ОТВОРИЛА ОЧИ СРБИЈИ: Девојка из Сирије објаснила ко су лажне избеглице (ВИДЕО) – Предговор/коментар уредника Гласа Дијаспоре

Предговор/коментар уредника Гласа Дијаспоре

Поштовани читаоци, молим вас са надом да ће те обавити своју основну људску дужност и поделити овај чланак/видео/ свим вам познатим адресама. То не да је само од обавезујућег моралног карактера већ је то потребно и ради собствене а и сигурности свoје деце и будућих генерација цивилизованог света. Својим уделом у ширењу ове истине ће те допринети свој лични допринос да се извор зла дефинитивно одреди и свет одлучно супротствави свим цивилизованим средстивима како би се за сва времена зауставило ово барбарско разарање држава без и мало обзира на недужан народ па чак ни на бебе и децу. У интересу је и самог Америчког народа па и најпространије, вероватно и најјаче тајне службе света ЦИА да коначно приведе узурпаторе моћи и власти у Америци следећи траг новца нељудској политици санкција које погађа недужни свет и које се морају дефинисати као злочин против човечност а који је у интересу само неколицине појединаца најбогатијих “фамилија” света у сврху личног богаћења и задовољавања личне похлепе за утицајем концентришући власт у своје руке. Америка се мора вратити прававој демократији, дати сву моћ народу а не само неколиколицини најбогатијих узурпатора власти који себи то могу дозволити само утицајем баснословних количина новца који би, кад би се под лупу ставио, брзо показао да потиче из нелегалних извора. Овим молим све и сваког савесног човека, припадника утицајних служби као и све поштене политичаре од утицаја да схвате говор, ове младе девојке, веома озбиљно те све учине што им је у моћи да се приведу суду правде злочинци који вуку конце из сенке уништавајући државу по државу ради личног профита.

Душан Нонковић-Теодоровић

ОТВОРИЛА ОЧИ СРБИЈИ: Девојка из Сирије објаснила ко су лажне избеглице (ВИДЕО)

На протесту који су у недељу у Београду организовали Српски народни покрет „Наши“ и „Србски Образ“ говорила је и држављанка Сирије Рима Дариоус. Она је пред окупљенима грађанима отворено говорила о ситуацији у Сирији, таласу миграната и односу Запада према том проблему. 

Рима Дариоус поносна на свој народ који се бори (Фото: Правда/Борислав Станојевић)

Говор Риме Дариоус преносимо у целости:

„Драги пријатељи,  овде сам данас испред вас као поносни држављанин Сирије, како би вам презентовала ситуацију у мојој земљи која се тиче и Србије. Некад смо били народ у коме су се људи међусобно волели и поштовали. Пре овог рата наш највећи проблем била је Палестина. Желели смо да решимо мале проблеме у односу на оно што имамо данас, проблем у бирократији и корупцији у неким државним секторима. Нисмо познавали неправду, тероризам нити криминал. Напорно смо радили последњих 10 година пре овог рата и направили смо велике кораке. Најважније је пре свега да пре овог рата нисмо имали Сиријце као избеглице.

Имали смо јак национални идентитет. Оно што ви требате да знате да особе које можете видети данас на улицама Београда на путевима према Немачкој или Холандији, нису прави Сиријци. Немојте да ме погрешно разумете, ја волим свој народ, али моји људи су они који се боре за Сирију за нашу домовину.

Тачно је су избеглице патиле, али ко није пропатио током овог рата? Због чега остатак Сирије остаје у земљи и наставља да се бори? Ако су они заиста избеглице онда би изабрали да оду у прво најближе сигурно место, а не се тукли са мађарском полицијом, зато што желе да стигну у Немачку. Дозволите ми да поставим питање: да ли то Запад не жели избеглице или жели избеглице, или не жели да умиру на мору? Зашто онда не заустави своје санкције против сиријског народа? Њихове санкције су Сирију коштале 143 милијарде долара!

Због чега Запад не помогне Сиријцима да остану, зашто не даје подршке сиријској војсци да се отараси терориста и да Сирија поново буде сигурно место? Зашто они не помогну да се обнове уништене куће са новцем који троше на избеглице? Они су одводе људе који могу да обнови ову земљу. Они желе да Сирију сломе и сиријски народ. Они отимају сиријске докторе и најбоље студенте што ће изазвати одлив мозгова са једне стране, а са друге стране мултинационалне компаније желе јефину радну снагу како би смањили плате људима.

Наш народ је изгубио преко 100.000 војника у борби против екстремиста, до сада нисмо чули да запад плаче за њима, онима који су положили своје душе у одбрани нације остављајући иза себе поносне породице они заслужују помоћ, док се са друге стране западни медији сажаљевају само на особе које су погинуле покушавајући да побегну и напусти своју земљу, међу којима су и џихадисти, а они имају новац да плате више хиљаде евра за такав пут.

Дозволите ми да вам кажем да је новац који ће породица од 5 особа платити да дође у Европу довољан да се у Сирији купи кућу у заштићеној зони где нема рата, да се започене нови посао и живи у добром животном стандарду. Они нису избеглице већ су имигранти са економским мотивима. Након 5 година рата наша морнарице и даље испуњењава своје међународне обавезе. Наша обала је добро чувана, одатле ниједан имигрантски брод не иде за Европу.

Још један тренд ових дана је да се у Европи прихватају хришћани из Сирије, што представља пражњење првих хришћанских земаља од хришћана … Оно што данас имамо у Сирији је слично ономе што сте имали пре у Србији. Запад напада наш идентитет, наше јединство и суверенитет.

Желим да истакнем да су сиријска и српска нација увек били пријатељи, ми имамо велику и поштовану православну заједницу, Сирија није признала независност Косова и имамо много заједничких непријатеља. Треба да знате да док се борите против политичара који промовишу нови светски поредак, интересе Америке и масовну имиграцију, у исто време спашавате многе животе и њихову будућност. Ми смо више него повезани, исти албански терористи који су се борили на Косову, данас убијају цивиле у Сирији, а то им дозвољавају корумпирани политичари из САД, њихових савезника у ЕУ, а омогућавају им и њихови следбеници у Србији, и будите сигурани да се талас миграције враћа у Србију.

Драги пријатељи све што тражимо од вас је да стојите уз нас јер смо ми народ који се брани. Покажите подршку нашој војсци и нашој праведној борби, јер уколико изгубимо овај рат џихадисти неће зауставити након Сирије. Заједно ћемо се опирати до победе.“

Прочитајте још:

СКАНДАЛ НА СКУПУ ДЕСНИЧАРА: Донели премијерову слику па јој се ругали (ФОТО)

ТЕШКЕ РЕЧИ: Болесна Исидора брани Србију од Оље Бећковић!

Извор: Правда/Превео Драган Пилиповић

Advertisements

4 Antworten

  1. Нама је овај говор врло користан, јер она каже шта се дешава на Косову – то свет на зна!
    Треба им посрамити медија и дипломатију – сваки појединац србки мора сада бити самопозвани дипломата и бранити соје боје, писати коментаре по медијима, не дати им да лажу.
    Пошаљите овај видео до на крај света- свим пријатељима и непријатељима

  2. To sve je poznato. Hvala na potvrdi činjenica iz prve ruke.

    • Treba uvek i uvek iznova podsećati sve dok se narod ne probudi a izgleda da je i veoma kratlog pamćenja, kraćeg nego što mislimo…

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: