KAKVE BI TO MOTIVE IMALI SRBI DA SAMI SEBE SVOJIM POSTUPCIMA DEMONIZUJU!? – „KLJUČ ISTINE“

Kakav bi to motiv imali srbi da sami sebe svojim postupcima demonizuju!?

Sva ta demonizacija srba ne može biti motiv srba već onih koji su najavili novi svetski poredak neokolonijalizma na ruševinama Njujirških nebodera a kojeg sprovode nemilosrdno po svaku cenu pod zastavom globalizma. Ako se namerava istinski rešiti jedan problem onda se ne polazi samo od posledica već u prvom redu od uzroka i motiva. Kakav bi to motiv imali srbi da sami sebe svojim postupcima demonizuju!? Pogotovo što su svesni da bi ti postupci bili kontraproduktivni. Srbi takav motiv za demonizaciju samih sebe nemaju ali utoliko više ga imaju oni koji bi da izigravaju svetskog policajca kako bi sproveli svoju sramnu neokolonijalizaciju po svaku cenu pa i po cenu ratnih pohoda i zločina, koji takve pohode prate. Prestanimo više da se ponašamo ko psi koji reže i grizu štap a ne ruku koja njim upravlja. Ideolozi novog svetskog poretka su poznati i za sve posledice svog neoliberalnog, neokolonijalnog koncepta odgovorni i niko drugi! Markale, Srebrenica, Račak su samo deo njihove strategije za sprovodjenje u delo ideologiju neokolonijalizma pod zastavom globalizma davajući tako sebi kvazi legitimitet kako za ratne pohode tako i za uvlačenje NATO u realizaciju neokolonijalnih ratnih pohoda! Vreme će jednog dana dokazati da su sami srušili i svoje kule bliznakinje kako bi opravdali svoje zle namere da krenu u realizaciju svog paklenog plana neokolonizma po svaku cenu uključujući i fašističke metode pa i zločine i diverzije svake vrste. Ti zločinci su ostavili svoj otisak prstiju ne samo pri rušenju Jugoslavije pa Srbije već i u Iraku, Libiji, Siriji i sad u Ukrajini sve istim rukopisom lažnih alibija!

Dušan Nonković-Teodorović

Advertisements

3 Antworten

 1. Pravi ste odgovor dali na glavno pitanje. Međitom, skoro niko ne govori da u ovom vremenu krize, kada svako traga za najboljim rešenjem za sebe, a to upravo čini i Srbija, razvijajući dobrosusetske odnose, odnose sa RF i bogatim arapskim zemqama, zaobilazi oslonac na MMF i druge kreditore sa Zapada, pa ovaj sramni događaj u Srebrnici, sračunato pripremljen da sve to razori, i pod lažnim pomirenjem, za duži period Srbiju omete na putu razvoja.

  Ali, čitava stvar uperena je da bi se Srbi okrivili i, na taj način opravdao njihov politički sud u Hagu, za donete presude i okončaio suđenje preostalim optuženima.

  Dobija se utisak da su sa Zapada na ovu komemoraciju sračunato došli akteri svega što se surovo događalo prema Srbiji i srpskom narodu upravo u ovom vremenu njegovog obeležavanja.

  • U osnovi se slažem sa Vašom konstatacijom samo saradnje sa RF nema kako to pokazuje i obustava južnog toka preko Srbije a saradnja sa Emiratima je Američki trojanski konj kojim nam „Amerika“ uvaljuje Beograd na vodi a stim i dug kojeg se Srbija neće moći otarasiti za sva vremena.

 2. Капитализам Запада, у зони свог глобалног утицаја, гради односе, где нико није потпуно слободан и, намеће државама. Због тога се свака држава, којој се намеће однос јачега, на већ изграђеном принципу, подчињава и присиљава на послушност.

  Велике европске економије увек намећу услове Ту нема једнакости у правима, монопол је у руикама јачега, доминира на тржишту и једини је, који са њим управља, сви други се томе подчињавају.

  Ако то не схватимо, да само у нама лежи моћ опоравка, а то не искористимо, не можемо никога кривити, па ни владу, ни њене „стручњаке“.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: