ЈОШ ЈЕДНА ИНДИЦИА ДА АДМИНИСТРАЦИЈОМ САД НЕ ВЛАДА „ДЕМОКРАТИЈА“ ВЕЋ „УЗУРПАТОРИ“ МОЋИ !!!

Crvena Rakovicas Foto.
ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА АМЕРИЧКОМ АДМИНИСТРАЦИЈОМ НЕ ВЛАДА ДЕМОКРАТИЈА ВЕЋ ДА ВЛАДАЈУ УЗУРПАТОРИ МОЋИ, НЕКОЛИКО НАЈБОГАТИЈИХ ФАМИЛИЈА СВЕТА У СВОМ ПРИВАТНОМ ИНТЕРЕСУ, КЛАНОВИ, ОГЊЕМ И МАЧЕМ УЗ МАНИПУЛАЦИЈУ МАСОВНИМ МЕДИЈИМА КРЕИРАЊЕМ И СТВАРАЊЕМ ЈАВНОГ МИШЉЕЊА, ИСТИНЕ У СВОМ ЛИЧНОМ А НЕ У ИНТЕРЕСУ ДЕМОКРАТИЈЕ (https://www.youtube.com/watch?v=EGcIoxQlX8g) СТРОГОМ КОНТРОЛОМ ПИРАМИДНЕ СТРУКТУРЕ МОЋИ, ОД ГОРЕ ПА НА ДОЛЕ ПА ПО ЛИЧНОЈ ПОТРЕБИ И ДИКТАТОМ ПРЕКО УЗУРПИРАНИХ ВРХОВА МОЋИ. – ДУШАН НОНКОВИЋ, ГЛАС ДИЈАСПОРЕ

ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ УЗДРМАО ИМПЕРИЈУ Саша Марковић! Убијен је у аутомобилу док се возио према породичној кући у Будви, а како се неслужбено дознаје убио га је нападач из оближње шуме с три метка. Службени детаљи убиства још увек нису познати,али заправо је само по себи јасно зашто је овај човек убијен.
Шта су рекли критичари о МАНИФЕСТУ ПРОТИВ ИМПЕРИЈЕ Саше Марковића
У јеку заглушујуће буке о људским правима, европским вредностима и цивилизацијским тековинама Запада, које нису спорне као терминолошка обележја идеја, већ као терминолошки изговор за ширење империјалног утицаја и хегемонизма, право је освежење прочитати књигу која демистификује ове терминолошке лажи и на методолошки исправан начин истражује и представља порекло модерне империје као такве, њене изворе, методе и стремљења. Још је интересантније уколико такву књигу напише домаћи аутор. Ради се о књизи Саше Марковића Манифест против Империје – Прилог историји америчког (нео)империјализма (издавачи – Издавачка књижарница Зорана Стојановића и Академија за дипломатију и безбедност, Београд 2013), у којој аутор на мултидисциплинаран начин приступа демистификацији свих вредности и средстава којима се САД представља као демократска земља слободе, док се заправо ради о империји која има за циљ да створи утисак поробљенима како су слободни или жељу да се за сопствено поробљавање изборе сами, верујући да ће задобити слободу
Овде можете погледати пар гостовања Саше Марковића на неким ТВ станицама.
https://www.youtube.com/watch?v=fRhc1r-EbRQ
https://www.youtube.com/watch?v=ApOW33ASu7A
https://www.youtube.com/watch?v=A82Co1nhKrE

Eine Antwort

 1. И у Србији су се узбуркале страсти па са страница „слободних“ јавних гласила не силазе потомци ратних присталица Адолфа Хитлера. Цело друштво је по тој (ратној) линији подељено. А зашто нам се то догађа? Управо исто оно што нам се догађало током Другог светског рата. Обтатите пажњу који су то људи и коме припадају (читаво задње време), који су се давно ухлебили у врхове политике без главе (глава је на другом месту). У игри, веома дуго, је процес прекрајања историје немачких ратова на Балкану. Кажу да забораво оно што је било, јер нас то не може помирити. Зашто би се ми у периоду новог насртаја на наше просторе сада и мирили, када нам је то очито присутно? Ново створене институција, такозваних невладиних, формираних из западних центара, веома издашно помогнуте прљавим новцем, који управо разара душу српског народа, да се по њиховом плану, али мора догодити оно што им други намеће. Обратите шта нам говори лице које се налази, не случјно, на челу владиног одбора .за евроинтеграцији. Шта се догоди са Јубиларним обележавањем пробоја Сремског фронта 1945. године. Због верског празника то је померено, све се настојало да се тај догађај минимизира, па је на разне начине, само се још није утврдило ко стоји иза тога, све је учинило да се на том месту појави што мање људи, а државни врх, само они знају зашто, занемарио је ово да обележи, јер су својевремено немачке присталице оцениле „да је тај фронт однео бројене непотребне српске жртве“, наравно, да би бројне своје, који су заједно са окупатором бежали на запад, оправдали и у исто време, западу се поново ставили у службу.

  Поново је дошло време да се послужимо давно изреченом поуком:

  “И З Д А Ј Н И К Ј Е . . . Нација може да преживи будалу, па и оне амбициозне. Али, издају изнутра, никако. Непријатељ пред вратима, мање је страшан, јер је познат и он носи своју заставу отворену. Док се издајник креће слободно, међу онима унутар градских капија, његов лукави шапат шири се свим улицама и чује се чак и у кулоарима владе. Такав издајник нам се не појављује као издајник, он прича гласом који је жртвама близак и пријатан; његово лице и начин одевања сличан је њиховом и он оживљава ону поквареност која лежи дубоко у срцима сваког човека. Издајник разара душу нације; подривајући темеље града; он шири заразу у телу политике, све док она његовој болести не подлегне. Мање би требало да се плашимо убице. Издајник је куга!“
  Марко Тулије

  Све је исто као и оних послератних година од 1920. па све до оне 1928. године, када је ондашња круна, једноставно донела закон,.којим је заведена диктатура у ондашњој Југославији. Западни свет то није осудио, јер је припремао промене, које су уследиле доласко Адолфа Хитлера на влас у Немачкој, којег сада многи следе. Све се зна и ко у овој земљи Србији припрема исти с ценаријо и где му налазе полуге. Добро нам дође она народна изрека: „Нахрани пса да те уједе“. Ко то не може да схвати, као да у овом времену и не постоји.
  Док се споромислећи људи међусобно нагађају, „а сада се појави једна НВО, чије програме финансира британска амбасада, али и неки други, па чак и државни органи у Србији кроз неке програме или пројекте, која је веома неодговорно (али добро темпирано – писац) заказала конференцију и обавестила разне министре западног Балкана…“, неко, ко је требао бити и раније обавештерн то изрече. Верујем да су други аминовали такав потез, кријући се иза тога.

  Зато ово ровито време не може оставити равнодушног сваког онога ко не жели да његов народ поново буде туђи роб. То је могуће само ако међу нама буде што мање оних из претходне поуке Марка Тулија.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: