Bilo je naivno verovati da će NATO dozvoliti sebi da izgubi za zelenim stolom ono što je krvavim ratom i prevarama dobio

Na žalost potvrdile su mi se crne slutnje po pitanju korektnog prebrojavanja listića- Bilo je naivno verovati da će NATO dozvoliti sebi da izgubi za zelenim stolom ono što je krvavim ratom i prevarama dobio. Ja sam sinoć pratio do kraja konferenciju za štampu. Kad je Obradović dobio reč zamolio je pred svim prisutnim zastupnicima medija da objasne zašto je samo koalicija Dveri/DSS isključeni iz direktnog radio preneso Srbije pa je rekao da će svojim izlaganjem početi tek kad se uspostavi i za njegovu koaliciju direktan prenos. Novinarka je rekla da taj prenos ne mogu uspostaviti na šta je Obradović prisutnim predstavnicima medijima rekao da su svedoci najcrnje diskriminacije jedne stranke u istoriji izbora Srbije.

Dušan Nonković-Teodorović

Advertisements

Eine Antwort

  1. Narode pokradeni smo na delu izborna krađa i izborni inžinjering CIE i zapadnjaka kako da njihov pijun ostane na čelu Srbije i nastavi sa njenim uništenjem. Narod se protiv svoje volje gura u EU i NATO. Pa nije narod zaboravio malu Milicu Rakić i ostale nevino ubijene u bombardovanju od Vučićevih šefova amera i eu. Da je Ivica Dačić Srbin kao što nije okrenuo bi se Šešelju i ostalim rodoljubnim strankama a ne sudelovao u uništenju Srba i Srbije uz Vučka. Narodu je sve teže treba tražiti nove prevremene izbore uz puno veću kontrolu izbornih listića. Ne čitajte Kurir ni Pečat tamo objavljuju samo hrvatske i protusrpske komentare nek se stide njihovi administratori koji nemaju obraza.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: