ВАТИКАН МОЖЕ БИТИ САМО ТОЛИКО МОЋАН КОЛИКО МУ ТО ОМОГУЋУЈУ ГРЕШНИ ПОГЛАВАРИ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ СВОЈИМ БЕЗУМЉЕМ

ВАТИКАН МОЖЕ БИТИ САМО ТОЛИКО МОЋАН КОЛИКО МУ ТО ОМОГУЋУЈУ ГРЕШНИ ПОГЛАВАРИ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ

Свако кокетирање старешина српских православних цркви са Ватиканом, који настоји злочинца прогласити за свеца, је саучешће у злочину те стим и пред Богом грех над греховима.

Па ипак, највећи грех којег је почиила српска православна црква је то што није Николу Теслу прогласила свецем а науку јединим језиком истине којим нам се господ Бог обраћа. Да је прогласила Теслу за свеца а науку јединим језиком истине којим нам се Бог обраћа не би ни било овако грешне католичке цркве а стим ни Степинца пошто би за последицу имала губљење сваке моћи реципрочно са губљењем веродостијности не познавањем језика истине којим нам се Бог обраћа. Да је Никола Тесла свтац нема нити најмање сумње јер све што нас у свакидашњем живорту окружује и омогућује нашу свакодневну егзистенцију је речено божијим језиком науке кроз Теслу који је сам рекао да није ништа измислио јер је и прије њега све то постојало и да је био само одабран да упозна човечанство са тим благословеним Божијим даровима као што су то радиоталаси, електрична струја, генератор, даљински управљач, на стотине других, итд. Без њењгових проналазака, како он то рече, уз божију вољу, све би стало што се креће, фабрикама окреће и свемиром полеће. Уместо да му се сваки пут молитвом захвалимо кад упалимо светло или укључимо пећ или било који други апарат на струју, користимо његовим делима, без да му се захвалимо а црква, уместо да га опојава као највећег свеца нашег и будућег времена, разбија само “своју главу” како да му остатке земаљске сахрани и прије него што га је свецем оживила, прогласила као Божију истину од Бога одабраног анђела да човечанству осветли пут у бољу и лепшу будућност. Поред те дивовске Божије истине којом је надарио господ српски народ, ватиканска догма која омогућава да се и злочинац подигне у редове Ватиканских светаца, би изгледала попут мрље на реверу!Господ Бог нам је подарио ум у толиком изобиљу да га користимо по својој вољи а не да следимо мрачним приликама које очигледно Бог није предвидео да осветле пут човечанству. Није случајно да нам наш, овако малобројан народ рађа такве и толико генија, да су нам деца прваци на разноразним научним олимпијадама па и у спорту као што је то Ноле-Ђоковић којем је свет приредио најдужи стојећи аплауз икад забележеног у историји човечанства од кад тај спорт а вероватно и одкад уопште спорт постоји.

Ум и дела чине човека човеком, од вајкада па до сада па ће га чинити и у будуће. Свеци су од увек били најумнији добротвори! Зар онда Никола Тесла није светац! Докле ће наша, српска православна црква да ћути и прећуткује ту чињеницу да је Никола Тесла светац нашег и будућег времена!? Докле ће још моћи владике српске православне цркве да греше своју душу у име народа док други своје злочинце проглашавају светцима а наш црква своје праве свеце прећуткује! Докле ће то моћи а да их народ и Бог не позову на одговорност за прећуткивање Божије воље!? Прећуткивање Николе Тесле је прећуткивање Божије воље а стим и сахрањивање народа из којег је никао највећи ум нашега времена по Вољи Божијој. Такво понашање није ништа друго до Богохулство, грех који води не само веру већ и човечанство у пропаст губљењем веродостојности а стим и потребног ауторитета од виталног значаја.

И на крају, мора се приупитати српска православна црква, српски народ и држава, зашто је Ајнштајн у удџбеницима широм света заступљенији од Тесле и ако је Никола Тесла, далеко присутнији у свакодневним потребама човечанства а и у науци далеко инфериорнији и заслужнији!? Ко за то сноси одговорност ако не црква, народ и држава. Зар треба и ми да останемо, попут јевреја, без државе да би научили ценити од Бога нам изаслане, дароване Свеце!?

Ко спречава проглашење Николе Тесле за свеца, ради о глави Српске Православне Цркве и српског народа!

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: