Шокантно: Вучићев шеик је финансирао ОВК терористе и помогао независност Косова!

seik

Шокантно: Вучићев шеик је финансирао ОВК терористе и помогао независност Косова!

Шеик Мухамед Бин Зајед Ал Нахjан кога Влада Србија представља као спасиоца српске економије и највећег страног инвеститора већ је и раније улагао новац у Србију, на Косово и Метохију. Тачније, отац Шеика Мухамеда је још пре 1999. године улагао новац у опремање терористичке ОВК која је имала задатак да одвоји Косово и Метохију од Србије.

Ово се тврди на сајту тзв. председнице Косова Атифете Јахјаге која се приликом посете Уједињеним арапским емиратима лично захвалила шеику Мухамеду на помоћи за одвоајање Косова и Метохије од Србије.

– Председница Јахјага се захвалила Његовом Величанству Шеику Мухамеду Бин Заједу Ал Нахjану, за помоћ и подршку дату Републици Косово од проглашења њене независности, пет година раније, пошто су Уједињени Арапски Емирати били једна од првих држава региона Средњег Истока, која је признала државност Републике Косово чиме је допринела консолидацији процеса признавања Косова. Она је високо ценила велику подршку коју су Уједињени Арапски Емирати дали Косову током и после окончања рата за ослобођење Косова те за непоштедну помоћ датој народу Косова за обнову, реконструкцију и економски развој те та развој здравствене службе – стоји у извештају на сајту тзв. председника Косова.

Ова посета се одиграла почетком године и српски државни врх морао је знати улогу Шеика и његове породице у стварању ОВК. Током рата на Косову, на челу УАЕ је био Шеик Зајед бин Султан Ал Нахјан, отац Заједа Ал Нахјана.

Извештај са ове посте и сусрета Јагхјаге и Шеика можете погледати на сајту тзв. председника Косова.

Извор: Правда

Comments

6 comments

2 Antworten

  1. Ako je ovo tačno, utreli se gospodine Fireru Vučiću, da prevareni , pokoreni, opljačkani i unesrećeni Srpski narod ne prlja svoje ruke!

  2. Ako je ovo tačno, ustreli se gospodine Fireru Vučiću, da prevareni , pokoreni, opljačkani i unesrećeni Srpski narod ne prlja svoje ruke!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: