ХРИСТОС ВАСКРСЕ! ДВЕРИ и ДСС оборене испод цензуса 4.99%- данас мора бити свима јасно које личности и странке раде за стране интересе

Milan Zaric

Као што је и било за очекивати ДВЕРИ и ДСС оборене испод цензуса 4.99%. Одлучио је тај један глас или можда неко други. Нека им иде на част!

Нека иде на част и СРС и Шешељу који је сво ово време нападао коалицију ДВЕРИ и ДСС. Ваљда је данас свима јасно које личности и странке раде за стране интересе.

Свака част свима који су ширили или још увек шире приче како су ДВЕРИ и ДСС амерички агенти. Ко год има мало памети и достојанства врло добри зна ко заступа чије интересе.

Свака част и свима нама који смо били на правој страни. Боље је и доживети пораз него живети као лажни победник. Част и достојанство су пречи од лажне победе па чак и од живота.

Данас је празник ВЕЛИКИ ПЕТАК.
На данашњи дан је страдао неко кога славимо и који је такође доживео неправду од стране оних који нису знали шта раде. ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

П. С. Пре неки дан сам помислио шта ако Дверима фали један глас за цензус. Помислио јер ја нисам гласао а нисам јер ме баш тај РИК није ставио на списак. Нису ми дозволили да гласам. Да је ситуација другачија осећао бих се лоше. Данас знам да би чак и да сам гласао опет фалио тај једна глас. Неко је хтео да буде баш тако. Нека му служи на част!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: