НЕМОЈТЕ СЕБИ УНАПРЕД ОДУЗЕТИ НАДУ, ИЗАЂИТЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА МЛАДЕ ЗА ПРОМЕНЕ, ЗА БУДУЋНОСТ, СА СТАРИМА ЈЕ НЕЋЕТЕ МОЋИ ИМАТИ НА ДУЖЕ СТАЗЕ!

НЕМОЈТЕ СЕБИ УНАПРЕД ОДУЗЕТИ НАДУ, ИЗАЂИТЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА МЛАДЕ ЗА ПРОМЕНЕ, ЗА БУДУЋНОСТ, СА СТАРИМА ЈЕ НЕЋЕТЕ МОЋИ ИМАТИ НА ДУЖЕ СТАЗЕ! То Вам кажем ја са својих 76 година како не би нико помислио да дискриминирам старе само због старости!

ПОСЛЕ ОВОЛИКИХ ЛОМОВА, ПАТРИОТСКИХ ПРЕВРТЉИВАЦА, ЛАЖНИХ ПРЕДИЗБОРНИХ ОБЕЋАЊА НИЈЕ ЛАКО ПОШТЕНОМ ЧОВЕКУ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ ПОГОТОВО ТО НИЈЕ ЛАКО А НИ ЈЕДНОСТАВНО ЧОВЕКУ КОЈИ ДРЖИ ДО ПРАВДЕ И ДОСТОЈАНСТВА ПА ЈОШ ПОВРХ СВЕГА ТОГА УБЂЕНОГ ДА ШТОГОД ДА ГЛАСА ДА ПРОМЕНА НЕЋЕ БИТИ ПА ИПАК ЈЕ НАЈВЕЋА ГРЕШКА ПРОТИВ СВОЈИХ ЛИЧНИХ ИНТЕРЕСА ДА СЕ НЕ ИЗАЂЕ НА ГЛАСАЊЕ И ПОРЕД СВИХ ТИХ ОБЈЕКТИВНИХ ФОБИЈА ЈЕР НЕГЛАСАЊЕМ СВЕ ОСТАЈЕ ПО СТАРОМ БЕЗ И МИНИМУМА ШАНСЕ ДА ДРУГЕ СТРАНКЕ ДОЂУ НА ВЛАСТ ДА СЕ БИЛО ШТА ПРОМЕНИ НА БОЉЕ ДРУГИМ ЉУДИМА.

ПОГОТОВО НИЈЕ ЛАКО, РЕКАО БИХ ДА ЈЕ НЕМОГУЋЕ, ИКОМ ИШТА ПОВЕРОВАТИ ПА МА КОЛИКО СЕ КО КЛЕО ДА НЕЋЕ СВОЈА НАЧЕЛА ПОГАЗИТИ ОДНОСНО ИЗДАТИ, ПОСЛЕ ОВОГ У ПРЕДИЗБОРНИМ КАМПАЊАМА НАЈЖЕШЋЕГ “ПАТРИОТЕ” ШТО ОКРЕНУ ШИЈУ ЗА СТООСАМДЕСЕТ СТЕПЕНИ ПО ДОЛАСКУ НА ВЛАСТ ПА ИПАК АКО ПОВЕРИМО СВОЈ ГЛАС НЕКОМ НОВОМ, ПОГОТОВО МЛАДОМ РОДОЉУБУ, ПОСТОЈИ БАРЕМ МИНИМАЛНА ШАНСА ДА НЕЋЕ ИЗДАТИ СВОЈА НАЧЕЛА. НЕМОЈТЕ СЕБИ УНАПРЕД ОДУЗЕТИ НАДУ, ИЗАЂИТЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА МЛАДЕ ЗА ПРОМЕНЕ, ГОРЕ НЕГО ШТО ВАМ ЈЕ БИТИ НЕ МОЖЕ И АКО ПОВЕРИТЕ СВОЈ ГЛАС НЕКОЈ МЛАДОЈ СТРАНКИ-МЛАДОСТ НИЈЕ НИТИ МОЖЕ БИТИ ТОЛИКО ИСКВАРЕНА КОЛИКО ТО МОГУ БИТИ СТАРИЈИ СВИМ МОГУЋИМ БОЈАМА ПРЕПРАНИХ.

Душан Нонковић-Теодоровић

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: