HAŠKI TRIBUNAL JE PONIŽENJE CIVILIZACIJE NE SAMO ZATO ŠTO JEDNOSTRANO OSUDJUJE SRBE VEĆ ZATO ŠTO U NJEMU NEMA NITI JEDNOG SUDIJE IZ RUSIJE, KINE, INDIJE, BRAZILA itd

HAŠKI TRIBUNAL JE PONIŽENJE CIVILIZACIJE NE SAMO ZATO ŠTO JEDNOSTRANO OSUDJUJE SRBE VEĆ ZATO ŠTO U NJEMU NEMA NITI JEDNOG SUDIJE IZ RUSIJE, KINE, INDIJE, BRAZILA itd

Dušan Nonković

Taj Haški tribunal je poniženje celog civilizovanog sveta ove planete ne samo zato što jednostrano osudjuje Srbe već i zato što u njemu nema niti jednog sudije iz Rusije, Kine, Indije,Brazilije da navedem samo neke koje bi morale imati svog zastupnika medju internacionalnim sudijama jednog internacionalnog suda. A da ga nema čak ni Rusija u tom takozvanom internacionalnom… otkriva surovu realnost da Rusija na čelu sa Putinom kuša pred Amerikom što je posebno zastrašujuće jer stim priznaje pred svetskom javnosti da nije u stanju odgovoriti i pariratgi na Američkoimperijalne izazove i staviti tačku trgovcima oružja. Ako Putin ne počisti društvo oko sebe završiće isto kao i Sadam Husein. I Sadam je pucao iz puške isprsenih grudi kao da mu ne može niko ništa pa svi znamo kako je završio. Rusija mora, dok joj ne bude kasno, zahtevati od UN da se ukine Haški Tribunal i da se sudije izvedu pred istražnu komisiju zbog zloupotrebe UN mandata kojeg su dobile (preciznije rečeno iznudile za vreme marionetskog Jelcina) da zadovolje pravdu a ne politiku i nekoliko uzurpatora moći Američke administracije i ključnih institucija za donošenje odluka koje su samo u interesu ličnih profita pojedinaca i trgovaca oružjem.
DOKLE VIŠE DA GINE NEVIN SVET UMESTO TIH NEKOLIKO UZURPATORA MOĆI KOJI SVOJOM VLADAVINOM IZ SENKE DOVEDOŠE SVET NA RUB PROPASTI!
To se sve može postići bez i jednog ispaljenoh hitza samo kad bi se ozbiljno dalo do znanja nekoliko familija, najmoćnijim klanovima sveta onima koji ovako manipulišu medijima i narodom celokupne planete da neće narod ginuti ovoga puta već da će oni biti sada na redu i to direktno poput Kineske osvete! Samo tako malo je potrebno pa da zavlada mir i blagostanje svetom.

Dušan Nonković-Teodorović

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: