ИНТЕРВЈУ: наш познати геополитичар и писац бестселера Дејан Лучић: Србе треба ставити у ковчег који се зове НАТО пакт

Славица Јовановић

ИНТЕРВЈУ: наш познати геополитичар и писац бестселера Дејан Лучић

Србе треба ставити у ковчег који се зове НАТО пакт

Разговор водила Славица Јовановић | Славица Јовановић   | 16.07.2013.
Србе треба ставити у ковчег који се зове НАТО пакт

Нови светски поредак је Четврти Рајх, који као и Трећи, иде на Русију. Србија и Војводина су предигра за Трећи светски рат и Срби као слободарски народ морају бити ухапшени. О могућим будућим значајним догађањима и Србији у тим светски превирањима кроз интервјуу говори Дејан Лучић.
 Када имате прилику да са Дејаном Лучићем направите интервју онда слободно можете констатовати да сте постигли бар два поготка одједном. Водили сте разговор са човеком који много зна али који ће вам од тога по нешто и рећи, без много тактизирања и врло јасним језиком. Други погодак је што сте имали прилику да још мало ближе упознате човека за кога се сви питају како долази до тако важних информација а спреман је да бар део подели са вама. Оно што је у том сусрету најлепше а то је сам разговор, јер тече спонтано и просто не региструјете време које обилато трошите. Ако кратко кажем то је човек са којем би сте сатима, и опет сатима разговарали а да на крају имате утисак да сте тек мало загребали од свега што би од овог џентлмена могли чути.
·   Питамо геополитичара и писца бестселера Дејана Лучића („Владари из сенке”, „Тајне албанске мафије”, „Краљевство Хазара”….) ко су стварни владари САД и западног света односно шта је то таласократије?
– Господари мора тј. таласократија је термин који означава државе које своју силу базирају на морнарици, стварајући колоније у приобаљу и ширећи свој утицај према копну. У историји то су били: Атина, Феничани (Картагињани), Римљани, Венецијанци, Ђеновљани, Шпанци, Португалци, Холанђани и Велика Британија. Пропаст Велике Британије је био само привидан. Она је скиптар моћи само привидно пребацила у Вашингтон, али је кроз систем тајних друштава почела да влада и овом земљом. Данашњи термин таласократија треба дефинисати као атлантократија. Сви ти термини замагљују суштину. Геополитичари су теоретичари једне науке која тражи своје место под сунцем, они не желе да се замере стварним господарима света и због тога ствари не називају правим именом. Нови светски поредак је исто једна флоскула иза које се крије истина, а и глобализам. Рецимо најзад истину. Реч је о империјализму невидљиве империје коју свет види као Америка и Велика Британија, а то је заправо – „Краљевство Хазара”! Циљ те кабалистичке империје је наметање свету новог тоталитаризма који се не би много разликовао од комунизма и национал-социјализма. Постоји само једна разлика, што се овај глобалистички Четврти Рајх спроводи преко медија који су апсолутно под контролом владара из сенке.
 
·   Хоће ли САД напасти Иран или Русију? 

– Мислим да Американци за то немају снаге, они могу да бомбардују Иран и да га униште, али циљ су изворишта гаса за чувени гасовод Набуко који треба да пређе преко Србије. И то у приличној дужини. Циљ овог гасовода је елиминација европске зависности од руског гаса, и наравно руско богаћење њиме. Иран ће можда покушати да дестабилизују на неки други начин, али га неће оставити на миру. Иранци су набавили неколико комплета противваздушних система С-300 од Руса и то повећава цену америчког рата. За окупацију Америци је потребно 500.000 војника. Они их немају и због тога ће убрзано да повећавају војску у НАТО пакту – вазалима је задатак да гину уместо њих.
·   То по вама значи да ће новопримљене чланице у НАТО морати да пошаљу своје војнике у тај рат?
– Да, то је сасвим нормало. Зашто би их иначе укључили у тај савез. То није савез риболоваца, већ војни савез који вам намеће и одређене обавезе, а које ви треба да испуните.
·   Где очекујете сукоб? 

– Мислим да ће доћи до сукоба САД и Русије око Украјине. Вероватно и до поделе државе на три дела а могуће и грађанског рата као у бившој Југославији. Циљ Америке је да сачува унитарну Украјину и уведе је у НАТО и у њој постави своје ракете. Тада би Руси морали да окрену свој ракетни арсенал у правцу Украјине. Хазари са Запада се смеју – јер желе да се Руси и Украјинци потамане међусобно. Тај сукоб је „заказан“ за 2010. и 2012. годину. Према томе, припрема сецесије Војводине је у склопу тог продора на Исток. НАТО мора да контролише Дунав, Војводина је потребна као прехрамбена база и безбедна позадина, јер тај рат у Украјини може да прерасте у Трећи светски рат, а Срби су самим тим опасност за инвазиону војску. Због тога Србима треба одузети и источну Србију, Србе треба ставити у кавез који се зове НАТО окупација. Нови светски поредак је Четврти Рајх, који као и Трећи, иде на Русију. Србија и Војводина су предигра за Трећи светски рат и Срби као слободарски народ морају бити ухапшени.
·   Које су стратешке намере Запада? 

– Војна сила Краљевства Хазара је НАТО пакт који има за циљ да се укључивањем нових вазалних трупа примакне са свих страна Русији. Рат против Срба кроз читав 20. век и геноцид против нашег народа је припрема коначног обрачуна са Русијом. Припрема сецесије Војводине коју спроводе људи, агенти од утицаја Запада, је лагано поткопавање ове српске територије. Заваравају се Срби у Војводини, којих има преко 80%, да је наша бројност гаранција нашег опстанка овде и кад Војводина буде отргнута од матице. Били су Срби бројни и у Хрватској и на Косову и Метохији па су побегли пред бомбама. Сценарио за Војводину тече паралелним током. Један је кроз парламент, други кроз штампу, трећи кроз факултете, четврти преко невладиних организација, пети преко међународне заједнице и шести – најзлокобнији – преко обавештајних служби. Циљ је да се у једном тренутку међунационални односи тако покваре да падне крв. Прво ће то бити убиство неког Србина или србског детета од стране неке националне мањине што би изазвало револт и освету већинског народа према починиоцима злочина. Та реакција би била нови Рачак и повод за интервенцију НАТО снага у чијим јединицама би били пре свега Мађари, Хрвати, Безбедносне снаге Косова, који би требали да очувају мир међу тобоже зараћеним Србима и Мађарима. Нажалост, ми немамо државу која уме адекватно да реагује на овакву велику операцију, која се на Западу зове операција „Хабзбург”. Шта раде обавештајне службе ексклузивно за вас који ово читате, омогућићу вам да видите сами. Укључите ваш рачунар и погледајте сајтове http://војводина.пхпббwеб.com и http://www.аутономија.инфо! Припрема се грађански рат, људи који то воде су свима познати и нико их не хапси. Открићу вам зашто у Великој Британији нема сцесионизма – британска служба праве непријатеље државе убија на време! Мађарска држава је спроводила хунгаризацију као државну политику. Сецесија Војводине није бољитак већ крај Срба у Војводини!
·   Заговара се стварање војвођанске нације?
– Да, то заговарају синови комунистичких терориста, који су под Титом пљачкали Војводину. Они нису старинци, они су дођоши из Лике, Босне… Стварање војвођанске нације се базира на антисрпству. Уосталом знате да су Хрвати заправо 90% Срба који су прешли у католичанство и самим тим постали антисрби. Са Србима мухамеданцима је био исти случај. Да ли треба да вам кажем да су и Црногорци који се одричу Српства кренули у загрљај Хрватима. Ватикан је одавно њих назвао Црвеним Хрватима. Стварање војвођанске нације је лаган процес, али је могуће као и војвођанска црква и војвођански језик. Плаћених интелектуалаца који су претежно из мешовитих бракова има довољно. Према томе Срби пробудите се. Дигните свој глас због своје катастрофалне будућности. Позивам пре свега Србе у Демократској странци, која је на власти, да изврше страшан притисак на Бориса Тадића да не дозволи развијање пакленог плана.
·   Често спомињете Хазаре. У „Хазарском речнику” М. Павић пише о њима као несталом народу?
– Хазари нису нестали, народ који се данас представља Јеврејима заправо су Турци који су примили јеврејску веру у 8. веку. Живели су на територијама између Русије, Црног мора, Каспијског језера и Ирана. Од Јевреја 90% су Ашкенази (Хазари), а 10% су Сефарди (јудаизивани Картагињани). Изворни Јевреји који воде порекло из Плестине данас су занемарљива категорија. Сефарди и Ашкенази говоре различитим језицима од којих ниједан није хебрејски – Сефарди говоре ладино, а Ашкенази (Хазари) јидиш. Ни једни ни други не говоре хебрејским језиком, нека модернизована верзија се учи тек у Израелу, а њиме не владају сви. Рецимо када се водио рат у Гази или у Либану оперативни командни језик је био руски, јер млади војници не знају други.
·   Говорите о Краљевству Хазара. Како се оно спроводи?
– Спроводи се по Лењиновој максими да су кадрови основна полуга револуције. У овом тренутку Хазари су потпредседник САД Јозеф Бајден, а Бараку Обами баба је Јевејка (Хазарка). У Великој Британији председник владе Гордон Браун и министар спољних послова Дејвид Милибанд су Хазари. У Француској председник Републике Никола Саркози и Бернар Кушнер, у Немачкој канцеларка Ангела (Каснер) Меркел, министар дипломатије Штајнмајер и министар војни Јунг су Хазари. Да ли треба да вам кажем да је Берлускони Јеврејин Сефард као и да је Јоргосу Папандреасу мајка Јеврејка.
 ·   Је ли то све?
– Не, није. Хазари су председник Аустрије Гузенбауер и председник владе Фишер; у Мађарској премијер Ћурчан је ожењен Хазарком Кларом Добрев, у влади су Хазари министри Петер Киш (социјална питања), Иштван Хилар (култура), Габор Фодор (екологија), Јанош Кока (економија и саобраћај), Имре Секереш (одбрана), Јанош Вереш (финансије), Лајош Молнар (здравље). Слично владама других земаља, Мађари не владају Мађарском, а они никада нису желели Мађаре и Словене у миру. Хазари су дошли са прецима Мађара у Војводину. Зарили су се у србско словенско ткиво као клин. Нису Срби колонисти већ су преци Мађара дошли. Они који су староседеоци су хунгаризовани Срби и Словаци. Кључари концентрационог логора Војводине су аутономаши.
·   Надам се да је то све?
– Не, госпођа Тимошенко са кикицом у Украјини је Хазарка, Виктор Јушченко је ожењен Хазарком коју му је подметнула ЦИА, а грузијски премијер Сакашвили је такође Хазар. Мало ли је! Да ли можете да схватите да то није нормално. Ту су дошли дуготрајном смишљеном завером.
·   Да ли је то антисемитизам?
– Прво да дефинишемо шта је то семитизам, то је политика која се води у име Семита, а Хазари о којима ја говорим су Турци. Ако дефинишемо семитизам као политичку категорију, онда би то могло да се назове сваком политиком у име семитизма. Семитизам је геноцид према Палестинцима на који свет не сме да гледа, Октобарска револуција коју су извели Лењин, Троцки, Стаљин и братија – сви Хазари. Семитизам су гулази у којима је убијено 20 милиона совјетских грађана, 400.000 припадника Руске православне цркве који су убијани на најсуровији начин: убацивањем живог епископа у буре са кључалим катраном, или исецање стомака свештенику закуцавањем његових црева за дрво. Семитизам је национал-социјализам који су реализовали унук Соломона Мајера Ротшилда Адолф Хитлер, Алфред Розенберг, Мартин Борман, творац ракета Вернер фон Браун и управник конц-логора Адолф Ајхман. Сви они су били по крви Хазари.
Који су још њихови злочини?
– Пројекат Менхетн, стварање атомске бомбе правили су мађарски Хазари. Прве нуклеарне бомбе су бачене на Хирошиму и Нагасаки, јапанске градове у којима су се налазиле две руске православне цркве. Антисемитизам је говорење против семитизма, против идеологије Новог светског поретка, глобализма и умешаности Хазара у стварању глобалног Рајха – Краљевства Хазара.

Повезане теме: НАТО,

2 Antworten

 1. УМНИ ЉУДИ САМИ ПРОСУДИТЕ ГДЕ ЛЕЖИ ЗЛО

  Људска врста остави за собом иконографију, која потврђује, пре свега, да је људско друштво у бити задржало међусобне сукобе и због тога је (скоро)сваки његов цртеж приказивао наоружаног човека. Са степеном његовог развоја све више се истиче та људска (животињска) особина и ако је рат зло у самом човеку, јер га ово изједначава са животињом.
  Појам Рат – борба није исто, ма да се све трпа у исти кош, јер сви витлају оружјем. Али, како рат (борбу) увек запоћиње агресивна страна у жељи да надвлада са противником, и отпочиње свој рат – за противника је то само борба за живот, слободу и опстанак.
  Зато, Велики рат (први и сваки наредни), за народе на Балкану није то био рат већ НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКА БОРБА, како су је назвали борци против фашизма у Другом светском рату, и тиме су ударили темеље о поделама које би требале да промене до сада важеће поделе. И то се мора прихватити. Та подела би гласила: да је рат агресивни напад на другога, а Ослободилачка борба је отпор тој агресији.
  Велике ослободилачке борбе водио је српски (и други) народ у претходна два века, у 19. Да би се ослободио од вишевековног ропства, а у 20. и касније води своју ослободилачку борбу противу сваког агресора, који му је угрозио: живот, слободу и опстанак.
  Зато дижем свој глас и протествујем противи сваког „мудраца“ који није у стању да ово схвати и прихвати
  Како је рат агресиван чин, то мора бити осуђен. Онај ко запоћиње рат је увек кривац и он мора бити осуђен.

 2. СА ИСТОМ ЕЛИТОМ КОЈА ЈЕ ПРОУЗРОКОВАЛА КРИЗУ
  НЕ МОЖЕ ЈЕ ИСТА РЕШИТИ

  То се већ осећа током целе 2014. године, да исти људи који су довели до велике депресије на Западу, нису спремни, а ни способни да кризу приведу крају. Она се све више продубљује, мења много тога, и заоштрава односе, доводећи читав процес ближе ратним конфротацијама. Они, где се криза и зачела, били су и остали најратоборнији и изазивачи ратне опасности. Управо су то државе, чланице НАТО алијансе, које непрекидно витлају оружјем над главама остатка света.
  Тамо и где нема разлога у ратној конфротацији они ће је створити. Само на сукобима почива читав систем Запада, како се то догађало у прошлости наставило је све до овог времена.

  Запад све више гради систем на смишљеном изазивњу и развоју похлепе код човека. Притисак похлепе појединца па и група, легализује се као потреба и постају легетимним и многе методе асоцијалног, нехуманог и неморалног типа свеопштих односа. Али долази и до остваривања високог животног стандарда једног мањег дела становништва, што је код радничке класе у другим системима изазвало љубимору и завист што је и стварало похлепу. Морал друштва, где савест игра једну од најбитнијих улога, опада под реалним чињеницама да се живи и теже и са мање луксуза а и лошијим медицинским услугама.
  Политичка елита, која је по сваку цену, без обзира на способност, заузела места на кључним положајима, како државном тако и на чиновничком нивоу. Способним се није у тој мери пружила могућност развоја колоко се то пружала у систему личних похлепа и награђивања по заслузи на израженој похлепи.
  У таквиј ситуацији ниских плата створила су западу, односно капиталу, могучност за куповину по најнижој цвени пиродне сировине, тако и најумније струњаке, иноваторе, који су истраживали за капитал, који их је боље плаћао (као свакој проститутки), него властита земља у којој су стицали своја знања, где их је издржавао осиромашени и угњетени раднички и земљораднички експлоатисани слој у својој земљи. Тако су они претворени у робу за послодавца на западу.
  „До апсолутног краха морало је доћи. Уместо биполарних привредних система настаје један униполарни који се показао као супериорнији по свим линијама. Како привредним и по квалитету животног“, како је то објаснио Д.Нонковић.

  Свет се нашао у веома опасној кризи која потреса безбедност многих. Сви ратови после Другог светског рата, започињу их САД. После Корејског и Вијетнамског, долази серија веома крвавих сукоба у борби за нови колонијални свет, на челу са САД, док су им сви други, подрепаши и сапутници у крвавом пиру, иза којег се црта веома крвава карта света. Без обзира шта говоре центри под контролом САД, али Ирак као држава више не постоји, а то је намењено Либији, Сирији, а затим се то сели у Европу, па после крвавог пира над бившом Југославијом, па још подмуклијим санкцијама, блокадама и на крају безумног бомбардовања словенских племена на Балкану (да би их уразумили), отимања територија и кршења међународног права и завођења сопственог поретка на просторима које су подчинили што оружјем што унутрашњом издајом. На реду је Украјина. И све мутне радње започете у тој Држави којој се на силу намеће чланство у ЕУ и у НАТО алијанси, да би је претворили у вазалну и послушну творевину, али ће на крају, вероватно доживети судбину Јуслославије, а у крајњој и судбину Ирака и других.
  Енглеска је пиокретач оживљавања фаланге европског дела НАТО-а и уз подршку дела чланица, окупља легију странаца за будући, пре свега унутрашњи, а може се рећи и спољашњи насртај, и овде заменити Немачку у доба Хитлера.
  Срби су се сада показали као у време надирања Османлија на ове просторе. Замислите да смо своју децу васпитавали на лажном јунаку Марку Краљевићу, који је погинуо као турски вазал на Ровинама, па ће се то чудо од васпитања појавити и сада. Занемриће се и заборавити хероји ослободилачких ратова, јер ће их заменити улизице окупатора и кнежева из турског времена, који су турцима служили, богато живели на грбачи сопственог народа, за собом оставили тврђаве, цркве и манастире изграђене експлотацијом сиромашног живља, да би се на лажној историји данас васпитавала деца, али какве будућности.
  Да ли нам је Умни човек довољно уман, или је то права лаж. Када се у будућности поново буде мењала мапа света, потомци, који ће све то морати исправљати, као што се нама више пута то догађало у прошлости, морали би са великом пажњом анализирати само оно што је својевремено елита, која влада, оставили иза себе само своје, а не и оно што је као лопужа отео и присвојио.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: