Novi šamar mađarskog premijera Evropskoj uniji

Kako to da im nije ni približno toliko loše koliko nama i da sebično gledaju svoj interes?
Ko su oni da se suprtstavljaju idealnom prosperitetu i standardima koje nameljuje svetska vlada? Oni nisu ni izgubili ni deo teritorije, nisu proglašeni za genocidan narod, ekonimija im nije devastirana bombarovanjem i uticajem MMF-a ( svi dugovi su ekpresno podmireni ka MMF-u i zamoljeni su da isele kancelariju iz Mađarske), nemaju dozvolu da gaje GMO seme ( probali su zasadili probna polja par sezona i ubrzo zatim spalili i zabranili uzgoj GMO semena). I sad još sklapaju savez sa arhetipom neprijatelja zapadne alijanse.
Mora da vide, ili su doživeli nešto što ovaj zatucani srbski narod ne vidi ni posle 100 lekcija, nek se zapitaju naročito oni koji nisu glasali na prošlim izvorima jer nisu imali za koga i nek se zapitaju dali je desno zaista desno, dali je to etiketa koja ide do toga da su to fašističke ideje ( s obzirom iz čije kuhinje dolazi nije ni čudo) ili je to desno ustvari pravo što je ujedno i pravo na odbranu sopstvenih interesa i interesa cele civilizacije.

Novi šamar mađarskog premijera Evropskoj uniji Parlament Mađarske izglasao je zakon koji će omogućiti izgradnju gasovoda Južni tok što je poslednji pokazatelj otpora premijera Viktora Orbana prema Evropskoj uniji piše agencija Blumberg
Von Blic.rs

Eine Antwort

  1. Pa montirali mu narodnu bunu ko i Erdoganu, pa je sada jos ODLUCNIJI postao…
    Ja stalno kupujem madjarske paprike….
    One GMO-zuto-crveno-zelene– NE KUPUJEM…

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: