Ако опстане Вучићева власт Србија ће постати флекица на европској географској карти

Ако опстане Вучићева власт Србија ће постати флекица на европској географској карти

Dragan Djogovic foto 15.04.2015 web
Драган Ђоговић

О аутору:
Драган Ђоговић је бизнисмен, уметник, публициста, хуманитарац и активиста.
Рођен у Сарајеву, српски држављанин. Живи од своје ране младости у дијаспори.
Да, поштовани и драги читаоци, наслов овог текста није никаква нерационална фраза, већ горка и сурова реалност са којом се Србија у блиско вријеме врло лако може суочити.
Србија већ двије ипо деценије мукотрпно преживљава константну стравичну дипломатску и медијску сатанизацију од стране западних земаља.
Све досадашње брижно смишљене форме демонизације и понижавање Срба биле су тако страшно конципиране да се постављавало питање може ли се уопште смислити накнадна огавнија и накараднија концепција од претходне.
Умјесто да су српске власти (овим мислим на све претходне, укључујући актуелну Вучићеву клику ) спознале стварне намјере Запада и ургентно изградиле одбрамбени политички механизам и тиме заштитиле државне и националне интересе, оне су учиниле својим послушним повиновањем да се сваки непријатељски настројени политички атак уцјенама, условима и директивама оконча са катастрофално поражавајућим исходом за Републику Србију и све њене грађане.
Невјероватно, али истинито! Гарантовано, тако нешто не би ни у стадијуму екстремног лудила дозволила ни једна једина власт из категорије најкоруптнијих “Шући Бући” држава на свијету.
Српска је огромна трагедија што напаћену земљу Србију у овим тешким временима не воде искрени родољуби и некоруптни умни-експерти свих значајних области – и зато је план западних глобалиста да прво економски разоре, а потом минималним капиталним улагањем несметано присвоје сва непроцјенљиво вриједна индустријска и природна богатства Србије нажалост у потпуности уродио плодом.
Од силног богатства којег је Србија посједовала преостао је само још Телеком, Аеродром „Никола Тесла“, Енергопројект, Комерцијална банка, РТБ Бор и ПКБ.
Вучићева продаја на добош ових јединих још преосталих „златних кока“ одвија се по ултимативном диктату ММФ са циљем да се Србија апсолутно обезвриједи и остане без иједне своје државне својине.
Овим империјалистичким економским ударом Запад је већ урадио пола свог посла. На реду је политички удар који се управо одвија у пуној снази и који ће Србију у потпуности разорити уколико се у међеврумену не пробуди грађанска свијест и спријечи овај потенцијални ужасни сценарио.
Британска резолуција о Сребреници коју Лондон по сваку цијену жели да прогура на усвајање у СБ је у бити план следећих циљева:
Први циљ је покушај трајног жигосања српског народа као геноцидног, други, ласкаво лицемјерно удварање муслиманском живљу на Балкану и арапским земљама, трећи, слабљење руске подршке српском народу, а четврти и главни циљ је да евентуално усвајање резолуције постане увертира укидању Републике Српске и дезинтеграцији Републике Србије.
Било како било, прође ли британска резолуција о Сребреници на засједању СБ или не, Европска унија и НАТО ће свим политичим средствима наставити са дезинтегрисањем Србије. Не би требало никога да изненади да ускоро може започети дестабилизација српске покрајине Војводине с циљем да се од ње направи нова инстант-државу на Балкану. После Војводине следи Санџак и регија око Бујановца.
Дакле, де факто паклени план Запада је да се Срби морално и историјски занавјек сатру са властитог вјековног огњишта. Да ли ће у томе успјети не зависи од Владе Србије, она је очито иструмент глобалиста, него искључиво од народа српског.
За крај овог текста, цитираћу као што сам већ то једном урадио у неком свом давно написаном чланку енглеског филозофа и политичког активисту из 18-ог вијека Томаса Паинеа: Дужност сваког патриоте је да брани своју отаџбину од његове владе.

top secret

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: