Зашто мислим да је Ватикан фашисичка организација!?

Зашто мислим да је Ватикан фашисичка организација!?

Прво зато што се Папа сматра замеником Господа Бога на земљи а и не бира се демократским путем својих верника. Целокупна организација је заснована на ауторитету хијерархије у виду пирамиде, од горе па на доле. Ту као да се Римски император, Цезар заменио именом Папе уз перфидну злоупотребу верника, ту мислим на крсташке ратове као и уништење српског народа а да се никад нико од Папа није искрено јавно покајао а нити за сарадњу са Хитлером и Павелићем извинио.

Друго, никад се ниједан Папа није извинио за сарадњу Ватикана са Хитлером, Павелићом, Јасеновац, и многобројне жртве великог броја католичких свештеника у другом светском рату нити се икад извинуо за насилно прекрштавање у католицизам српског живља. То не само да није хришћански већ је за сваку осуду, монструозно и неподношљиви неморално. ( Немачки новинар Дешнер је веродостојно и документовано описао многа злодела Папа од крсташких ратова закључно са покољима над србима за време НДХ. Како то Дешнар каже; Кроз лаж, насиље и превару деошли су на власт, кроз насиље лаж и превару…)

О продаји раја…и о спаљивању „вештица“ итд. да и не говорим!

Хијерархија, која омогућава да кардинал постане онај ко највише скупи новца и капитала од својих верника поклањањем фамилијарног имања Ватикану из страха или обећаног раја, не може се назвати демократском а још мање светом Божијом вољом! Поседовање великих ако не и највећих банака света није у складу са начелима Христа Господа …

Како ми рече једна особа, у фб коментару, да фашизам и није тако лош јер уједињен а стим да је и снажан по Ватикан, могу му одговорити (овим путем јер ми фб онемогућује да одговорим на то питање стварајући ми техничке проблеме) да је Фашизам можда за Ватикан добар али је зато за све оне који нису католици па и за сав православан свет погубан.

Душан Нонковић-Теодоровић

 

 

 

Eine Antwort

  1. Iznete čiwenice su prava istina!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> Bloggern gefällt das: