MA KO TVRDIO DA SE U SREBRENICI DESIO GENOCID SAMO DOKAZUJE DA NEMA POJMA ŠTA JE GENETIKA – ILI JE GLUP ILI ZLONAMERAN, BIĆE PRVO OVO DRUGO!

MA KO TVRDIO DA SE U SREBRENICI DESIO GENOCID SAMO DOKAZUJE DA NEMA POJMA ŠTA JE GENETIKA – ILI JE GLUP ILI ZLONAMERAN, BIĆE PRVO OVO DRUGO!

GENETIKA JE NAUKA O NASLEDNIM (GENETSKIM) OSOBINAMA I NJIHOVIM RAZLIKAMA PA PREMA TOME GDE NEMA GENETSKIH (NASLEDNIH) RAZLIKA NE MOŽE BITI NI GENOCIDA JEDNE GENETSKE POPULACIJE NAD DRUGOM!

OGROMNA VEĆINA SVETA GOVORI O GENOCIDU U STILU UBEDJENOG EKSPERTA A DA NEMA POJMA ŠTA JE GENETIKA, GENOCID A ŠTA ZLOČIN PA ĆU POKUŠATI ODMAH NA SAMOM POČETKU DA RASVETLIM TO PITANJE KONKRETNIM PRIMEROM. AKO SE DETE CRNKINJE I CRNCA USVOJI OD NEKOG, RECIMO U EVROPI, BELOG BRAČNOG PARA TO DETE NEĆE PROMENITI TOKOM SVOG ŽIVOTNOG RAZVOJA SVOJU BOJU KOŽE ŠTO DOKAZUJE DA JE TA BOJA KOŽE GENETSKI NASLEDNA ZAHVALJUJUĆI GENIMA KOJI ODREDJUJU NASLEDNE OSOBINE TE AKO TO DETE UNIŠTAVATE ZBOG BOJE SVOJE KOŽE, ZBOG GENETSKE NASLEDNOSTI ONDA JE TO GENOCID. AKO TO ISTO USVOJENO DETE CRNE PUTI ODRASTE U, RECIMO NEMAČKOJ U NEKOJ FAMILIJI BELOG BRAČNOG PARA NE ĆE POBELITI JER MU TO NE DOZVOLJAVAJU GENI KOJI ODREDJUJU BOJU KOŽE ALI TO DETE ĆE NAUČITI NEMAČKI PA I PREUZETI DEO KULTURE TE SREDINE U KOJOJ ODRASTA ŠTO DOKAZUJE DA JEZIK NIJE GENETKA, NASLEDNA, OSOBINA VEĆ VASPITNA. AKO GA ZBOG JEZIKA, KOJIM GOVORI I KULTURE U KOJOJ JE ODRASTAO UNIŠTAVATE A NE ZBOG CRNE PUTI ONDA ČINITE ZLOČIN A NE GENOCID NA OSNOVI GENETSKIH RAZLIKA. AKO HRVATSKA FAMILIJA USVOJI SRPSKO ILI MUSLIMANSKO DETE I OBRATNO SRPSKA ILI MUSLIMANSKA SRPSKO ILI HRVATSKO ILI SRPSKA FAMILIJA MUSLIMANSKO ILI HRVATSKO DETE PA TU DECU SRETNETE NA ULICI NEĆETE BITI U STANJU DA PREPOZNATE SRPSKO, MUSLIMANSKO ILI HRVATSKO DETE ŠTO DOKAZUJE DA NEMA NASLEDNIH ODNOSNO GENETSKIH RAZLIKA PO KOJIMA BI BILI PREPOZNATLJIVI KAO SRPSKO, HRVATSKO ILI MUSLIMANSKO DETE. TO ZNAČI DA GDE NEMA GENETSKIH PREPOZNATLJIVIH NASLEDNIH RAZLIKA DA NE MOŽE BITI NI GENOCIDA ODNOSNO UNIŠTAVANJA NA OSNOVI GENETSKIH RAZLIKA-KAO ŠTO SE NE MOŽE UNOŠTITI NEŠTO ŠTO NE POSTOJI!

SAMO NAROD JEDNE RASE MOŽE SE RAZLIKOVATI OD NARODA DRUGE RASE NA PRIMER BELA RASA OD CRNE RASE ILI ŽUTA ITD. MEDJUTIM IZMEDJU NARODA NA BALKANU NE POSTOJE RASNE, GENETSKI NASLEDNE RAZLIČITOSTI PA SE NE MOŽE PO GENETSKOJ, NASLEDNOJ OSOBINI, NIKO NI UNIŠTAVATI JER TE GENETSKE RAZLIČITOSTI MEDJU NARODIMA BALKANA NE POSTOJE. TU POSTOJE KULTURNE, ETNIČKE I VERSKE RAZLIČITOSTI KOJE SE NE RAZLIKUJU PO NASLEDNIM OSOBINAMA VEĆ PO VASPITNIM OSOBINAMA KOJE SA GENIMA NEMAJU NIKAKVE VEZE PA SE UNIŠTAVANJE PO TOJ OSNOVI NE MOŽE NIKAKO NAZVATI GENOCID VEĆ ZLOČIN. TIPIČAN PRIMER GENOCIDA KOJI ODGOVARA NAUČNOJ DEFINICIJI GENOCIDA BILO JE UNIŠTAVANJE CRVENE RASE (INDIJANACA) ZBOG SVOJIH NASLEDNIH TIPIČNIH GENA CRVENE RASE. AKO BI SRELI NEGDE JEDNOG CRVENOG INDIJANCA PREPOZNALI BI GA KAO TAKVOG KAO ŠTO BI PREPOZNALI JEDNOG CRNOG ČOVEKA KAO PRIPADNIKA CRNOJ RASI. UKOLIKO BI SRELI NA ULICI SRBINA, STANOVNIKA BOSNE ILI HRVATSKE NE BI GA MOGLI KAO TAKVOG DEFINISATI NA OSNOVI GENETSKIH RAZLIČITOSTI. SVI ONI U ISTOM REGIONU GOVORE ČAK I ISTIM DIJALEKTOM ŠTO ZNAČI DA NEMA NI RASNE NI NEKE DRUGE GENETSKI UOČLJIVE RAZLIČITOSTI. ISTREBLJAVANJE INDIJANACA JE GENOCID KAO I U VREME HITLEROVE VLADAVINE PLANSKO STERILIZOVANJEM DA BI IH ISKORISTILI OSTATAKOM ŽIVOTA KAO RADNU SNAGU KOJA IZA SEBE NE OSTAVLJA POTOMSTVO. U KONCENTRACIONIM LOGORIMA SU UNIŠTAVALI SVE OSTALE NARODE I RASE DA BI NA KRAJU STVORILI GERMANSKU PLAVU RASU. TO JE GENOCID JER JE JEDNA GENETSKA POPULACIJA UNIŠTAVALA SVE OSTALE U INTERESU STVARANJA SOBSTVENE GENETSKE RASE SPECIJALNIH I PREPOZNATLJIVIH NASLEDNIH OSOBINA. NAZIVANJEM SREBRENIČKOG ZLOČINA GENOCIDOM JE OMALOVAŽAVANJE MILIONSKIH ŽRTAVA STVARNIH GENOCIDA, TREĆEG NEMAČKOG RAJHA I ŽRTAVA GENOCIDA NAD INDIJANCIMA, STAROSEDEOCIMA, ODNOSNO NAD CRVENOM RASOM SA CILJEM OTIMANJA ŽIVOTNOG PROSTORA ILI JEDNOM REČJU REČENO RADI OSTVARIVANJA PROFITA.

SVA OVA NAPREZANJA DA SE SREBRENIČKI ZLOČIN NAZOVE GENOCIDNIM JE U STVARI ZATAŠKAVANJE I ODVRAĆANJE POGLEDA SVETSKE JAVNOSTI OD SVOJIH GENOCIDA KAKVA U ISTORIJI ČOVEČANSTVA NISU ZABELEŽENA BILA PO SVOM OBIMU I BRUTALNOSTI KOJOM SU U AMERICI IZVRŠILI NAD INDIJANCIMA I U NEMAČKOJ NAD SVIM OSTALIMA SPROVEDENIH NEDELA, GENOCIDA, NEPOJMLJIVIH RAZMERA. POSTAVLJA SE PITANJE, ZAŠTO SE UZ POMOĆ SREBRENICE BRKAJU POJMOVI GENOCIDA I ZLOČINA ODNOSNO PROGLAŠAVA SREBRENIČKI ZLOČIN GENOCIDOM? ODGOVOR JE JEDNOSTAVAN;DA BI SE ODVRATIO POGLED OD SVOJIH POČINJENIH ZLOČINA U CILJU GLOBALIZMA ODNOSNO NEOKOLONIJALIZMA U INTERESU MANJINSKIH ALI BASNOSLOVNO BOGATIH GRUPA KAKO BI BILE TE GRUPE ILI POJEDINCI JOŠ BOGATIJI! SREBRENIČKI GENOCID JE IZMIŠLJEN DA BI OPRAVDALI TI PROTAGONISTI GLOBALIZMA SVOJ ZLOČIN NEZAKONITOG MEŠANJA U UNUTRAŠNJE STVARI SUVERENIH DRŽAVA A PRE SVEGA, NEZAKONITO BOMNBARDOVANJE JUGOSLAVIJE KRŠENJEM UN KARTE, OSNOVNOG MEDJUNARODNOG PRAVA KAO I KRŠENJE SVIH MEDJUNARODNIH KONVENCIJEA DA BI SE OPRAVDALO UVODJENJA NATO U NEZAKONITE IGRE MANIPULANATA IZ LIČNOG KORISTOLJUBLJA TIH BASNOSLOVNO BOGATIH I MALTE NE NEOGRANIČENOG UTICAJA SNOBOVА!

СВИХ ТИХ ЗЛОЧИНА, СВЕТСКИХ РАЗМЕРА ГЕНОЦИДА ПА НИ СВЕТСКИХ КРИЗА НЕ БИ БИЛО ДА СЕ ПОГЛАВАРИ ВЕРА, РЕЛИГИЈА, ДОГМИ НИСУ, ВЕЋ ОДАВНО, ОДРЕКЛИ НАУКЕ КАО БОЖИЈЕГ ЈЕЗИКА ИСТИНЕ КОЈИ НАМ ОМОГУЋУЈЕ ДА РАЗУМЕМО СЕБЕ, ДРУГОГА И БОГА КАКО БИ МОГЛИ ДОНОСИТИ ИСТИНСКИ ИСПРАВНЕ ОДЛУКЕ. КРИЗАМА ВЕРА СУ ПРЕДХОДИЛЕ КРИЗЕ МОРАЛА ГУБЉЕЊЕМ СОБСТВЕНЕ ВЕРОДОСТОЈНОСТИ ОДРИЦАЊЕМ ОД НАУКЕ, ЈЕЗИКА ИСТИНЕ ШТО ЈЕ ОМОГУЋИЛО КРИЗЕ И РАТОВЕ СВЕТСКИХ РАЗМЕРА. НАУКА ЈЕ ЈЕЗИК ИСТИНЕ КОЈЕГ СУ СЕ ВЕРЕ ВЕЋ ОДАВНО ОДРЕКЛЕ У ИМЕ СВОЈИХ ИСТИНА ПОД ИЗГОВОРОМ ВЕРЕ У БОГА! А КАКО СЕ МОЖЕ ВЕРОДОСТОЈНО ВЕРОВАТИ АКО СЕ НЕ КОРИСТИ НАУКА КАО ЈЕЗИК ИСТИНЕ ОД БОГА НАМ ПОДАРЕНОГ ДА БИ МОГЛИ РАЗУМЕТИ СЕБЕ, ДРУГЕ И БОГА!?

Dušan Nonković-Teodorović

PS: GMO je primer genocida u biljnom i životinjskom svetu koji uništava sve ostale sorte i rase genetskom manipulacijom menjajući im genetskim putem nasledne osobine.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: