Postovani, obracam Vam se u ime stanovnika Belopoljske ulice u Obrenovcu

Postovani,
obracam Vam se u ime stanovnika Belopoljske ulice u Obrenovcu. Naime, uzela sam sebi za slobodu da Vam se obratim za pomoc , sa nadom da cete shodno mogucnostima biti u prilici da nam izadjete u susret.
Sigurno ste vec upoznati o majskoj poplavi I katastrofalnim posledicama koje je ostavila na nas grad.
Nasa ulica koja ima 22 domacinstva,prosla je isto kao I druge ako ne I gore,sobzirom da smo bili medju prvima na udaru vodenog talasa I da je prosecna visina vode u domacinstvima bila od 2,20 do 2,80m. pritom bili smo zateceni situacijom, , totalno neinformisani o nadolazecem talasu. I nepripremljeni za opasnost I eventualnu evakuaciju. Na evidentne znake poplave smo s nevericom reagovali, s obzirom da smo svi starosedeoci I da dobro znamo da u istoriji grada nasa ulica nikad nije bila plavljena. Medju nama ima dosta starih osoba , invalida , dece I beba ,pa je I to bio jedan od faktora da spremnije reagujemo u ovoj katastrofalnoj situaciji.
Osim redovne drzavne pomoci za saniranje posledica poplave,koja nije ni deseti deo od realne stete koju smo pretrpeli, niko iz nase ulice nije dobio nikakav drugi vid pomoci od opstinskih, vladinih ,nevladinih organizavija kao ni od pravnih I fizickih lica.
S obzirom na ogromnu materijalnu stetu nanetu kucama, okucnicama ipomocnim objektima,a shodno nasem teskom materijalnom stanju I nemogucnosti da to sopstvenim sredstvima obnovimo molimo Vas za bilo kakvu pomoc
Novcanu
U gradjevinskom materijalu
U osnovnim kucnim aparatima I namestaju
Obnovu kuca do tacke pristojnosti za zivot treba izvrsiti pre zime a sada je vec kraj septembra.Ukoliko je potrebno prilozicemo za svako domacinstvo ponaosob resenja o kategorizaciji stete,fotografije I drugu dokumentaciju koju smatrate za shodno.Radi izbegavanja zloupotrebe izdvojenih sredstava ,toplo preporucujem da se ista uruci licno svakoj porodici uz obavezu da se pravdaju namenski odobrena sredstva.
Iskreno se zahvaljujem u ime 22 porodice iz Belopoljske ulice u Obrenovcu na strpljenju da saslusate nas problem I nadam se bilo kakvoj vrsti pomoci.
Prilog/potpisi svih domacina u nasoj ulici

Obrenovc 30.09.2014 osoba za kontakt / Jelena Stanimirovic
Tel/ 064/ 413 8 513

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: