BOSNJACI – TURCI Nacije po dekretu! ( u cilju: Divide et impera)

Turci su potcenjivali i ismejavali muslimane nazivajući ih Bošnjacima, što u doslovnom prevodu znači praznoglav, glup, tvrdoglav. (ko zna turski molim da komentarem ovo potvrdi ili dementuje)!!!

Ponavljam, ne znam koji put – sve sam o rasrbljivanju pomocu islama opisao u knjizi „Bivsi Srbi Bosnjaci – bogumila nije bilo“. Knjiga je kod Izdavaca „Miroslav“, 1070 Beograd, Goce Delceva 15, tel. 297-0875;Prodaje se u prodavnici, na ovoj adresi, radnim danom od 16 do 18,00 casova – blizu hotela „Jugoslavija“. Nazalost, ovu knjigu ne koriste drzavne ustanove Republike Srpske, Srbije i Crne Gore. Zalosno.

Pozdrav svima, Slobodan Jarcevic

2016-01-19 19:58 GMT+00:00 Radojka Praštalo >:

Prosljedjujem…

još o falsifikatima i tendencionim tumačenjima  neophodne im  historije, jezika…

——– Forwarded Message ——–

Subject: Re: BOSNJACI – TURCI Nacije po dekretu! ( u cilju: Divide et impera)
Najjači su Turci, koji turiste uče da je Agamemnon zapravo „Aga Memnon“ :))))))  Zamislite te falsifikatore, pa se čudimo ko je Arbanase naučio danas da za Nemanjićke manastire kažu da ih je gradila dinastija „Nimani“. :))))  Koje viceve sve neću čut i pročitat. Ili kod mog profesora latinskog Marka Camaja, dobrog čovjeka, časnog Arbanasa, katolika, koji nam je u knjizi njegovoj iz koje smo učili napisao sljedeće: „Albanski jezik (ilirski) spada u satem sistem, indoevropsku grupu jezika„. :))))  Svi su tu LAŽ učili i pisali na pismene sem mene „jeretika“, koji sam znao da to nije tačno jer „nje“, „nja“ i „nji“, kako arbanaška plemena kažu za broj 1, ili „ćinda“ nema veze s Evropom (već sa bežta jezikom na Kavkazu gdje se za 100 kaže „ćinta“), a kamo li običaji sa sabljama. Sve su to VICEVI univerzitetskih profa i „naučnika“ državnih. Tako ludost i glupost caruju u beskonačno, baš kao i Ajnštajnova terorija uma relativnosti na globalnom nivou. :)

2016-01-19 18:02 GMT+01:00 Hrvoje Latkovic:

Da, usporedjujuci situaciju, to bi otrpilike bilo isto ko da su Turci kada su primili Islam, odlucili da vise ne budu „Turski Narod“, vec…. ARAPSKI…

2016-01-19 10:43 GMT-05:00 Radojka Praštalo :

Da, otprilike je tako.  Ne samo da ne postoje Muslimani kao narod ( to je po naredjenju talmudista uveo broz), već ne postoje ni Bošnjaci kao narod! Tu izmišljotinu su AU naredili Benjaminu Kalaju da provede kad su ga postavili za „guvernatora“ okupirane BiH. Da stvar bude gora, taj Kalaj je bio prije toga HISTORIČAR i kao historičar je „pjevao“/pisao sasvim drugu priču od ove  koju je pokušao da imputira kao guvernator! Potpuno izokrenutu! ( Za pare  i položaj sve može!)
I još treba spomenuti da je ovo sad ( 1992)  TREĆI pokušaj da se stanovništvo BH pobošnjači!  INAČE, TAJ TERMIN SE KORISTIO U NARODU KAO NAZIV ZA BUDALU  i svako pametan bi trebao da ga nastoji zaboraviti!  Osim toga BH nije samo Bosna, već i Hercegovina  i nije fer da netko uporno „pobošnjačuje“ i Hercegovce!
Tu je u pitanju KRIZA IDENTITETA! Oni taj problem ne mogu nikako drugačije riješiti osim da se VRATE SVOJIM KORJENIMA! Jer, nacije/narodi se PRIRODNO stvaraju kroz vrijeme, a ne mogu preko noći- DEKRETOM! Jer, nije dovoljno  samo dekretom izmisliti neki narod, dati mu ime! A šta je sa jezikom, kulturom, historijom, tradicijom ?! To se u ovom slučaju onda KRADE  od svoje nekonvertovane braće! To rade i bošnjaci i hrvati… A to sve ima ružan „okus“ i stravične posljedice … ( Jasenovac, handžar divizija itd, itd…)
R

On 19-01-2016 15:12, Hrvoje Latkovic wrote:
Dakle, muslimani nisu tretirani kao pravi Turci, a ni oni sami u duši se nisu tako osećali.
Koliko je meni poznato:
– „Muslimani “ kao narod ne postoji
– Svi koji su prihvatili Islam su Muslimani
– Turci nisu Arapi
– Turci su došli sa Dalekog Istoka , malo po malo , prolazeći kroz predjele gde je vec bio ustaljen Islam, i verujem da spase glavu, odbacili su svoje pagansko mnogobozje i prešli na Islam ( ovo sam saznao od Turaka 1984 kad sam boravio u Istambulu )
– inače Turski jezik je najsrodniji Japanskom.
– kad su stigli u Bosnu, tamo se desila ista stvar sa lokalnim stanovništvom
Tačno ili nije ?

H.

Sent from my iPhone

On Jan 19, 2016, at 8:44 AM, Radojka Praštalo wrote:

Jedini način da se odbranimo od levitskog zla ( tj. totalnog uništenja) je da se VRATIMO svojim korjenima i po tom osnovu se ujedinimo! Na taj način bi PONIŠTILI   rezultate hiljadugodišnjeg  truda levita da nas IZDROBE u paramparčad i kao takve izdrobljene  zgaze! A oni su sada upravo na domak tog svog cilja! Svi oni koji  neće  da se vrate svojim korjenima već ustraju na toj laži koju im naturiše leviti, predstavljaju  NJIHOVE korisne idiote i rade za njih, protiv sebe, svog potomstva, svog naroda i ČOVJEČANSTVA!

——– Forwarded Message ——–

http://www.intermagazin.rs/ponovo-se-oglasio-profesor-salih-selimovic-turci-su-ismevali-srbe-muslimane-bosnjak-znaci-praznoglav-glup-video/

„Od etničkih Turaka su se uvek razlikovali. Ni Osmanlije u njih nisu imali poverenja, pa su na vezirski položaj ili nekog glavnog paše skoro uvek u Bosanskom pašaluku postavljali Turke koji su bili poreklom Anadolci, Albanci, Grci, Bugari, Kurdi, Mađari, a naše su slali u udaljene provincije prostrane Imperije. Turci su potcenjivali i ismejavali muslimane nazivajući ih Bošnjacima, što u doslovnom prevodu znači praznoglav, glup, tvrdoglav. Dakle, muslimani nisu tretirani kao pravi Turci, a ni oni sami u duši se nisu tako osećali. Posle prestanka osmanlijske vladavine oni su se našli „ni na nebu, ni na zemlji“. Osećali su nesigurnost i povlačili su se u sebe. Mnogi nisu mogli da shvate i prihvate istorijsku realnost. Velika masa je bila i potpuno anacionalna.“
Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: