ПРОТИВ КАПИТУЛАЦИЈЕ – Прекопирајте па делите на подписивање:

ПРОТИВ КАПИТУЛАЦИЈЕ

Данас је овдашња влада потписала капитулацију стављајући свој потпис на још један срамни бриселски споразум и, без одобрења српског народа, практично прикључила Србију НАТО пакту. То значи да је од данас Србија коначно и до краја постала војна и политичка колонија оних зликоваца који су нас бомбардовали, оних којима је циљ уништење Русије и поробљавање читавог света. Наша земља је тако, потписом уговора са ђаволом, постала обичан амерички „носач авиона“.
Све се то десило без сагласности српског народа и против Устава, супротно народној вољи и нашим слободним традицијама.
Данас је дан вечне срамоте који ће на себе понети сви они који се не супротставе оваквом поступку Вучићеве колаборационистичке владе.
У име Србије која то заиста јесте, ми, братски окупљени око иницијативе „Србија за Русију“ изражавамо протест због овакве велеиздајничке злоупотребе државних функција и проглашавамо потписани документ ништавним.
Нико у Србији ни на једним изборима није дао свој глас нашем прикључењу непријатељском НАТО пакту и тога морају сви да буду свесни, и сада и заувек.
Наш природни и логични савезник јесте и биће Русија и споразуми овакве врсте могу да се потписују само са Москвом и у стварну српску корист.
Нико у име Србије не сме да потписује капитулацију нити да је прикључује пакту против Русије.
То је чин велеиздаје и српски народ то никад неће прихватити.

У Београду, 18. 3. 2015.

ИНИЦИЈАТИВА „СРБИЈА ЗА РУСИЈУ“:
Проф др Смиља Аврамов
Академик Василије Крестић
Српска народна одбрана (Миле Павловић, Гага Костић)
Слободна Србија (Предраг Голубовић, Мирко Јовић)
Представник Доњецке Народне републике (Драгослав Бокан)
Свесрпски народни фронт (Весна Пешић, Драгана Кузмановић)
Руске жене у Србији (Марина Александровна Галогажа)
Ив Батај, геополитичар
Српски народни фронт (Бобан Гајић)
ЖЕНЕС – Жене против НАТО-а (Мила Алечковић)
Српски одговор (Зоран Контић)
СНП Наши (Иван Ивановић)
НВО „Подрима“

Соколи (Горан Матић)
Српски Образ (Младен Обрадовић)
Удружење Српско-Кубанског пријатељства (Зорица Добријевић)
Друштво Српско-Белоруског пријатељства (Слободан Јарчевић)
Национални покрет (Слободан Димитријевић)
Душан Нонковић-Теодоровић – Оснивач и уредник Гласа Дијаспоре

2 Antworten

 1. НАЈВИШЕ СЕ УЛАЖЕ У ОБРАЗОВАЊЕ ПРИМИТИВЦА

  Заоставштина, и све оно што се велича, па и бројне књиге из прошлости, уметничка дела, бројних славних уметника, филозофа, некритички су посвећене људској патологији, његовој животињској склоности да се међусобно сукобљава, убија, често и без повода. Посебна је прича о филозофији ратова и ратовања. Они који у свом школовању више изучавају о војсковођама, владарима, убицама своје врсте и на њиховом ореолу, граде будућег човека, који треба да их надмаши, како другачије рећи, него – припрема обичног примитивца, који ће се селекцијом, кроз бројна сукобљавања, наћи на неком челу. Као да је овој врсти људи све подређено и у свим областима људског живота.
  Људско друштво је оставило иза себе трагове о две врсте људи и људских скупина. Једни су злочести, угрожавају другога из своје врсте. Ако су на челу неке скупине, познати су по својим делима, која су увек угрожавала другога, да би га потчинила, и над њом живела као људски паразит. Ако им се супроставе онда их убијају – врше над њима геноцид. Све у намери да је потчини. Ретко је та врста у ситуацији да се брани. Тој се врсти могу подредити: појединци, државе, удружени појединци и удружене државе
  На другој страни су они који су жртве насилника.
  И једни и други су величали појединце и скупине, који се истакну кроз људску историју. Такви су се увек китили оружјем, које су примењивали. они насилници у свом нападу, а нападнути у својој одбрани. Људски ум, као да није у стању да ту нађе решење. Решење су често налазили у вери, којој су припадали. Па, поред оружја у једној руци, верско обележје је у другој. Ако насилник намеће своје, а управо се то увек и догађа – „право јачега“, као и код животиња се примењује. И у томе је врхунац човекове мудрости у међусобним односима.
  Глас појединца, који се томе супроставља и оно што мудар појединац или скупина појединца предлажу, губи се као ехо и бива забележен или запамћен, али га животињски нагон јачега, увек, потисне.
  Људска врста још није успоставила институцију, која ће обезбедити да се право и правда примени, како би се појединац, или скупина – држава, довела у стање међусобног поштовања. Дубоки су корени људске неједнакости и „правда“ је увек у рукама јачега, као што је и његово оружје. На другој страни се жестоко прогањају појединци и државе, које се залажу за права и правду, која ће важити за све.
  Нико није ни покушао да заустави колонијалне ратове у прошлости, а ни такве ратове, које под лажним и крајње примитивним и измишљеним разлоцима воде савремене силе, потчињавајући друге у завођењу „новог светског поретка“, на неправди и злочину.

  Вама, остављам да сами сврставате појењдинце и државе. Али да за наредну историјопграфију оставите истину, а не лаж, ако себе сматрате достојним тога.

 2. Обичан човек који све гледа кроз присвајање треба да се срами, а он је најгллатији да окаља сваког. и овде ћу употребити стару мудрост:
  ”И З Д А Ј Н И К Ј Е . . . Нација може да преживи будалу, па и оне амбициозне. Али, издају изнутра, никако. Непријатељ пред вратима, мање је страшан, јер је познат и он носи своју заставу отворену. Док се издајник креће слободно, међу онима унутар градских капија, његов лукави шапат шири се свим улицама и чује се чак и у кулоарима владе. Такав издајник нам се не појављује као издајник, он прича гласом који је жртвама близак и пријатан; његово лице и начин одевања сличан је њиховом и он оживљава ону поквареност која лежи дубоко у срцима сваког човека. Издајник разара душу нације; подривајући темеље града; он шири заразу у телу политике, све док она његовој болести не подлегне. Мање би требало да се плашимо убице. Издајник је куга!”
  Марко Тулије
  Остављам вам могућност да сами, али поштено, ако то можете, себи, а не мени, именујете људе који сада у србији припадају људима са обележјем како је те Марко Тулије препоручио

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: