ISTINA, ISTINA I SAMO ISTINA SPASAVA SRBIJU!

ISTINA, ISTINA I SAMO ISTINA SPASAVA SRBIJU! BEZ ISTINE NAM NEMA NI SLOGE NI REŠENJA NI SPASA! SAMO AKO ZNAMO PRAVU ISTINU, ZNAMO I KO NAM JE NEPRIJATELJ PROTIV KOJEG SE MORAMO BORITI!

foto3
Vlada nam je užasno slaba a kakva nam je tek opozicija kad nije u stanju da je demontira i skine sa grbače naroda!

Da počnem od Voje koji je bez ikakve sumnje, svojim robovanjem u Haškom tribunalu, skupio ogroman potencijal političkog kapitala od poverenja a kojeg sad na slobodi svojim nepromišljenim izjavama pušta u nepovrat niz vodu.
Zar Voja zaista misli da narod, koji nema koru hleba, interesuje ko skim ima vanbračno dete. Prosto je za ne verovati da je takav kapacitet po pitanju pravnih nauka spreman da se spusti na taj nivo vodjenja politike ispod kajiša!?
Drigo, zar Voja zaista misli da će biti u stanju da zavede carinu stranoj odnosno uvoznoj robi kako bi zaštitio domaću a da nije gospodar ključeva svoje kuće odnosno podležan sankcijama i represalijama EU koje bi neminovno sledile u tom slučaju. A koju bi on to domaću robu da zaštiti kad je u rukama, na ovaj ili onaj način, stranog kapitala odnosno stranog faktora počev od proizvodnje na bazi tudjih licenci do banaka koje su u tudjim rukama. Zar je moguće da Voja misli da će mu narod poverovati u to da ima ključ protiv ucena i represalija poput raznoraznih sankcija kojima bi EU, strani faktor bio u stanju da preko noći pout onih u Grčkoj ostavi narod bez para a fabrike bez uvoznih delova i na taj način narod bez posla. Pa ti belosvetski oštapleri, kabadahije ili kako da ih nazovem, ekonomske ubice, se ne ustežu ni vele sili RF da zavedu sankcije a da ne bi „Vojinom uvodjenju carina“. Zar se Vojo ne pita kako će preživeti narod, u tom slučaju? Pa i da mu pomogne Rusija postavlja se pitanje kako da nam preživi narod dok ne stigne ta pomoć!?
Postavlja se pitanje, kad je sa Vojom takva dezolatna situacija po pitanju egzistencijalnih uslova od vitalnog interesa srpskog naroda, šta se onda može očekivati od drugih opozicionih lidera koji se vrte oko nula do dva, tri procenta svojih pristalica a misle da su baš oni, ti sposobnjakovići, ti koji su u stanju spasiti Srbiju i srpski narod.
Zar može narod poveriti vlast i svoju sudbinu liderima koji su toliko otudjeni od realnosti da ne vide ni svoju sobstvenu političku bedu. Dok jedni od njih vide spas u nacionalnom i religioznom osvešćenju zanemarujući činjenicu da se bez ključeva svoje kuće ne može kuća uredjivati niti se može bez svog vlasništva nad svojim ambarom može narod prehraniti, drugi opet izjavljuju kako su srbi u Srebrenici počinili genocid stavljajući tako omču o vrat svoga naroda da bude genocidan narod bez ikakvih moralnih prava za sva vremen. Prioritet davati Srebrenici pri tom još i zapostavljanjem Jasenovca je politička nepismenost i moralna nekultura ili pak nenamerna greška. Ako je nenamerna greška, može se i razumeti jer živ čovek i greši ali onda je dužna ta osoba koja ju je počinila i da je ispravi barem jednim javnim izvinjenjem – ali i to su u stanju samo veliki političari poput Wili Branda koji je pao na kolena pred žrtvama, spontano bez ikakvih kalkulacija. Ne, mi na čitavom Balkanu takvih nemamo ni u vladi ni u opoziciji koji bi tako nešto uradili bez političkog kalkulsanja odnosno računice, odnosno onoga šta mu lično ostane ispod crte posle sabiranja i iduzimanja ličnih interesa.

Još mi je najnerazumnije ponašanje kojekakvih liderčića koji smatraju sebe baš za te nužno pozvane da spasavaju srpski narod.

Kad se sve u svemu sabere i oduzme izgleda da Srbija nema sposobnog lidera za svoj preporod. Neki vide spas u organizovanju tajnih službi ne dolazeći ni na najmanju pomisao da bi, prvom boljom prilikom i sami bili žrtve takvih tajnih službi koje su pozvali u život.

Treći bi opet da vladaju bez vlade odlukama digitalne Internet demokratije ne vodeći računa da bi ti svi bili laki plen takvim poput Soroša.

Na kraju bi da poručim svima kojima je i malo stalo do pravde i istine, naroda, srba i Srbije da prvo prezentuju konkretne rezultate, umesto da jedni govore kako će ih spasiti Evropa a drugi kako će nas spasiti Rusija a da ni jedni ni drugi nnemaju ništa konkretno u rukama. Donesite prvo konkretne garancije bilo od EU ili Rusije pa se onda stavite na beleg narodu da Vas bira. Praznih obećanja nam je narod sit!

Dušan Nonković-Teodorović

Advertisements

Eine Antwort

  1. Pojedinac malo znači. Organizovana grupa, koja uspe da svet Zapada ubedi da prizna svoju zabludu o večnom trajanju i prestane primenjivati zločinačke poduhvate protivu nedužnih naroda, kao srbskog i nadoknaditi mu svu štetu, koju su mu, kao štetočine naneli, a posebno razbijanje srbskog bića i uništavati mu državu.
    Samo u dugotrajnom miru i bez stranog uticaja, saradnjom sa svima, posebno dokazanim prijateljima, Srbija će imati budućnost.
    Revanšizam, sukob i ruganje drugome ne rešava probleme, a to je podlost.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: