UDARNA VEST BRAĆO I SESTRE SRBI – UPRAVO STIGLA IZ BRATSKE.SRBSKE CRNE GORE; NEZADOVOLJNI NAROD JE KRENUO PUT PODGORICE

UDARNA VEST BRACO I SESTRE SRBI – UPRAVO STIGLA IZ BRATSKE.SRBSKE CRNE GORE – VELE – NIKSIC BOKSIT I NEZADOVOLJNI RADNICI I NEZADOVOLJNI NAROD JE KRENUO PUT PODGORICE – PROBIJENA JE POLICIJSKA BLOKADA I BRACA SU POSLA KAMIONIMA ,SLEPERIMA I TESKIM GRADJEVINSKIM MASINAMA , AUTIMA I KO SE KAKO SNASAO – VLADAJUCA KLIKA POGANOG MILA MANITOGA U VELIKOM STRAHU – BICE OVO DUGA NOC – BRAVO ZA SRBSKU BRACU CRNE GORE A NAJVISE ZA SRBSKU BRACU IZ NIKSICA – DELITE BRACO I SESTRE NEBILI RAZBILI MEDIJSKU BLOKADU – PEDJA BRE !

2 Antworten

  1. Срамота ме да кажем: СРЕЋНО ЈУНАЦИ док Београд „сном мртвијем спава„, а са њим и већи део Србије. За онај који бдије, ово је зубља у сумраку српства. Окупирани медији ће га представити онако како одговара NATO марионетама који дувају у исту тикву као Мило. Но нека они „раде свој посао„. Ово је позив свој србадији која још држи главу изнад мора лажи, да се окупи и поздрави храброст српске браће која одлучно узима судбину у своје руке. Ово није само пример храбрости већ, изнад свега, свести и одговорности са којом се излази на мегдан окупатору и његовим скутоношама оличеним у некаквој слугерањској политичкој врхушки. Даће Бог да се талас овог отпора прелије и на Србију, да нас овај светли пример освести и подигне пре него умртвљени лажним обећањима нестанемо у бриселским фуснотама и трилатералним плановима.
    (Молим вас пошаљите што више слика и информација, да се види, да се чује, да одјекне. Свако српско срце биће звоно спремно да пренесе овај поклич, овај позив од БОГА ИСТИНОГА.)

    Зоран Гутовић
    Београд

  2. napred braco srbi crnogorci iz slavnog niksica srpskog niksica junackog niksica srusite poganu vlast

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: