10 ХИЉАДА НА УЛИЦАМА БЕОРАДА ЗБОГ КРАЂЕ НАРОДНЕ ВОЉЕ – СТРАХ ОД ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ ЗЕМЉЕ-КРАЂА ИЗБОРНЕ ВОЉЕ ИМА ДУГУ ТРАДИЦИЈУ

10 ХИЉАДА НА УЛИЦАМА БЕОРАДА ЗБОГ КРАЂЕ НАРОДНЕ ВОЉЕ – СТРАХ ОД ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ ДРЖАВЕ – КРАЂА ИЗБОРНЕ ВОЉЕ ИМА ДУГУ ТРАДИЦИЈУ

НЕКИ АУТОРИ ПОКУШАВАЈУ ПРИКАЗАТИ ВУЧИЋА КАО ПОШТЕНОГ ГАРАНТА СТАБИЛНОСТИ АРГУМЕНТУЈУЋИ ДА АКО НЕКО КРАДЕ ИЗБОРНУ ВОЉУ ГРАЂАНА ДА ЈЕ НЕ КРАДЕ ТАКО ДА СЕ САМО ЗА 1 ГЛАС ОСТАНЕ ИСПОД ЦЕНЗУС. ИМА ТУ НЕКЕ ЛОГИКЕ ШТО СА РЕАЛНИМ ДЕШАВАЊИМА НА ТЕРЕНУ НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ ПА ЈЕ САМО ЈЕДАН ФАКТОР ВИШЕ ЗА ПОДРИВАЊЕ СТАБИНОСТ ДРЖАВЕ ПА ЈЕ УТОЛИКО И ОПАСНИЈ ЈЕР СТАВЉА ВУЧИЋА У ПОЗИТИВНО СВЕТЛО ПОШТЕНОГ ЛИДЕРА ШТО ОН У ТОМ СМИСЛУ РЕЧИ ЧАК НИ ПО КАРАКТЕРУ НИЈЕ А ШТО ДОКАЗУЈЕ И ПРЕДИЗБОРНИ МЕДИЈСКИ МРАК КАО И НЕИЗЛАЖЕЊЕ НА ПРЕДИЗБОРНЕ ДУЕЛЕ ОПОЗИЦИОНИМ ЛИДЕРИМА ТЕ НА ТАЈ НАЧИН УСКРАЋУЈЕ НАРОДУ ДА УКАЖУ ПОВЕРЕЊЕ НА ОСНОВИ СОБСТВЕНЕ РЕАЛНЕ ПРОЦЕНЕ. КО ТАКО ПОСТУПА НЕ ТРЕБА СЕ ЧУДИТИ ПРОТЕСТИМА И ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈИ ЗЕМЉЕ.

АУТОРИ ОВАКВИХ ЧЛАНАКА ШТО СУ ЗАСНОВАНИ Н НА ХИПОТЕЗАМА И ПРЕДПОСТАВКАМА ЗАОБИЛАЗЕЋИ У ДАЛЕКОМ КРУГУ ЧИЊЕНИЦЕ КОЈЕ СУ ДО ОВАКВОГ НЕПОВЕРЕЊА ДОВЕЛЕ СУ САУЧЕСНИЦИ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ ДРЖАВЕ, НЕ РАДЕ У КОРИСТ СРПСКОГ НАРОДА ВЕЋ У КОРИСТ НЕГОВИХ ДУШМАНА. АЛИ ОНИ НИСУ ГЛАВНИ И ЈЕДИНИ УЗРОК ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ ДРЖАВЕ. НАИМЕ КРАЂА ИЗБОРНЕ ВОЉЕ ИМА ДУГУ ТРАДИЦИЈУ. ПРИЈЕ СВЕГА, НИКОЛИЋ ЈЕ ИСТРЕСАО ЏАКОВЕ ПОКРАДЕНИХ ЛИСТИЋЕ, ВОЉЕ НАРОДА КАД ЈЕ ТО ЊЕМУ ОДГОВАРАЛО ПА СЕ КЛЕО ДА ЋЕ ПО ДОЛАСКУ НА ВЛАСТ ИЗНОВА ПРЕБРОЈАТИ ЛИСТИЋЕ ПА АКО ТРЕБА И НОВЕ ИЗБОРЕ РАСПИСАТИ ЈЕР ОН НЕ БИ НА ПОКРАДЈЕНОЈ ВОЉИ НАРОДА ДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ. ПО ДОЛАСКУ НА ВЛАСТ ВИШЕ НИЈЕ НИ СПОМИЊАО ЏАКОВЕ ПОКРАЂЕНИХ ЛИСТИЋА А НИ ИЗНОВНО ПРЕБРОЈАВАЊЕ ТЕ ЈОШ МАЊЕ НАМЕРУ ДА РАСПИШЕ НОВЕ ИЗБОРЕ. КЛЕО СЕ У БОГА ДА НЕЋЕ ОДУСТАТИ ОД КОСОВА СВЕ ДОК НЕ БУДЕ ПОНОВО ПОД ОПУТОМ СРБИЈЕ ПА ПОТОМ АГИТОВАО ЗА АЛБАНСКЕ ТАБЛИЦЕ И ЛИЧНЕ КАРТЕ, ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ СУГЕРИСАО КАО НЕМИНОВНОСТ. КО ЈЕ ТОЛИКО ПУТА НАРОД СЛАГАО И ПРЕВАРИО И ПОКАЗИВАО ИЗДАЈОМ СВОГА КУМА СВОЈУ НАКЛОНЈЕНОСТ ИЗДАЈИ НЕ ТРЕБА СЕ ДАНАС ЧУДИТИ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈИ ДРЖАВЕ КОЈУ СУ СВОЈИМ ЛАЖИМА ПОСТАВИЛИ ФУНДАМЕНТ ДАНАШЊЕМ НЕПОВЕРЕЊУ. А ШТА МОЖЕ НАРОД ДРУГО И ОЧЕКИВАТИ КАД УКАЖЕ ПОВЕРЊЕ ТАКВИМА ЗА КОЈЕ ЗНА ДА СУ ГА ВЕЋ ВИШЕ ПУТА СЛАГАЛИ И ПРЕВАРИЛИ ДА СУ НАКЛОЊЕНИ ИЗДАЈИ И ПРЕВАРИ КАО ШТО СУ ИЗДАЛИ СВОЈУ СТРАНКУ И СВОГ КУМА ДОК ЈЕ ОН РОБОВАО. ПО МОМ МИШЉЕЊУ НЕМА ОГАВНИЈИХ КАРАКТЕРА ОД ОНИХ КОЈИ ВАС СЛАЖУ А ДА НИ ОКОМ НЕ ТРЕПНУ, КОЈИ СУ СПРЕМНИ ДА ИЗДАЈУ СВОГ ВОЂУ ДОК РОБУЈЕ У ХАГУ. БРЗО СМО ЗАБОРАВИЛИ ШТА ЈЕ ВУЧИЋ СВЕ НЕКАД ОБЕЋАВАО ДА БИ ПО ДОЛАСКУ НА ВЛАСТ РАДИО СВЕ ТОМЕ СУПРОТНО. А НЕ ТРЕБА НИ ЗАБОРАВИТИ ДА ЈЕ ВУЧИЋ РАСПИСАО ИЗБОРЕ ДА БИ ОСТВАРИО ДВОТРЕЋИНСКУ ВЕЋИНУ У СКУПШТИНИ ДА БИ МОГАО ПРОМЕНИТИ УСТАВ И ПО НАЛОГУ БРИСЕЛА ПРЕДАТИ КОСОВО-ДРУГОГ РАЗЛОГА НИЈЕ БИЛО ЗА РАСПИСИВАНЈЕ ИЗБОРА ШТО ДОКАЗУЈЕ ДА ЈЕ ИМАО ВЕЋИНУ КОЈОМ БИ МОГАО КОМОТНО ДА ВЛАДА. И САД ПОРЕД ТОГ СВЕГА ШЕШЕЉУ ВИШЕ СМЕТА „СИТНА РИБА“ ОДНОСНО ОПОЗИЦИЈА НЕГО ДА СЕ ВУЧИЋ ДОМОГНЕ ТРЕЋИНСКЕ ВЕЋИНЕ, ПРОМЕНЕ УСТАВ И ПО НАЛОГУ БРИСЕЛА ПРЕДА КОСОВО. НЕ МОГУ СЕ ОТЕТИ УТИСКУ ДА ЈЕ СРС ГНЕЗДО СУМЊИВИХ КАРАКТЕРА. НИЈЕДНА СТРАНКА ОД ВОГ ОСНИВАЊА НИЈЕ ИЗНЕДРИЛА ТОЛИКО ИЗДАЈИЦА У ПОСЛЕДЊИХ ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ.У ТО ДРУШТВО СЕ ДОБРО УКЛАПА И ВУК ДРАШКОВИЋ ДА НЕ НАБРАЈАМ ДАЉЕ. ШЕШЕЉ ЈЕ БИО ПО ДОЛАКУ ИЗ ХАГА ВЕЛИКА НАДА НАРОДУ АЛИ ПОСЛЕ ОВОГ НЕХАЈАЊА О НАМЕРИ ВУЧИЋА ДА ОСТВАРИ ДВОТРЕЋИНСКУ ВЕЋИНУ ЗА ПРОМЕНУ УСТАВА ШТО МУ ОМОГУЋУЈЕ ДА ПО НАЛОГУ БРИСЕЛА ПРЕДА КОСОВО, ПОДСЕЋА ДА ЈЕ ТА ЕПИДЕМИЈА ИЗДАЈЕ ЗАХВАТИЛА И САМОГ ВОЂУ СРС!

НАРОД КОМЕ ЈЕ СВЕ ТО ПОЗНАТО ПА И ПОРЕД ТОГА УКАЗУЈЕ ПОВЕРЕЊЕ ИСТИМА ИЛИ НЕ ИДЕ НА ИЗБОР НЕМИНОВНО ЋЕ СЕ ЈЕДНОГ ДАНА ПРОБУДИТИ ОГРЕЗЛИ У КРВОПРОЛИЋУ! АКО НЕ ЗНАТЕ КОГА ДА БИРАТЕ БИРАЈТЕ БАРЕМ ОНДА ОНОГА ЗА КОГА ЗНАТЕ ДА ВАС НИЈЕ СЛАГАО ИЛИ ТАКВОГ ЗА КОЈЕГ ЗНАТЕ ДА ГА ПОШТЕН КАРАКТЕР ОДЛИКУЈЕ. КАРДИНАЛНУ ГРЕШКУ ЧИНИ АКО ПОВЕРИ СВОЈ ГЛАС НЕКОМ ЗА КОГА ЗНАТЕ ДА ЈЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ УХВАЋЕН У ЛАЖИ. СРБИЈУ МОГУ ИЗ ОВОГ ГЛИБА ИЗВУЋИ САМО ОД ПОШТЕНОГ КАРАКТЕРА ЉУДИ.

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Eine Antwort

  1. Gde Vi živite? Šta radite? Čime se bavite? Vratite se u Srbiju pa pametujte!!!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: