ПОКОЛЕЊА НАМ НЕЋЕ МОЋИ НИКАД ОПРОСТИТИ

ПОКОЛЕЊА НАМ НЕЋЕ МОЋИ НИКАД ОПРОСТИТИ ШТО ЋУТАЊЕМ ДОПУСТИСМО ДА БУДУ ЖИГОСАНИМ ПОТОМЦИМА ГЕНОЦИДНОГ НАРОДА

УДРУЖИМО СЕ У ПАТРИОТСКИ БЛОК ДИЈАСПОРЕ ЗБОГ СВОГ ОБРАЗА И БУДУЋНОСТИ СВОЈЕ ДЕЦЕ ДА НЕ БУДУ ЖИГОСАНИ ПОТОМЦИ „ГЕНОЦИДНОГ“ НАРОДА! ТО НАМ НЕЋЕ МОЋИ НИКАД ОПРОСТИТИ

Фабрике су отете народу уз образложење да ће му бити боље без њих. Радничко самоуправљање су му исто отели са образложењем да ће они бoље управљати њима. Са древних огњишта нас олујом протераше, храмове свете К/М рушише крстове на куполама ломише, где не могоше живе, гробља нам масакрираше па и органе људске нам живим отимаше, за ситни бакшиш светом продаваше! Sве to урадише под окриљем увезене белосветске демократије. Са таквима се не седа за сто а камоли да се кафа пије!

И на крају су нас убедили пред целим светом да смо геноцидан народ што смо ћутњом и прихватили а стим и признали и потврдили nešto što nismo.

Бацили су нам неколико сувих коски национализма, патриотизма, реваншизма, сецесионизма и све то зачинили шачицом плаћених убица да се ко пси глођемо и да никада више свој мир не нађемо. Оканимо се паушалних просуђивања јер то само душману служи да нас што више завади и влада. И, шта сад имамо још да очекујемо и чему да се надамо, каквој нашој будућности и наше деце да се радујемо! Памет у главу човече умни и ради тако да све свременом повратимо и сваки камен ставимо на своје место на којем је вековима био!

Ко жели да се упише у листу подршке нeка ми се јави на: dusan.nonkovic@gmx.de pod шифром: Патриотски блок хуманих или у фб инбокс

Није истина да не можемо сами ништа учинити! На коцки није само лична судбина, судбина будућих генерација свог народа већ и будућност целокупне цивилизације, човечанства! Већ само за то нам вреди покушати, удруженим умом и снагом, нешто на боље променити! Скрштених руку не иде се у бољу будућност већ само у амбис своје пропасти! Нека сад нико не каже да није имао прилике или чак да није знао, ни слутити могао да ћутањем, стајањем по страни, препушта свом душману своју иницијативу за своју будућност и будућност будућих генерација за свој бољи живот а у корист свог непријатеља да нам туђин удељује нашу собствену корицу хлеба! Па људи, валда нисмо дебили да снама морају други управљати, да поред богате житнице остајемо гладни! Као да не живимо у најбогатијој држави Европе рачунајући ресурсе по глави свог становника! Нећемо туђе али ни своје не дајмо у бесцеље-НЕ ЧИНИТЕ ОД СЕБЕ РОБОВЕ ПОРЕД БОГАТЕ ТРПЕЗЕ, КОУ СУ ВАМ ПРЕТЦИ У НАСЛЕЂЕ ОСТАВИЛИ!

Драги пријатељи, сестре и браћо надајмо се да ће нам идућа година бити боља, наравно уколико будемо свесни да за своје добро морамо и сами нешто да учинимо, нешто што би било од заједничког интереса и заједничке користи!

ЛЕП ДОЧЕК И СВЕ НАЈБОЉЕ У НОВОЈ 2015-тој години жели Вам Ваш Душан Нонковић

ЖИВИМО СПОКОЈНО КАО ДА СЕ НИШТА НИЈЕ ДЕСИЛО А БУДИМО СПРЕМНИ ВЕЋ СУТРА СВЕ НА БОЉЕ ДА ПРОМЕНЕМО! ГДЕ ИМА ВОЉЕ ИМА И ПУТА!

УДРУЖИМО СЕ У ПАТРИОТСКИ БЛОК ДИЈАСПОРЕ КАКО БИ ЗАЈЕДНО БИЛИ УСПЕШНИЈИ, КАКО НАС НЕБИ МОГЛИ ВИШЕ ПРЕВИДЕТИ И УСПЕШНО ЗАОБИЛАЗИТИ НА ШТЕТУ НАРОДА ИЗ КОЈЕГ СМО ПОТЕКЛИ! ВЕЛИКИ ПОСАО СТОЈИ ПРЕД НАМА!

Потенцијалне сараднике и симпатизере молим да ми се јаве преко фб инбокса или е-адресе: dusan.nonkovic@gmx.de ради сарадње а и вербалне подршке. Немојте бити равнодушни или само критичари а да не понудите своју алтернативу или шта више бити кукавице које препуштају другима своју судбину или бити чак без савести, само неми посматрачи јер један човек не може ништа значајније постићи. Нико неће уместо Вас самих Вашу кућу очистити. Упитајте се, зашто је овако како је? Па се онда упитајте шта сте то лично допринели или покушали нешто конкретно урадити да не буде овако како јесте! Ако мислиш да и онако не можеш ништа променити онда то тражиш себи само лажно оправдање за своју пасивност јер човек не може спречити ни да не умре једнога дана па зато не престајеш да дишеш. За живот се исто тако мора свакодневно борити, како се бориш такав ће ти и бити, таквог га и живиш. Тек кад покушаш нешто да промениш моћеш знати дали је покушај успео или није. Прикључи се патриотском блоку дијаспоре, можда ће мо заједно нешто моћи и променути на боље! Гледајући по страни скрштених руку како у брод продире вода нећеш моћи ништа променити, сигурно ћеш се сњим утопити. Ако сви заједно покушамо и голим шакама да избацујемо воду можда се и спасемо. Србија је брод који тоне, на нама свима, до сваког појединца је дали ће бити спашен или ће потонути са нама свима.

АКО НАС БУДЕ ДОВОЉНО, МОЋИ ЋЕ МО НА СЛЕДЕЋИМ ИЗБОРИМА СВОЈЕ КАНДИДАТЕ ПРЕДЛАГАТИ КОЈИ ЋЕ МОРАТИ НАМА РАЧУНЕ ПОЛАГАТИ А АКО НАС РАЗОЧАРАЈУ, ОДГОВАРАЈУЋЕ ТОМЕ, ЋЕ БИТИ И КАЖЉАВАНИ.

Душан Нонковић

Advertisements

Eine Antwort

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: