СВИ СУ СЕ ЖАЛИЛИ НА КРАЂУ САМО ШЕШЕЉ НИЈЕ А ИМАО ЈЕ РАЗЛОГ! ЗАШТО?

СВИ СУ СЕ ЖАЛИЛИ НА КРАЂУ САМО ШЕШЕЉ НИЈЕ А ИМАО ЈЕ РАЗЛОГ! ЗАШТО?

КОНТРАВЕРЗА ИЗМЕЂУ НОВИЦЕ ЂОРЂЕВИЋ И ДУШАНА НОНКОВИЋ:

Dušan Nonković Сви су се жалили на крађу па чак и Вучић само Шешељ није већ је уместо тога напао Двери-зар то није више него чудно. Пред изборе тврди Шешељ да има више од 20% бирачког тела иза себе а онда добије тек трећину од оног што је тако убедљиво тврдио да има па ни речи да се пожали на крађу!Зашто? Па нису валда сви сисали весла осим њега.

Gefällt mir · Antworten · 1 · 1 Std

Novica Djordjevic

Novica Djordjevic Dušane, stidiš li se tvog komentara? Pred izbore tvrdio da ima 20% a dobio manje.To niko ne zna koliko će dobiti i šta će sutra biti.Kod tebe je problem-ne znaš šta je juče bilo.Samo gatare za novac lažu šta će biti u budućnosti.Šta je u ovom slučaju uvredljivo po tebe i drugih.Kada toliko znaš-reci šta je tražio američki ambasador Skot u noći po završetku izbora.

Новице ако неког треба да буде срамота онда то треба онога ко лаже-ако не верујеш да је тврдио и то не само једанпут да је СРС преко 20% онда се барем потруди па погледај његове предизборне видео прилоге. Зар зато да ме буде срамота што сам рекао чисту истину да се није пожалио на крађу гласова и ако је имао разлога за то! Да се разумемо, имао сам и имам велико поштовање што је издржао 12 год. у затвору! До јуче је био моја нада да ће променити србију и ослободити је од великог брата. А уместо ангажовања у том правцу и растури Вучића почео је да растура Вучићеве противнике а Вучићу да нуди коалицију-човеку који га је јавно прозивао, док је он робовао, постоји исто видеодоказ, називајући га лажовом подвлачећи ту изјаву да су добро познавали тог човека и он и Николић. То зна и Шешељ па се питам где му је остала кичма, вероватно у Хагу. Прегледај све моје коментаре и чланке у Гласу Дијаспоре којег сам основао и који уређујем и установићеш да га никада нисам критиковао нити ружну реч о њему рекао али ово подмећање Бошка Обрадовића за америчког човека је више него одвратно а још више него глупо јер да је амерички човек неби имао сад потребе да се бори за цензус. То што Шешељ критикује госп. Рашковић-Ивић је у праву али од политичара са његовим искуством очекује се да прави разлике! Чим је рекла на ТВ да је Сребраница био геноцидан злочин одмах сам истог тако рећи момента писао њеној секретарици да гледа по сваку цену да повуче ту изјаву јер би она морала знати као лекар да се тај злочин не може назвати геноцидним јер се под геноцидом подразумева истребљивање по основи генетских(наследних) разлика које на том подручју не постоје. Етничке разлике нису наследне већ васпитне и узгојне па се не могу назвати генетским разликама да би се тај злочин могао назвати геноцидом-Доста тога сам безброј пута јавно објављивао. Тек после избора сам се почео двоумити и питати дали може нормалан човек издржати 12 год у затвору а да не буде психички оштећен. Са оваквим деструктивним деловањем не може се срушити ниједан ражим па ни Вучићев! То мора да је јасно сваком нормалном човеку а посебно са коефицијентом интелигенције попут онога којег је некад поседовао Шешељ! Ова ноћ пребројавања и дискусије око цензуса подсети ме на ону: Пуштах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже, од тада смо бољи пријатељи у главу ми памет ућерасте!

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: