НОВА КЊИГА Светозара Радуишића ИЗЛАЗИ ИЗ ШТАМПЕ

M-pink

За неколико дана излази из штампе моја двадесета књига (у тај низ нису рачунати  магистарски и докторски рад, као ни књиге из области белетристике). Реч је о књизи „Мислим“. То је друго, допуњено издање књиге „Како мислити – исцељивање информацијама“.
 
Зашто би требало књигу да прочитају и љубитељи књиге који имају прво издање? Прво, нова књига је проширена садржајем из 36 нових, вредних, у последњих неколики година објављених научних и научно-популарних књига и за најмање толико страница је обимнија. Друго, ово је прва књига у којој постоји поглавље о кодовима душе. Наспрам постојећих теозовских и религијских ставова из постојеће, школама недоступне, теорије о души, новом нијансом научне светлости осветљени су другачији теоријски ставови, који значајно мењају постојећу теорију. Тај нови поглед на људску душу, омогућава лакше сналажење у стварности, стварање извесније будућности и, у крајњем, визују планетарног спасења. Треће, књига ће украшавати регале љубитеља књиге, јер је графичко решење корица, које подсећа на културу Винче и Лепенског вира, надахнуто креирала новосадска сликарка, графички дизајнер Бранкица Божић.
 
Мада је прво издање најављено као последње о моћи мисли и последње у мом стваралачком опусу, друго, допуњено издање је проширило тај опус толико да заслужује статус приметне драгоцености у сфери људског самосхватања.
Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: