Izbeglička kriza: Šta se zaista dešava, a mediji kriju od nas! – Video

https://www.youtube.com/watch?t=4&v=vrHrUAGMbAc

Eine Antwort

 1. Место коментара послужићу се овим чланком, да би помогао расветљавању горућег проблема.

  САДАШЊЕ ВРЕМЕ ПОДСЕЋА НАС НА ВРЕМЕ АГРЕСИЈЕ НА СРБИЈУ
  НА КРАЈУ ПРОШЛОГ ВЕКА

  Можете ли за тренутак да се подсетите оних догађаја и вештачки изазваног „бегства“ шиптарског становништва са КиМ, а иза тога, правог бегства српског народа са тог простора и стварање квази државе Косово. Познати су планери, војне снаге, циљеви агресора, а и жртве тог суманутог процеса. Ту лежи клица садашњег стања које дуго траје.
  Подсетио бих и себе, а и сваког другог ко буде ово читао, да је далеке(али не много) године 1984.на западу издата књига Džordža Ovela, а пре ње и H.G.Velsa, где је на стварање светске владе (силе), који ће довесте до тога да људи прихвате, а потом следи упуство, одабраћу само једно, које се тиче данашњице:
  „Увешће се стање у коме неће постојати никава слобода појединца нити икакав концепт слободе. Неће бити ствари као што су републиканизам, суверенитет нити права која припадају народу. Национални понос и расни индетитет ће бити уништени, а они који само спомену своје расно порекло биће подвргнути најоштријим казнама у периоду транзиције“. Сами можете утврдити ко је овај суманути план донео и са којим људима и силом то спроводи у пракси. У наставку после многих прихваћених понуда, долазимо на ону која се тренутно реализује:
  „Најмање 4 милијарде „бескорисних изелица“ ће бити елиминисано са лица земље до 2050. године ограниченим ратовима, организованим епидемијама смртоносних брзо преносивих болести и изгладњавањем, Енергија, храна и вода за неелиту ће бити одржавана на нивоу прижељкивања, почев са белим народима, Западне Европе и Северне Америке, после чега ће се прећи на друге расе. Број становништва Канаде, Западне Европе и Сједињених Америчких Држава да буде десеткован брже него на другим континентима, а тај процес ће трајати све док се укупан број становника не сведе на једну милијарду, бројку коју је лако контролисати. Највише ће бити Кинеза и Јапанаца 500 милијона, зато што ти народи већ вековима живе у режимима који захтевају висок ниво дисциплине, па су наикнути на послушност без питања“.
  Упућујем и друге да се упознају са бројник усвојеним ставовима који се увелико спроводе. Положај жене, однос према породу – деци, слободан секс и блуд, жену научити спонтаном побачају, промовисање порнографије и њено јавно приказивање, употреба наркотика постаће обавезна са дозвољеном дозом сваке особе. Поре тога биће уведена конрола производње, промета преко система глобализације свега.
  Као што видимо све је предвиђено, да на планети опстају имућне породице којима ће све бити подређено.
  Послужићу се поднасловом Емилије Епштајн, кустоса музеја афричке уметности:
  „Будућност је мит. Средиште изложбе „Граница је затвореена“ јесте мигрант као „лутајући индетитет“. Због кретања на која су приморани, мигранти обично не могу да креирају сопствену културу, мигранску културу per se. Највреднији предмет који мигрант поседује јесте његов мобилни телефон. Од њега зависи исход пута. Све друго, сви фрагменти личног и колективног индетитета из земље порекла, морали су остати у напуштеној земљи“:
  Свет озбиљно прати егзодус многих народа, а није свестан, да неко са овим диригује и спроводи паклени план олигархијског капитала, као свемогућег у овом без перспективном свету, где се очито приказује, ко су то људски паразити његове врсте.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: