Народе, памет у главу; не позамљује се ништа а по најмање власт ономе ко је издао, покрао и преварио! Србији су потребни поштени, неискварени посланици а таквих има највише међу младима!

Народе, памет у главу; не позамљује се ништа а по најмање власт ономе ко је издао, покрао и преварио! Србији су потребни поштени, неискварени посланици а таквих има највише међу младима! Одлучимо се за младост! За будућност Србије

А Ви господине Шешељу не можете говорити и остати веродостојан тврдећи да СРС није никад издала кад су се из гњезда СРС излегле и полетеле, у њеној историји незапамћене, издајице које су је поврх свега још и покрале док сте Ви робовали у Шевенингену по налогу Хашког трибунала. Овим актом Николића и Вучића остаће СРС синоним легла издајништва. Ту не може ништа да помогне ни Ваше робовање ни Ваша лична лојалност СРС – Једна ласта не чини пролеће нити може представљати срж искрености једне странке кад јој већина јата полети за издајницима!

Видите, како можете очекивати да се таква издаја не ће поновити, утолико пре што су вам ови издајници остали несанкционисани после Вашег повратка из Хага а и да, евентуално новим, следбеницима издаје нисте запретили озбиљнијим санкционисањем издајника. Па не само да су ти што су Вас издали и покрали мандате остали некажњени за ту издају и крађу већ чак не наговештавате да ће те их, првом приликом, позвати на одговорност и поступити са њима као што то поступа свака озбиљна држава са својим издајницима.

Друго, како можете, господин Шешељ, сад у предизборној кампањи тврдити, да ће урадити ово или оно, укинути царине итд кад је комплетна привреда и владајућа политичка структура у страним рукама и кад влада тотална овисност од оних који могу у свако доба да подвргну Србију санкцијама а Вас господине Шешељу поново стрпају у затвор како сте то и сами рекли, без да се томе опирете односно активно супротставите. Да сте одлежали 12 година за и у интерсу Србије служи Вам на част а Вашим најближим сарадницима на срамоту. Исто тако немам сумње да желите Србији све најбоље али жеље су једно а могућности су друго те све док не будете презентовали документ да имате подршку владе Русије остаће Вам Ваше жеље само пуста обећања, утопија а Ви стим без веродостојности због непокрића собствених изјава. Да сте за Русију а не за ЕУ је за поздравити али без званичне подршке руских званичника је и то само пуста жеља.

Да би се могла обећања и испунити мора се бити барем донекле сувереним а то знате и сами да то за сада нисмо:

http://facebookreporter.org/2016/03/30/%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE%D0%BC-%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/

После ових аргумената може се доћи до следећих закључака: Ко жели своје животне услове на боље променити, мора изаћи на изборе-не гласањем гласа се за садашњу владајућу гарнитуру да остане све како је и до сад било. Да би се било шта на боље променило мора се изаћи на изборе, попунити гласачки листић за оног у кога се може највише надати да ће моћи и нешто променити а то значи не гласати за оне који су имали своју прилику па нису знали или хтели било шта на боље променити већ за нови кадар који још није имао прилику да покаже шта уме и шта је у стању да на боље промени а то могу бити само они најмлађи политичари не само што су најмање искварени већ и зато што су и највише одговорни за своју генерацију којој су старије генерације загорчиле живот. Поштених и неискварених има по природи ствари највише међу младима. Гласајмо за младе за наду и будућност Србије.

Старијој генерацији је дужност, својим животним искуством, подржати младе са по којим добронамерним саветом.

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: