MOLIM PODELITE OVO:DOKLE ĆE OSTATI BEZ OPTUŽBI I KAZNI TI SVI ŠEFOVI PROPAGANDNE MAŠINERIJE ZA SATANIZOVANJE DRŽAVNIKA I NARODA …

DOKLE ĆE OSTATI BEZ OPTUŽBI I KAZNI TI SVI ŠEFOVI PROPAGANDNE MAŠINERIJE ZA SATANIZOVANJE DRŽAVNIKA I NARODA POČEV OD MILOŠEVIĆA, SADAMA HUSEINA, GADAFIJA, ASADA PA ČAK I DO PUTINA-NARODA SRBIJE IRAKA, LIBIJE, SIRIJE, KOJI SU SATANIZACIJOM I NASILJEM UČINILI IZBEGLICAMA BEZ KROVA NAD GLAVOM, DOSTOJANSTVA I ŽIVOTNOG BLAGOSTANJA. TIM SATANIZATORIMA PO PROFESIJI NIJE PALA NITI JEDNA REČ ŽALJENJA ZBOG BEDE KOJOM SU PROUZROKOVALI SVOJOM PROPAGANDOM, SATANIZACIJOM A I KAKO BI KAD IM SE PLAN PODČINJAVANJA U PODPUNOSTI OSTVARIO; SATANIZACIJOM SU ZAVADILI PA VLADAJU! OD DOSTOJNOG I BOGATOG NARODA UČINILI SU OVISNE PROSJAKE U ZAMENU ZA RESURSE TIH DOBROSTOJEĆIH DRŽAVA KOJIH VIŠE NIJE SOBSTVENI NAROD GOSPODAR, KOJEM SU TI SATANIZATORI, UZURPATORI MOĆI, NAVODNO HTELI POMOĆI! SVI TIH IZBEGLICA NE BI BILO DA SU SE „SAD“ I „EU“ PRIDRŽAVALE „UN“ KARTE; NE MEŠANJA U UNUTRAŠNJE STVARI SUVERENIH DRŽAVA! RAZORENI GRADOVI I IZBEGLICE U MILIONSKIM BROJEVIMA SU REZULTAT NJIHOVE SATANIZACIJE I MEŠANJA U UNUTRAŠNJE STVARU TIH SUVERENIH DRŽAVA KRŠENJEM „UN“ KARTE I MEDJUNARODNOG PRAVA NE PREŽUĆI NI OD ZLOČINA!
LIBIJCI SAD PLAČU ZA GADAFIJEM: Zemlja u rasulu, Tripoli od simbola luksuza postao sinonim za bedu
IRANČANI ZA SADAMOM HUSEINOM!
SRBIJA ZA MILOŠEVIĆEM
SIRIJCI STREPE ZA SVOJIM PREDSEDNIKOM
A NEMAČKI NAROD ZBOG MODERNIZACIJE ATOMSKOG ORUŽJA „SAD“ NA SVOJOJ TERITORIJI
AKO SE NE POBUNI ZDRAV RAZUM, ZDRAVA SAVEST, PROTIV SATANIZACIJE, UCENA I SVAKE VRSTE TIRANIJE PONOVO ĆE ZAVLADATI NEUMNI UMNIMA!

Dušan Nonković-Teodorović

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: