Ђоковић почиње снимање филма о Николи Тесли

Ђоковић почиње снимање филма о Николи Тесли

Холивудски продуцент Гордон Бијелонић са Новаком Ђоковићем ради на снимању филма о Николи Тесли

Подијели

Facebook
Twitter
Новак Ђоковић

Холивудски продуцент Гордон Бијелонић са Новаком Ђоковићем ради на снимању филма о Николи Тесли, великом српском научнику.

Бијелонић је био одушевљен иницијативом Новака Ђоковића да се сними филм, а велике заслуге за сарадњу имају Новакова пријатељица Мирјана Сладић и бивши тенисер Душан Вемић.

Бијелонић је на шаљив начин најавио почетак сарадње, уз коментар „Не дај Боже да се два Србина сложе“ и поруку: Стварамо српску историју!

Подсјећамо, Новак је пред овогодишњи Вимблдон најавио да ће радити на пројекту о Тесли, што је полако почело да се остварује.

“У глави ми је пројекат о Николи Тесли који ће се остварити једног дана, надам се ускоро. На путу је нешто велико. Све је у томе да треба бити свестан колико је он урадио за цивилизацију. Увек је био поносан на своје српске корене, а људи не знају превише тога о њему. Покушавам да објасним људима да имамо светло због њега. Откриће наизменичне струје је довело до тога”, рекао је Новак за британски Телеграф у јуну.

Гордон Бијелонић је иначе рођен као Горан, родитељи му порекло вуку из БиХ, а после селидбе у САД, Гордон је радио као позоришни глумац прије уласка у продуцентске воде. Радио је са Робертом де Ниром, Џоном Траволтом, Форестом Витакером, Морганом Фрименом и бројним другим звездама.

Блиц

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: