Поштовани председниче Симићу и цењене ЗВАНИЦЕ СЕДМИЦЕ СРЕЋНА СЛАВА СВЕТИ САВА

Поштовани председниче Симићу и цењене ЗВАНИЦЕ СЕДМИЦЕ
СРЕЋНА СЛАВА СВЕТИ САВА
Желим ВАМ угодно и духовно-богато вече.
Нажалост нисам у могућности (због болести) да присуствујем славској свечаности, па помало тужан, придружујем ВАМ се овим дописом.
Користим ову прлику да онима који до сада нису чули јавим следеће: Моја матична Народна библиотека „Ресавска школа“ из Деспотовца, издала ми је књигу песама „за децу и одрасле“ под именом УЗЛЕТ Ашер Бењамина. Кнјига садржи 245 песама и преко 100 слика, илустрација и колажа у боји. У свчаној сали, исте библиотеке, одржана је и главна (у низу) промоција књиге УЗЛЕТ… а уводну реч је одржала Академик Др Злата Бојовић, која је и рцензент књјиге. Позната професорка Дубровачке кнјижевности надахнуто је говорила о књизи, док су ученице, ОШ „Деспот Стеван“, рецитовале песме одабране за „Ресавску публику“ тако да избор песама није репрезитативан за целу књигу! Рецитал је пратила и дија-пројекција илустрација, тако да га користе неке школе, и овде, у допунској настави српског језика. Пошто сам, са више страна, добио благе прекоре, да нисам књигу представио „широј јавности“ ево ТВ-снимка на располагању, па ко има воље, може га погледати: https://www.youtube.com/watch?v=SGd74sGhYIY
Уколико сам некоме „украо“ времена, а није заинтересован за овај допис МОЛИМ за опроштај. Онима који виде презентацију и одлуче, да ми се јаве у било којој форми и садржају, одговорићу са радошћу!
Уз најсрдацнији поздрав СВИМА Милош III Ресавски
27.01.2016-Erlangen-BRD

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: