Шта хоће данашње марионете да кажу, да можда Хитлер није имао неког свог„Сороша“из исте кухиње завади па…

Шта хоће данашње марионете да кажу, да можда Хитлер није имао неког свог „Сороша“из кухиње завади па владај.

Чији је пројекат Уједињена Европа – EU?
И од када Двери говоре о томе?

https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1013396852070277/?type=2&theater&notif_t=like&notif_id=1463077434234861

Dušan Nonković; Бошко је овде апсолутно у праву!

Нема сумње, Хитлер је био марионета крупног капитала који је тада тежио глобализацији као и данас, као што то данас теже творци новог светског поретка. Вук длаку мења а ћуд никако! Сви ће мо ми дебело па и крвљу платити ову нашу наивност због свог слепила пред уценама! Зар има разлике између силом наметнутих светских поредака и злочина против човечности. При том је сасвим споредно дали нови светски поредак оглашава и намеће Амерички председник или немачки канцелар Хитлер! Насиље је насиље а стим и злочин злочин без обзира ко су и како се зову протагонисти! Сви они имају своја “светла оправдања”. Хитлер је прерушавао своје војнике да бобашким нападом нападну своје немачке војнике како би се дерао сав изван себе како ће се за сваку бачену бомбу светити те је напао Пољску не ради освете већ ради освајања животног простора за германску нацију. Па шта је друго било једанајстог септембра са небодерима у Њујорку. Зар није по паду Берлинског зида Немачка као НАТО чланица прогласила да брани своје границе у Хиндокушу! Зар НАТО nije u ime svog svetskog poretka počinio zločine. Zar NATO није бомбардовао цивилне објекте, мостове и болнице, породилишта, електричне водове па и бебе на ношама и.т.д. Зар је то праведнији злочин само зато што га је починио НАТО. Злочин је злочин и никада не застарева па ваља на ту чињеницу подсетиту- Зар је онда чудо што је већ тада млади Бошко Обрадовић успоставио извесну паралелу измђу данашње НАТО политике и пропагандног плаката из 1943. тада у окупираном Београду! Браво Бошко!

Шта хоће данашње марионете да кажу, да можда Хитлер није имао неког свог „Сороша“, и да отац и деда америчких председника фамилије Буш, Prescott Bush(види енциклопедију википедије) није финанцирао и наоружава Хитлера (чак је после Перхарбера био и кажњен одузимањем имовине због наоружавања Хитлерове СА). Дали то хоће неко да каже да нису тада Хитлерове хорде биле финанциране, малте не на исти начин, као и хорде терориста и обојених револуција данас итд!?- Све је остало исто само су се називи актера променили. Чак им је и циљ остао исти; завади па владај, ратом изнури Русију па присвоји њена животна богатства а другу ратом изнурену страну учини својом добровољном луксузном слугом али ипак слугом за све и свашта употребљивом! (али не само Русију већ све где им је геополитички интерес за остваривање профита и пуњење већ и онако препуних џепова неколико најбогатијих америчких фамилија!

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: