ALBANCI SU TERORISTI I UBICE GRMI U NEMAČKOJ! Ova izjava u BUNDESTAGU zapalila je svet i šokirala Angelu Merkel! (VIDEO)

ALBANCI SU TERORISTI I UBICE GRMI U NEMAČKOJ! Ova izjava u BUNDESTAGU zapalila je svet i šokirala Angelu Merkel! (VIDEO)

– Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija – rekla je nemačka poslanica i dobila gromoglasan aplauz

Angela Merkel

Foto:AP/Tanjug

Jedan govor u Bundestagu zapalio je Nemačku, šokirao Angelu Merkel i izazvao burne ovacije, a u njemu je poslanica turskog porekla iz partije krajnje levice Die Linke Sevim Dagdelen (Die Linke Sevim Dagdelen) iznela je teške optužbe na račun vlasti na Kosovu i OVK!

pročitaj još

  • LJUBAV JE I KADA MAMA VOLI TATU, A ON JE TUČE: Poruka ovog srpskog deteta slomiće vam srce

    26. Jun 2015.
  • NOVI NAPAD U FRANCUSKOJ: Muškarcu ODRUBILI glavu, zastava ISIS-a pronađena pored tela (FOTO) (VIDEO)

    26. Jun 2015.
  • KAKVA KARMA! Pravio se pametan na putu, a onda je izvadio telefon i dogodilo se nešto presmešno (VIDEO)

    26. Jun 2015.

Nemačka poslanica govoreći 19. juna na sednici Bundestaga o zahtevu nemačke vlade i NATO-a da se nemačkom kontingentu Kfora na Kosovu za još jednu godinu odobri novih 45 miliona evra rekla je da je Bundesver na Kosovu prisutan 16 godina, a nijedan od ciljeva nije ostvaren.

AMERIKA PRETI ALBANCIMA NA KOSOVU: Morate kazniti ubice iz OVK koji su vadili organe Srbima!

– Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija. Pripadnici OVK koji su nedavno poginuli u Makedoniji, na Kosovu su sahranjeni kao heroji, na groblju mučenika i u prisustvu visokih zvaničnika – rekla je poslanica Dagdelen i istakla da je Kosovo postalo region u Evropi odakle odlazi najviše boraca za tzv. Islamsku državu Iraka i Sirije.

Foto: YouTube / Fraktion DIE LINKE. im Bundestag

– Regrutuju se pred očima NATO-a i vojske koju smo tamo poslali. Mislim da Nemačka ne može da nastavi s podrškom velikoalbanskom nacionalizmu, OVK i terorističkim centrima koji na Kosovu, u regionu i na Bliskom istoku donose nasilje i teror. Kosovo je postalo oružnica Evrope, tamo je sistem duboko korumpiran, a stotine hiljada Srba, Roma i drugih manjina moralo je da napusti region – istakla je poslanica Sevim Dagdelen.

Ona je podsetila na izjavu bivšeg kancelara Nemačke Gerharda Šredera da je bombardovanje Jugoslavije bilo nezakonito.

– Ja vas pitam koje ste posledice vi izvukli iz ove izjave. Bundesver je na Kosovu kao rezultat kršenja međunarodnog prava, a politika Nemačke tamo nikada nije bila neutralna. Nisu nam potrebni nemački vojnici na Balkanu koji će zauzimati stene i štititi kršenje međunarodnog prava, treba nam povratak na međunarodno pravo, jer samo to može biti osnov za miran suživot u Evropi – kazala je poslanica Dagdelen i dodala da zemlje EU koje nisu priznale nezavisnost Kosova treba da upozore nemačku vladu na kršenje međunarodnog prava na Kosovu.

Govor Sevim Degdelen više puta prekidan je aplauzima poslanika levice. Partija Die Linke ima 64 poslanika u nemačkom Bundestagu od ukupno 631. Ceo njen govor „Kfor, povratak na međunarodno pravo“, koji su preveli i preneli neki albanski i srpski mediji na Kosovu, objavljen je na službenoj veb-stranici Sevim Degdelen.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Angela Merkel, Bundestag, Kosovo i Metohija, Nemačka, OVK

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: