ODLICAN INTERVJU….PODELITE GA, AKO DELITE MOJE MISLJENJE..

ODLICAN INTERVJU….PODELITE GA, AKO DELITE MOJE MISLJENJE: http://kolumnista.com/intervju-dejan-lucic/#

Srpska teorija zavere

RAZGOVOR VODIO: Aleksandar Bećić
FOTO: V. Danilov, Privatna arhiva

On je Dejan Lučić. Čovek koji – kažu – zna. Mnogo. Čovek koga – baš zbog toga – mnogi ne vole. Pisac koga neki ne shvataju za ozbiljno, a drugi sa velikom zabrinutošću gledaju u njegove knjige. Za Dejana Lučića, svet je prepun teorija zavere. Za onoga ko ne želi da zna šta mu se dešava – Lučić je „sumnjivo lice“.
Činjenica je da je on sumnjivo lice i za mnoge „službe“. One tajne i one manje tajne. Na promociji njegove knjige Teorija zavere zato je bilo i onih koji su ga slušali po zadatku. Valjda zato što je njegova nova knjiga – prvi deo priručnika o tome kako doći na vlast.
KOLUMNISTA: Da li ste ovom knjigom otvorili Pandorinu kutiju? I da li se plašite toga, s obzirom na to da je u Srbiji u ovom trenutku mnogo onih suviše desnih i suviše levih?
– Da, otvorio sam Pandorinu kutiju. Namerno! Jer, u njoj je već toliko otpada i opasnih stvari, da može doći do njene eksplozije, a u takvoj eksploziji može biti i žrtava! Da bih sprečio eksploziju – otvorio sam kutiju.

VEČITA TEMA
KOLUMNISTA: Sam naslov knjige, Teorija zavere je večito aktuelan u Srbiji. Naš narod generalno je sklon verovanju u teorije zavere, a jedna od glavnih je ona o masonima, koji su u srpskoj javnosti generalno prihvaćeni kao neprijatelji ovog naroda, koji stalno kuju zavere protiv nas.
– Govoriti o masonima kao o opasnosti i onima koji spremaju zavere protiv našeg naroda nije ispravno. Što se samih teorija zavere tiče, u njih ne veruje samo onaj ko je poverovao u teoriju otvorenog društva Karla Popera, čiji je najveći sledbenik Đerđ Soroš, inače lažni Mađar i lažni Jevrejin – a u suštini fašistički zlikovac. Upravo oni koji su pristalice teorije otvorenog društva su skloni tome da žigošu svakoga ko proba da otkrije njihove mračne zavere.
KOLUMNISTA: O kakvim zaverama govorite?
– Između ostalog o zaveri da se broj stanovništva na planeti svede na 500 miliona, o čemu svedoči spomenik kojim se oni hvale, a koji se nalazi u Džordžiji, u okrugu Elbert… Još ga nazivaju američkim Stounhendžom! Govorim i o svima onima koji se zalažu za genetski modifikovanu hranu. S punim pravom kažem da je onaj ko se zalaže za uvoz ili proizvodnju GMO hrane – novi Maks Luburić! GMO „hrana“ od Srbije pravi novi Jasenovac, a svaki saradnik Monsanta, kompanije koja je vodeća u proizvodnji tog zla je novi fašista, ratni zločinac!

KO KROJI SUDBINU SRBIJE
KOLUMNISTA: Da se vratimo masonima, omiljenoj srpskoj zavereničkoj temi…
– Danas je masonerija u Srbiji degradirana. Mason se postaje ako imaš uticaj, moć i znanje. Pa kakvo znanje ili uticaj mogu da imaju momci koji još nemaju ni 30 godina u ovoj zemlji? Drugačije je bilo u vreme Tapija.
KOLUMNISTA: Dobro, ali, ko kroji sudbinu Srbije? Ako nisu masoni, ko? Stalno se pominju razne tajne službe?
– One su na ovim prostorima prisutne vekovima. Još od dana Karađorđevića i Obrenovića. I u velikoj meri kroje našu sudbinu. Uostalom, oni su “smenili” Obrenoviće, raskinuli veze koje je Srbija imala sa Austro-Ugarima a dovela Karađorđeviće.
KOLUMNISTA: Da ne idemo previše daleko u istoriju?
– Ne. Pa moderna britanska obaveštajna služba je nastala u vreme Olivera Kromvela, kada je Dauning kreirao njihovu tajnu službu. I od tada do danas, ona radi po jevrejskom sistemu kreiranja mreže i prati tokove novca.
KOLUMNISTA: Zalažete se za to da Srbi počnu da prave tajna društva. Zbog čega? Kako očekujete da ih napravimo kada smo poznati po neslozi?
– Tajna društva se moraju praviti da bismo opstali. Kako ih napraviti – opisao sam detaljno u knjizi. Sve što treba uraditi je – primeniti ono što je opisano.
KOLUMNISTA: Kakvu ulogu u tome imaju Kosovski zavetnici? Ko su uopšte oni? Kako se postaje Kosovski zavetnik?
– Oni su najtajnije i najsvetije srpsko društvo, koje je, dok je trajala sama promocija moje knjige, imali sastanak po kuloarima. Njih nisu mogli da prepoznaju oni koji su bili po službenoj dužnosti na promociji, a te “po službenoj dužnosti” mogli ste da ih prepoznate po tome što su sve vreme držali uključene diktafone na mobilnim telefonima i snimali.  Kosovski zavetnik se ne postaje. Kosovski zavetnik se rađa. Svako onaj kome suza u oku krene kada čuje tu reč, on je Kosovski zavetnik.
KOLUMNISTA: Hoćete da kažete da je na promociji bilo i pripadnika tajnih službi?
– Naravno.
KOLUMNISTA: Pa zbog čega? Već su objavljivane knjige kako se osvaja vlast i kako se pobeđuje na izborima u Srbiji.
– Tačno. I zna se kakav je bio tiraž tih knjiga i koliko vlasti je osvojeno.
KOLUMNISTA: Ali, Dačić, Nikolić, Vučić su osvojili vlast, a u kampanjama su imali elemente iz jedne od tih knjiga.
– Nisu njih na vlast doveli glasači. Njih je na vlast doveo novac. A sve što vi treba da uradite je da upratite tokove novca. Ne samo na srpskom, već i na svetskom nivou.
IMG_0272KOLUMNISTA: Govorite o borbi za prevlast između Rotšilda i Rokfelera?
– Tako je. I o prividnom primirju koje je trenutno na snazi. A poznato je da su oni svojim novcem finansirali mnoge revolucije i režime po svetu, prekrajali istoriju.
KOLUMNISTA: Ali, ako neko krene u tu vrstu akcije a pri tom osnuje i tajno društvo, onda ga mogu proglasiti izdajnikom, teroristom. Evo, Evropa hoće opet da nam prekroji istoriju pa nam traži da se odreknemo Gavrila Principa.
– Oni mogu svakoga da proglase teroristom. To nije nikakav problem. To su uostalom već uradili i pre završetka suđenja sa Karadžićem, Pavkovićem, Lazarevićem… Kada govorimo o Gavrilu Principu – on nije ratni zločinac i to je jasno. Samo, nigde nećete pročitati u toj istoriji Evrope da je posle atentata na Franju Ferdinanda napravljen pravi pogrom među Srbima trgovcima u Sarajevu.
KOLUMNISTA: Zbog čega se svi ti belosvetski hohštapleri toliko interesuju za Srbiju?
– Zato što je Srbija – što je opšte poznato – pravo mesto za opstanak. To je njihov jedini motiv. Zbog toga će i Srbija preživeti. Zato što će doći vreme da svi žele da budu Srbi, u Srbiji.
KOLUMNISTA: Kada ćete konačno objaviti drugi deo uputstva za zaverenike, s obzirom na to da je knjiga Teorija zavere tek prvi deo, a objavljuje se, evo, već više od 10 godina, ako se ne varam?
– Uskoro. Ta knjiga je gotova i zove se Titova kletva. Govori o tome kako se vlada Srbijom, i objašnjava kako su komunisti postal komunjare, kako su pogazili moral, postal otuženi deo društva. Govori i o tome kako je institucionalizovana saradnja sa zapadnim obaveštajnim službama kroz delovanje Koče Popovića i Krcuna, te o tome kako su službe bezbednosti napravili Franju Tuđmana.
KOLUMNISTA: Niste išli dublje u istoriju? Na početku razgovora ste pominjali Karađorđeviće, Obrenoviće…
– Da sam to uradio, morao bih da napišem roman dužine Misisipija. Istorija Srba je previše zgusnuta.

FB Komentari

4 komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir. Autor je nekoliko romana (Svi naši razvodi i ostale porodične priče, Prvi čin, Treća komanda, Evo zašto te volim) i drama (Sin domaćeg izdajnika, Telefon, Dan kada se nisam probudio)

Jedan komentar

  1. Covek je potpuno paranoican, i siri paranoju, za njega je najveci zlocinac u istoriji Winston Cercil, dok je Hitler sitan, a Staljin izmanipulisan, i 20 miliona rusa koje je pobio je opet zapad izmanipulisao, jednostavno covek je opasan po psihu ljudi!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Website

Kôd stopke*

RAZGOVOR VODIO: Aleksandar Bećić FOTO: V. Danilov, Privatna arhiva On je Dejan Lučić. Čovek koji – kažu – zna. Mnogo. Čovek koga – baš zbog toga – mnogi ne vole. Pisac koga neki ne shvataju za ozbiljno, a drugi sa velikom zabrinutošću gledaju u…
kolumnista.com

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: