Presude tribunala imaju samo jedan cilj a to je da se osude drugi za počinjene NATO zločine nezakonitim bombardovanjem suverene zemlje bez UN mandata (Video)

Руски експрес дошао у посед пуне верзије пресуде војним и политичким главешинама земаља НАТО! (ВИДЕО)


мар 24, 2016

Злослутна подударност…

У својој ексклузивној изјави за Руски експрес адвокат Горан Петронијевић говори зашто НАТО суд у Хагу изриче пресуду првом председнику Републике Српске др Радовану Караџићу 24. марта, на дан кад је ова војна организација почела дивљачку и противправну агресију против Савезне Републике Југославије.

Горан Петронијевић види злокобну везу између ова два датума.

Челницима НАТО пакта суђено је у СРЈ за извршен злочин против мира и све потоње злочине. Казне су укинуте одмах након петооктобарског пуча, тако да нико од криваца за уништење једне земље није одговарао.

НАТО пакт и Запад у целини, формирањем Међународног кривичног суда за бившу Југославију, избегли су одговорност за извршен злочин, пребацујући га искључиво на једну страну – српску.

НАТО пресуда…

Медија центар Ногина и Куриноја Руски експрес дошао је у посед пуне верзије пресуде војним и политичким главешинама земаља НАТО који су учествовали у агресији на Југославију. Сматрамо да је неопходно да буде пресуда објављена у целини, без обзира што је одмах након државног удара (5. октобра 2000. године) била укинута, полазимо од чињенице да ће ова пресуда, пре или касније, поново бити правно извршна, а до тада треба да остане документарни извор информација новије светске историје.

У складу са нормама међународног права ратни злочин никада не застарева!

Преузмите ПДФ документ пресуде НАТО

http://srb.ruskiekspres.rs/2016/03/1628/

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: