POSLE PETOOKTOBARSKE KRVAVE „KOMEDIJE“, SRBIJA ĆE SE MOĆI USPRAVITI SAMO AKO NAROD NASTAVI TAMO GDE JE SLOBA PAO – I URADI OD NJEGA BOLJE – Video

POSLE PETOOKTOBARSKE KRVAVE TRAGIČNE „KOMEDIJE“ SRBIJA ĆE SE USPRAVITI MOĆI I OBRAZ OPRATI, SAMO AKO NAROD NASTAVI TAMO GDE JE SLOBA POSRNUO I URADI BOLJE

TAMO GDE JE SLOBA STAO, POSRNUO I PAO NAROD BI MORAO DA PRODUŽI DALJE NJEGOVIM STOPAMA I POČNE OD ONOGA ŠTO MU JE OSTAVIO! SVE OSTALO PREDSTAVLJA ISTORIJSKI PORAZ OD NATO OKUPATORA JER BI NATO SVOJE MORALNO OPRAVDANJE, ZA SVOJU ZLOČINAČKU AGRESIJU NALAZIO U NASTALIM STRANKAMA KOJE SU NASTALE ZAHVALJUJUĆI BAŠ TOJ NATO „INTERVENCIJI“!

DALI SE TO NEKOME SVIDELO ILI NE, I POSLE HILJADU GODINA ĆE SE ZNATI SAMO ZA KOSOVSKU BITKU, CARA LAZARA I ČOVEKA KOJI JE OSTAO NEPORAŽEN NA VOJNOM POLJU U BORBI PROTIV NAJMOĆNIJE RATNE MAŠINERIJE SVETA, NATO ALIJANSE! TU POBEDU NAROD NE BI SMEO DA ISPUSTI IZ RUKU!

MA KOLIKO SE NATO TRUDIO TRIBUNALE OSNIVAO I ISTINU SKRIVAO DA IM JE SLOBA SVOJIM DOSTOJANSTVOM OBRAZ U CRNO ZAVIO I MORALNU KIČMU ZA SVA VREMENA SLOMIO, MA KOLIKO TO ONI HTELI SKRITI NE ĆE MOĆI JER JE ISTINA OD SVAKE LAŽI I PREVARE DUGOVEČNIJA – POSLE HILJADU GODINA I VIŠE PRIČAĆE ISTORIJA ČINJENICAMA ISTINU O ONIMA KOJI SU GA IZDALI I NARODU KOJI JE DOZVOLIO DA GA SE U BAŠTI SAHRANI A I O SLOBINOM SVETLOM OBRAZU I SRAMOTI NARODA KOJI MU SE IZDAJOM ZAHVALIO! UKOLIKO SE TAJ NAŠ NAROD NE POKAJE I OKRENE ISTINI DA JE SLOBA POLOŽIO SVOJ ŽIVOT U ČAST NARODA KOJEG JE NEUSTRAŠIVO, HEROJSKI BRANIO OD VAZALSTVA I TOTALNOG, FIZIČKOG, UNIŠTENJA DA BI NA KRAJU SVOJE NERAVNOPRAVNE BORBE I SVOJ ŽIVOT POLOŽIO BRANEĆI I ODBRANIVŠI SVOJ I SVOGA NARODA OBRAZ ONDA ĆE NAM I U DALEKOJ BUDUĆNOSTI SVETLITI SAMO OBRAZ CARA LAZARA I MILOŠEVIĆA A NAROD ĆE NESTATI U AVETI ZABORAVA.

„KRENIMO DALJE-URADIMO BOLJE“ – Dušan Nonković Teodorović

http://srbin.info/2015/10/06/vidoviti-sloba-ovih-10-stvari-je-predvideo-tri-dana-pre-5-oktobra-video/

Advertisements

Eine Antwort

  1. Наилазимо на бројне написе, као: „Петнаест година пљачке и лажи“, „Револуција“ која је појела своју славу“ („Политика“). „Пети октобар оде у заборав: На годишњицу демократских промена у Србији, млади и не знају шта овај дан преставља, док старији грађани осећају се преварени и разочарано („Курир“).
    Не будимо наивни, од тог 5.октобра 2000. много шта се променило са веома малим помаком на боље. У том времену смо постали жртве либералног капитала Смањена је национална производња, потпуно зависни од агресивног капитала и производње у рукама крупних фирми, сиромаштво становништва, коме се товари на врат терет државе, која је и сама доведена у дужничку кризу и којој већ дужи период прети привредни колапс. Тешко се опоравља, а актери 5. октобра, па и они који су власт изгубили, живе богато, стварајући породице имућних, који држе и улажу капитал и чије су одлуке важне.
    Политичка елита Србије налази се у веома великој опасности јер мало шта обећано у кампањи може да оствари. Они не припадају „јунацима 5.октобра“, сем појединаца (Илић, Драшковић, Љајић, Јовановић и др.)

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: