УЛТРА БОГАТИ ЈЕВРЕЈИ И ЊИМА СЛИЧНИ, ПОХЛЕПОМ ЗАДОЈЕНИ, ПИШУ СВОЈУ ЛИЧНУ ИСТОРИЈУ СВЕТА КРВЉУ СИРОМАШНИХ ЈЕВРЕЈА И НЕДУЖНОГ НАРОДА

ТО ШТО СВОЈОМ ПОХЛЕПОМ УЛТРА БОГАТИ ЗАМЕТНУ ПЛАЋАЈУ СВОЈОМ КРВЉУ СЛАБИЈИ И УЛТРА СИРОМАШНИ!

Ултра богати јевреји и њима слични пишу своју и светску историју крвљу сиромашних јевреја и исто тако недужног света, из личног користољубља вођени похлепом за апсолутном влашћу.

Манипулисајући не само од себе слабијим јеврејима већ и свима, свега и свугде и свачега где би им то било од личног интереса стварају под лажним заставама жртве које приписују другима да би их дебело уновчили и укњижили на свој властити “конто” похлепе за апсолутном влашћу, чинивши целокупно човечанство својим таоцем а себе недодирљивим судијом вукући из сенке све конце власти, силе и насиља. Баснословни капитал, у собственим рукама, омогућио им је узурпацију власти над, за сада још увек, најмоћнијом државом и војној машинерији света. Захваљујући монетарном систему заснованог на бази долара без покрића били су у стању, ти “Богови капитала” да узурпирају све полуге власти САД па и не баш малог дела света. Није никаква тајна да председник САД постаје онај ко успе да скупи највише новца за финанцирање изборне кампање! Самом том чињеницом постаје овисником од својих финацијера односно оних који су свој новац уложили у будућег председника САД. Слично се дешава и са одабиром особља на државне, тајне и војне функције како би било све под контролом и командом тих владара из сенке. Све остало су послушници и извршиоци команде са врхова тих пирамида под командом шачице најбогатијих а стим и најимућнијих владара из сенке који су у име демократије рушили или подизали владе широм света а да им никад није сметала диктатура која им је била од личних интереса. Ту треба само да позовемо у сећање демократски изабраног Чилеанског председника Алијенда и војним пучем преузимање власти од диктатора Чилеа Пиночета или Арабске шеике који владају на деспотски начин али веома Америци послушно односно онима који њом владају из сенке континуитетом зла попут оне у Рачку-https://www.youtube.com/watch?v=EGcIoxQlX8g, Сребреници, Маркалама или тровањем бојним гасом подметнутом садаму Хусеину, гасом који није никад био доказан да је био у поседству Садама Хусеина. Ланац таквих злодела је малте не безконачан као што им је то и дрскост безкрајна попут рушења својих кула близнакина где је трећа пала без да је свана дотакнута била. Срушила се као кула од карата и ако је била колос од челика и бетона. И све то само да би пред светском јавности исконструисали потребу за борбом против терориста који су сами стварали и неговали за своје потребе, свуда и свагде у свету само да би могли несметано интервенисати и тамо где их нема. Тамо су их називали спавачима или спавајућим терористима које су они будили по диктату своје личне прождрљивости за неограниченом влашћу како би уверили светску јавност у потребу собственог војног ангажовања те удовољили прохтевима своје личне похлепе за неограниченом властћу над судбином човечанства претварајући га у своје робове односно робове неолибералног система заснованог на похлепи, доминацији и праву јачега.

Како су многе до сада тако су и Милошевића по својој потреби, кад их је слушао, називали фактором стабилности Балкана а кад им се супротставио, империјалистичким походима одмах, док си оком трепнуо, називали су га, оркестрирано у свим светским медијима, који су на већ описан начин узурпирани од тих такозваних владара из сенке; кољачем од Балкана! Данас називају Путина насилником а Русију опасност по друге земљ и светски мир иако нису руси ни Путин бацили више од десет тона уранијума на Косово односно Србију нити разорили Ирак, Либију, Сирију и безброј других држава широм света Спржили Вијетнам, ускратили основна људска права без пресуде у Гвантамону, нит прогањају недужне због слободе говора, Асанже, Сноден итд. Лества злодела и злочина је бесконачна и није од “јуче”! Постављање својих квислиншких влада да не раде у интересу свог народа већ у интересу баш тих неоколонијалиста, клике најбогатијих особа светач.

JA BIH SAMO JOŠ DODAO: I PORED TOGA SVEGA HRLI NAŠA VLADA U ZAGRLJAJ TIM OKORELIM ZLOČINCIMA! – Dušan Nonković-Teodorović

као што то рекох, то све није од “Јуче”! То је традиција из дубоке прошлости! Уништили су “Индијанце” аутотони народ Америке па уместо себе, друге називају геноцидним народима.

Хитлера су ти неприкосновени владари из сенке, те најбогатије особе света подигле у седло, подпомагали како материјално тако и пропагандом у тој мери да је тада малте не и сваки американац пожелео да и америка има таквог вођу. Деда Дабаљу Буша односно отац Георга Буша (што беше прије него што је постао председник САД шеф ЦИА) је давао кредите Хитлеру да наоружава СА. Исти ти баснословно богати суверени капитала су финанцирали и повратак Лењина и на крају те приче сукобили Хитлера и Стаљина да би на крвавом рати и порушеној Европи профитирали и извукли себе у име Америке из дубоке кризе и рецесије. Да би за све окривили Хитлера и немачки народ којем су довели Хитлера на валаст да би исти тај народ којег су својим капиталом и Хитлером изманипулисали до изнемоглости прогласили кривим и геноцидним, народ Гетреа и Шилера. Чим би немачка власт показивала неке знаке непослушности одмах би потегли, ти владари из сенке, питање јевреја, холокауса, геноцида над 8 милиона јевреја по уобичајеном маниру, за све су криви други и ако су они учинили све да Хитлер дође на власт што му без нјиховог мешања у унутрашнје ствари суверене државе не би пошло за руком. И ако им је морало бити познато да Хитлер има аверзију према јеврејима јер их је сматрао одговорним за изгубљени први светски рат, поготово стога што су били веома привилиговани народ у Немачкој који је држао у својим рукама велики део привредних објеката и малте не све веће медије који је и поред тога издао своју државу која му је то све омогућила да би се у енглеској споразумели, не ти сиромашни већ ти најбогатији и најутицајнији јевреји, са енглезима у Лондону о стварању ционистичке државе, Израела а да ће за то у замену искористити свој утицај у САД да се САД укључи у први светски рат на страни савезника што је Америка и учинила са познатим исходом. Пошто је Хитлер сматрао да тај први светски рат не би био изгубљен да се Америка није умешала и да се Америка не би умешала без издаје најбогатијих и најутицајнијих јевреја Немачке било је логично и очекивати одмазду Хитлера уколико дође на власт. Стиме се може образложити Хитлерова нетрпелјивост према јеврејима и ако се не може нити сме стим оправдавати. Хитлер је био и остао најкрволочнији злочинац од постојања човечанства али улога и одговорност најбогатијих, најимућнијих и најмоћнијих особа света не сме се прећутати јер се иза тога крије континуитет злочина над недужним становништвом ове наше планете. То да се ратови стално изнова дешавају указује на то да се прави виновници нису одкривали да су остајали неодкривени за јавност а самим тим и не кажњени. Свет се понашао попут пса који режи на штап који га џага уместо да угризе руку која штап држи и њим управља.

Не, не може сиротиња и безутицајни народ бити крив за те све кризе и ратове већ само они који држе сав капитал и моћ у својим рукама.

Уместо да су свесно, свесни своје одговорности и моћи, гушили кризе на самом почетку социјалном правдом, довели су свет својим закулисним играма, манипулацијама, јагмом из похлепе појединаца, наместо благостања целокупног друштва, на ивицу собствене пропасти. Својим манипулацијама из личне користи доводили су при томе, не ретко, целокупну цивилизацију до саме ивицу своје пропасти. И данас је ситуација веома слична са том разликом да би целокупна цивилизација могла завршити у инферну атомских бомби. Свет је дошао до рубикона своје пропасти ил опстанка само зато што се прави виновници светских ратова нису јавно обелоданили, изложили анализи да би се могли осујетити у својим прекривеним злочиначким намерама из материјалне похлепе. Чињеница да се ратови светских размера увек изнова понављају указује на то да прави узрочници нису никад одкривени или прећутани па стим ни спречавани у својој либералној политици заснованој на собственој похлепи за материјалним богатствима, утицајем и влашћу са само јединим циљем да постану још богатији и још утицајнији појединци као и групе најјачих појединаца повезаних заједничким интересима. Ту у таквом друштву нема места за обичног поштеног човека. Неолиберална политичка економија без социјалне контроле води у пропаст целокупно човечанство. За пут ка апокалипси није одговоран ни јеврејин и србин ни нека нација или народ већ изричито особе од утицаја оне најбогатије које у својим рукама држе преко 80% свеукупног светског капитала. Они имају своје име и презиме. Ту паушалним просуђивањима није место, не води решењима већ само заоштравањима конфликата, јер паушално је свако и нико крив. Паушална пресуђивања су само заветрина злочинцима, је семе из којег нови злочин клија. Само ти са именом и презименом представљају ту руку која држи штап који одлучује о судбини човечанства. У њиховом је интересу да се одрекну злоупотребе својег положаја и мешања у унутрашње ствари суверених држава. А на Путину је да размисли дали ће да напада штап којим га се џага или руку која штапом управља. Другим речима, дали ће спржити Украјуну, Пољску па можда и целу Европу или руку која штап држи! Или барем дати до знања да није штап крив, узрок већ онај ко га држи и њим некажњено рукује.

И НА КРАЈУ; ОВАЈ ЧЛНАК ЈЕ УПЕРЕН ПРОТИВ ПАУШАЛНОГ ПРОСУЂИВАЊА КОЈЕ СЛУЖИ САМО ЗА МОБИЛИЗАЦИЈУ МАСА ДА БИ УДАРИЛЕ ЈЕДНИ НА ДРУГЕ, ПРОЛИВАЈУЋИ КРВ НЕДУЖНИХ У ИНТЕРЕСУ ДРУГИХ, ТУЂИХ ИНТЕРЕСА!  КАКО ЈЕ ТО ВЕЋ ЈАДАН УМНИ ЧОВЕК РЕКАО; РАТ ЗАМЕЋУ ОНИ КОЈИ СЕ ПОЗНАЈУ А ГИНУ ОНИ КОЈИ СЕ НИКАД НИСУ ВИДЕЛИ!

Душан Нонковић-Теодоровић

5 Antworten

 1. УЛТРА БОГАТИ ***** ПИШУ СВОЈУ ИСТОРИЈУ КРВЉУ СИРОМАШНИХ ***** И НЕДУЖНОГ СВЕТА…

  ….

  Тендецензиозно и аболиција по знаним шемама за остатак веома моћних и утицајних система управљања процесима које су испуњене интересима и моћи са равноправним другим предзнацима припадности. Боље је разумети сушзинске процесе, него ли од њих одвраћати пажњу на начин који може да вређа и вређа било кога, јер свугде има утицајних и ултрабогатих различитог порекла…

  Проблем је у препознавању начина функционисања система и понекад случајних, поновљених или манипулисаних садржаја.

  • Iskreno rečeno, moram priznati da imam utisak kao da niste pročitali ovaj tekst na kojeg ste napisali komentar?

 2. Прочитао сам га темељно. Постављање корелације „богати јевреји“ са свим важним поменутим темама у тексту, изоставља ћитав низ битних група и пројекција интереса. Конкретно се нова доктрина САД за 21 век базира и на добрим и стварима које се показују више него проблематичне. Ту политику делом носе и други, а међу њима има различитих група око центара моћи чије је богатство и моћ другог порекла.

  Битно је уочити процесе, механизме који доводе до поремећаја и негативних утицаја по социјалне балансе, стабилност, мир уз општег интереса, него ли иза видети нешто, што се понавља по клишеу криза, а иза манипуалција и истина са тим предрасудама заборавити низ битних метода који објективно доводе до криза.

  Бохати и моћни су увек своје интересе штитили, често и условима великог непријатељства и чак ратова. Не сви, али је то једноставно у бићу човека, моћи и повишеног богатства као полуге и заједничкој одбрани привилегија.

  • Vidite, akcetan sam stavio na ULTRA BOGATE a ne na bogate. To znači da sam koplje lomio protiv paušalnog osudjivanja svih jevreja kako je to obično slučaj kad je reč o jevrejima. Svetske krize i ratovi nisu režirani od strane siromašni pa niti samo bogati već onih ULTRA bogati pa sam i naveo familiju „Dinaspije Buš“ oca i dedu Džordža i Dabalju Buša koji je kao student oženio ćerku jedng bankara pa kad je nasledio banku nije imao pametnija posla od davanja kredita Hitleru za naoružavanje SA(eto i to stoji u tom mom članku) Pa i to da je Georg Buš bio šef CIA prije nego što je postao predsednik USA. Vidite, ako jedan šef CIA ne zna gde će izbiti krize ili polje rečeno biti izrežirane i podpaljene onda to ne zna niko a to znači da je onaj ko prvi sazna za predstojeći rat ima i prvi šansu da proda svoje akcije te države na berzi po visokoj ceni da bi ih kasnije po padu kubio po višestruko nižoj ceni a stim i u većim količinama pa posle izgradnje i stabilizacije privrede razorene zemlje bude još bogatije. I toga se niste dotakli da Američkim predsednikom postaje onaj ko skupi za kampanju više para a to nije ništa drugo do korupcija odnosno uzurpacija vlasti. Vidite, ili vi niste pročitali taj moj članak sa dovoljno mpažnje ili ga niste razumeli ili se ja nisam dovoljno precizno izrazio. U njemu se govori o uzurpaciji vlasti i mehanizama moći što ne mogu siromašni jevreji i kako to sam naslov govori siromašni svet! Naslov ne govori samo o bogatim i siromašnim jevrejima već i o celokupnom siromašnom svetu koji ne može imati bilo kakvog uticaja na bilo kakve manipulacije. Takodje je nhapisana i istorijska istina da je Hitler bio podpomognut novcem baš tih bogatih a ne siromašnih…U ovom mom članku nisam stavio akcent na bogate i siromašne već na to da se paušalno osudjuje: Svi jevreji su krivi, Svi hrvati su fašisti itd- Paušalnim prosudjivanjem se mobilišu mase da udare jedno na druge. Kako je ono neko rekao: Rat objavljuju jedno drugome oni koji se poznaju a vode ga i ginu oni koji se nikad nisu ni videli.

 3. Свет, о коме је било речи, удружен са националном политиком држава, вечитих претендената на просторе Балкана, никада нису били искрени пријатељи. У садашњем времену, када те, већ изражене европске силе, које воде главну реч у спрези са САД, Србе и Србију сматрају својом колонијом. Србији прети велика опасност од те спреге и она ће се, лажима и преварама, као и до сада, стално бити уцењивана и држана на дистанци, обећано одлагати. Срби и Србија су главни адут у вечитој конфротацији са Русима и Русијом. Све што је запад, после срамног бомбардовања и насилног преврата у Србији,. довођењем на власт себи послушника, уз веома велику услугу, коју је одиграо тадашњи амерички амбасадор, прво из Загреба, а касније из београда Вилијам Монгомери, сад нам соли памет, али се може рећи и да је његово „искрено“ саветовање, још увек у старој функцији.
  Народ србије мора научити да дневну политику, коју чита или слуша, размишља оно што се налази између, слуша онога искреног, који покушава у веома конфликтној ситуацији, да балансира. Свестан је да се до расчишћавања односа у ЕУ и њеним односом са Русијом, не сме јавно оглашавати о својим намерама. Оно што се мора учинити, мора се обезбедити тајним договорима, на мала врата пријатеља доводити у кућу, и у одсудно време, до којега мора доћи, остварити добитак. Да би се то остварило, Србија се у привреди мора ослонити на властите снаге, властиту памет, на доказаног пријатеља, избегавати лихварски однос који му намета ЕУ. Само на тај начин је могуће обезбедити процес ослобађања туђег утицаја, а посебно оног који прети.
  Овај процес, може остварити само, добро оријентисана и правна држава, коју треба довести у такво стање договором, не да нам то намеће ЕУ, законима, који ће нас заштити, и у доследном спровођењу договореног, без ружних подвала, извући Србију из дуготрајне кризе..

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: