у толикој беди као што се нашао после мешања у унутрашње ствари којема је следила распродаја до тада бомбардовањем још не уништених привредних структура.

Ирак је прошао још горе од Југославије а Либија још горе а и даље се ти „саветници“ силом или милом не одричу даљег саветовања и мешања у унутрашње послове Сирије, Украјине па и санкција Русији као и мешања у унутрашње ствари Русије и ако су санкције мере које прије свега погађају цивилно становништво. Зар то није злочин против човечности!?

Усмрћен је Милошевић, обешен Садам Хусеин, мученички убијен Гадафи а народима њихова смрт није донела ништа боље већ сваком бољитку супротно. Ништа ама баш ништа у тим земљама није постало боље већ на против све је постало горе и горе. Уместо благостања настала је беда и глад, уместо сигурности живе бомбе са на стотине и стотине мртвих недужних цивила. Па ипак не престају ти креатори новог светског поретка да се мешају у туђе ствари. Поред Милошевићеве, Садамове, Гадафијеве главе траже и главу Асада! Како је могуће да се нико од тих хазардера моћи и ратова никако не приупита, ко наоружава те терористе, одакле долази новац за то силно наоружавање. Како је могуће да њих нико не санкционише блокадама већ увек ко по неписаном закону санкционишу се стабилне државе. Уместо да се помогне народу уводе му се санкције како би окривили за све зло своје владе, себи учинили „медвеђу услугу“ да би агитатори новог светског поретка у мутном боље ловили и експлоатисали тако обезглављени народ политиком “завади па владај”!

Како је могуће да настају такве светске кризе и ратови светских размера!? Одговор је у суштини једноставан. Све те кризе и ратови су последица тога што никад за те последице нису одговарали стварни виновници политике “завади па владај” за своје злочине, ти такозвани владари из сенке. Форд је Хитлеру за рођендане поклањао педесет хиљада долара и на тај начин помагао том монструму да се учврсти на власти. У знак захвалности одликовао га је Хитлер највишим државним одликовањем а да Форда никад нико није ни прозвао ни позвао на одговорност због саучешћа у подржавања Хитлера. Отац Америчког председника Буша, Прасек, је не само као власник банке давао кредите за наоружавање Хитлеровог СА већ је био и у савету Немачког концерна светских размера КРУП-а за производњу и обраду челика који је коришћен за израду оружја са којим је била не само Русија и Европа срављена са земљом а да Прасек није одговарао за ту своју алавост, похлепу за профитом. Одузели су му по нападу на Перхабер нешто зараде из тог прљавог профита али то није сметало да му и син и унук буду Амерички председници.

Капитал је финанцирао Хитлера а и Лрењина. Резултат је био разрушена Европа, разрушена Русија а из свег тога, светске рецесије, кризе, изишла је опорављена Америка! Једино је Америка имала користи од тог светског рата. Опоравила је своју привреду давањем кредита за изградњу разрушене Европе. Обезбедила је потражњу за својим производима и проширила геополитичку империју на скоро комплетну Европу. Од Немачке је створила послушног вазала, пардон оданог савезника. Амерички председник Буш јуниор је на рушевинама близнакиња у Њујорку најавио нови светски поредак, као да од Хитлеровог новог светског поретка свет није био до гуше сит! Буш јуниор је на рушевинама близнакиња небодера, које је ко зна ко срушио а можда и влада из сенке, најавио нови светски поредак са моралним правом да гања, наводне терористе спаваче по целом свету а пошто се наводно не зна где спавају, то није ништа друго до удељивање себи права да интервенише свуда по свету и ствара себи Америчку империју неслућених размера. Ко би ту могао бити толико наиван а да не види да су срушене близнакиње биле од користи Америци и њиховим профитерима из сенке. Ко би још могао поверовати да тај континуитет зла није пројектован од тих истих кланова, по сваку цену профитера, који су и изазвали па и били одговорни за највеће и најстрашније зло какво се не памти у историји човечанства а да од њих, тих виновника доктрине “завади па владај”, никад нико није био позвани на одговорност. Шта ту може онда човечанство уопште очекивати до да буде и даље све као и до сада, све док земља не пукне од јада!?

Зар онда није јасно зашто о прогромима у Задру није ниједан светски медиј писао, где су преко ноћи биле попаљене све српске трговине док су усташе подигнуте руке марширале улицама Задра узвикујући хајл Хитлер а да ниједан светски медиј није то објавио до само једног италијанског листа!(Веродостојно описано у књизи покојног Курт-а Куепрунера; У земљи ратова)

Зар онда није јасно зашто се основао Хашки Трибунал кад не покреће питање трговине људским органима!? Зар то није дно дна!? Па да слика буде подпунија, наводно је тај Трибунал погубио доказе! Подржавање сецесије Косова и награђивање УЧК државом терориста, само потврђује истинитост континуитета зла!

Свака могућа различитост се стилизовала у нетрпељивост коју су подгрејавали политиком “завади па владај” до крвопролића. Ту су се одсецале српске главе, стављале на тацну да би се обтуживали срби да су одсецали муслиманима главе. Свака и најмања разлика се користила политиком “завади па владај” да се оптужи Србија јер је Србија као најбројнија република бивше Југославије са највећом територијалном површином сачињавала срж и кичму Југославије коју је требало сломити како би политиком, завади па владај, уситнитнили и ставили све под своју контролу.

Од Бога датих разлика међу људима, стварали су ти крејатори политике “завади па владај” наводно природне непријатеље одговорне за међусобна крвопролића, крвне непријатеље који су се због тих различитости масакрирали како би та разлика била одговорна за последице крвопролића а не креатори политике “завади па владај”, како не би били одговорни ти узурпатори моћи крејатори те политике “завади па владај” за крвопролића завађених страна, који су политиком „завади па владај“ чинили себи све подобније залогаје за гутање у виду разноразних профита.

Да та различитост међу народима није била узрок нетрпељивости и крвопролића доказује следећа илустрација.

Примера ради, прије мешања Америке у унутрашње ствари суверене државе Југославије живело је у Сарајеву по једна трећина срба, хрвата, муслимана а и трећина мешаних брачних парова што јасно доказује да се народ није мрзео због међусобних разлика већ напротив венчавао између себе! То да је избио грађански рат објашњавало се стиме што је наводно Тито батином присиљавао народе да живи заједно што не може бити тачно јер се не би женили, међусобно улазили у бракове па не би било у Сарајеву ни трећине мешовитих бракова! За разлику, сада живи у Сарајеву преко деведесет процената муслимана, етничко чиста већина и ником то од америчких администрације не мета. Трећина срба и трећина хрвата као и трећина мешаних брачних парова не постоји више у Сарајеву захваљујући мешања споља политиком “завади па владај” тврдећи да се ти етнитети не трпе међусобно и ако је било трећина мешаних брачних парова. И ту се народ венчава као и свугде у свету претежно из љубави а не из мржње! Политика, завади па владај учинила је своје и то никога више не интересује ни у УН нит иког од побораца за људска права. Зашто ако не зато што креаторима новог светског поретка не одговара истина која би водила до помирења.

Зато та теорија помирењња заснована на истини и богатству у различитости, богатству у различитости а не нетрпељивости због различитости, не одговара Америчким неоколонијалистима односно империји владара из сенке, незаситивих профитера по сваку цену па и по цени крвопролића недужних јер не одговара њиховим намерама, концепту; уситни политиком “завади па владај”!

Погрешно схватање богатства у разликама и намерно злоупотребљавање тог нам Божијег дара, тражењем у различитости потенцијал за сукобе је разлог на којем подчивају доктрине за изазивање ратова којима неће бити краја све док не позовемо на одговорност архитекте и виновнике политике „завади па владај“ односно не пресечемо контуинитет зла прије свега заснованог на међусобним разликама.

 

Богатство је засновано на раскошnoj различитости а никако на истоветности! Како би то богатство било кад би све руже биле исте боје рецимо сиве! Тако би то морао да види свако па и од имало ума човек. Па и цео космос није нити једног момента подпуно истоветан већ свакога различит. Валда то тако мора бити по вољи творца живота и космоса да се све заснива и подчива на царству раскоши у различитости које нема нит може бити у истоветности. Па ипак су успели ти светски узурпатори моћи да различитост прогласе узроком нетрпељивости те манипулацијама, узурпацијом уз помоћ свог нагомиланог новца и моћи, подкупљивањем свих друштвено релевантних фактора да владају из сенке, спроводе политику; завади па владај.

И на крају да закључим: Како је могуће да УН одобрава и подржава Хашки трибунал који суди жртвама уместо виновницима зла, политике “завади па владај”!?

Како и зашто је Америчка администрација са својим сателитима прогласила мултиетничност Југославије кривим за крвопролиће и распад Југославије а не плаћене снајперисте и авантуристе из иностранства који су у почетку долазили као туристи на викенд да би убијали, из личног задовољства или по задатку, недужан народ те тако деловали као иницијални упаљач политике “завади па владај”. Јер како је могуће другачије објаснити наступ једног таквог снајперисте у емисији Немачке државне телевизији код познатог, озбиљног и веома популарног модератора Гунтер Јауха где је тај убица снајпериста тврдио да је као снајпериста у Југославији побио преко 150 особа! Како је онда могуће да га нико није судски гонио за тај злочин!? Можда је међу тим жртвама био и млади Сарајевски пар Бошко и Адмира, светској јавности познат као Сарајевски Ромео и Јулија, убијени из снајпера а да се убица до данашњег дана није пронашао а вероватно ни озбиљно тражио. Како је то могуће да се нико од тих снајпериста убица није нашао пред Хашким Трибуналом!? Зашто се те убице нису гониле и приводиле Хашком трибуналу ако не зато што су се њихова убиства уклапала у нови светски поредак, глобализам односно војни поход у интересу неоколонијализације Америчког империјализма!

 

Душан Нонковић-Теодоровић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: