UPOZORENJE! DA NIKO NE BI MOGAO REĆI DA NIJE ZNAO:

UPOZORENJE! DA NIKO NE BI MOGAO REĆI DA NIJE ZNAO:

AKO AMERIČKA ADMINISTRACIJA NASTAVI SA UTRPAVANJEM SVOJIH ZLOČINA
NEDUŽNIM NARODIMA A KRUPNI KAPITAL SA NEOLIBERALNIM KONCEPTOM
UBIJANJEM ČOVEKA U ČOVEKU ONDA ĆE IM SE KOMUNIZAM GARANTOVANO

VRATITI SVOM ŽESTINOM NA VELIKA VRATA KAO POSLEDIC NJIHOVIH „DELA“

Dušan Nonković-Teodorović

PS: MOLIM DELITE – PO MOGUĆNOSTI PREVODITE

AMERIČKE NAPALNE BOMBE U VIJETNAMU SU ZLOČIN A ZLOČIN NIKADA NE ZASTARAVA

Деветогодишња вијетнамска девојчица Фан Ти Ким Фук, која захваћена пламеном трчи гола, раширених руку, бежећи из свог села у пламену – Postoji i videofilm u kojem se jasno vidi kako joj koža odpada! Ovo je samo fotografija iz tog orginalnog videa! AMERIČKE ZLOČINE NE TREBA IZMIŠLJATI ONI SU BEZBROJ PUTA DOKUMENTOVANI:

Деветогодишње вијетнамске девојчице Фан Ти Ким Фук, која захваћена пламеном трчи гола, раширених руку, бежећи из свог села у пламену

Advertisements

2 Antworten

  1. Ova pisanija nema veze sa stvarnoscu… Cionisti jesu organizovali komunisticku revoluciju u Rusiji zbog zlata Romanova i unistavanja pravoslavaca… Marks i Engels su pisali po narudzbini cionista: Engels je bio fabrikant i nije verovao u te pisanije! I sada ce u USrA da dodje do komunizma?!! Bato, ne preteruj….

    • Komunizam nema toliko veze sa cionizmom koliko to ima sa sveopštom bedo, siromaštvom neregulisanim radnim odnosom gde je cela familija radila, uprežući i svoju decu da bi preživela, a kad više ni to nije bilo moguće uz 16. časovni dnevni rad onda se digla kuka i motika.Komunizam je nastao zbog bede i siromaštva širokih masa u kojeg ga je uterala bezobzirna pohlepa velikog kapitala, vlastodržaca i zakon jačega pa narodu nije ništa drugo ni preostalo do krene za Komunistima protiv sobstvenih ugnjetivača. Životni uslovi za koje je bila odgovorna vlastela a danas krupan kapital su stvorili komunizam. Narod živi sve teže i teže zbog životnih uslova koji proizilaze iz neobuzdanog neoliberalizma iza kojeg stoji samo nekoliko najbogatijih familija sveta koje su uzurpirale vlasi i moć pa sprovode politiku jačega. Cionizam je samo delimično odgovoran za ovu situaciju u kojoj se svet nalazi. MA KOLIKO VAM SE TO NE SVIDJALO, KOMUNIZAM JE SAMO PRIRODNA POSLEDICA BAHATE POLITIKE MOĆNIKA-OSTAJEM PRI TOME DA ĆE PONOVO DOĆI UKOLIKO SE MOĆNICI ILI VLADARI IZ SENKE NE OSVESTE I TADA IM NEĆE BITI NIKO DRUGI KRIV NI CIONIZAM NI KOMUNIZAM DO SAMO SOBSTVENE POHLEPE ZA VLAŠĆU I LIČNIM BOGATSTVOM.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: