ФОТО ЕKСЛУЗИВА: Шешељ стигао у Србију, хистерија на аеродрому Никола Тесла!

ФОТО ЕKСЛУЗИВА: Шешељ стигао у Србију, хистерија на аеродрому Никола Тесла!

Хашки оптуженик и лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ слетео је на београдски аеродром „Никола Тесла“ у 12:55. Он се у Србију вратио после скоро 12 година проведених у притвору у Хагу.

За то време, у седиште СРС стигло је послужење. Окупља се све већи број људи, који кроз шалу међу собом коментаришу „Стигао Шешељ, стигло печење“.

И испред зграде Магистрата требутно је мирно, осим новинарских екипа и двадесетак грађана раштрканих по тргу. У седишту СРС влада тишина, а од службеница које пролазе ходницима може се чути питање „Је л имаш трему?“.

Један од наших читалаца, који је допутовао летом из Амстердама заједно са хашким оптужеником, наводи да је Шешељ у авиону тражио слатку кафу и чоколаду. – Седео је на месту за хитну евакуацију, без икакве пратње. Рекао је: „Знам ја што су ме ставили овде, Да се отворе врата и да искочим“

Испред породичне куће Војислава Шешеља у Улици Милице Ракић у Батајници тренутно нема никога – сви укућани су на аеродрому како би сачекали Шешеља. Нема ни окупљених грађана.

Представник страначког обезбеђења који се налази пред кућом каже да се долазак Шешеља у кућу не очекује пре 15. часова.

Провала одушевљења уследила је међу радикалима на аеродорому након изласка Шешеља. Он се креће практично ношен својим присталицама који узвикују „Победа, победа“, „Војо, Србине“…

Од Павковића шпагете, од Толимира јогурт

Шешеља су на пут из Хага испратили генерал Небојша Павковић и некадашњи председник Републике Српске Kрајине Милан Мартић.

Kако је рекао, Павковић му је пред пут направио шпагете, док му је бивши генерал Здравко Толимир за опроштај купио јогурт.

Извор: Новине Новосадске

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: