„IZ POPLAVE IZRONULA JUGOSLAVIJA“Jadranka Spremo Kovacevic, JESTE LI „ZA“ ILI “ PROTIV“ ? ….. („Je li to moguce ) ? MOLIM ISKRENE KOMENTARE!

10296681_835992939761491_8149576031964015492_nDušan Nonković, Shvatite ljudi vić jednom, ne zbog Jugoslavije već zbog sebe samih da nam nije Jugoslavija, ona kraljevina ili socijalistička, kriva bila već u prvom redu oni koji su je hteli razvaliti i mi sami koji su se dali zavaditi. Bilo koja i kakva država ili uredjenje da je na njenom mestu bila ili bilo, bilo bi isto tako razvaljeno kao što to dokazuje Irak, Libija, Sirija pa i sada Ukrajina i ovi napadi na Putina kao što su to činili i na Miloševića od neokolonijalističkih snaga zvanog novog svetskog globalizma a u stvari kolonijalizma za kojeg smo mislili da je već prevazidjen. Mi treba više jednom da se prestanemo ponašati kao pas koji reži i napada štap kojim ga se džaga umesto ruke koja ga drži. Mislim da su ti uzurpatori sile ovog puta naišli na medveda koji je shvatio da nije štap kriv već ruka koja ga drži i zloupotrebljava. Šaroviću, dali je bolje da je nije ni bilo nema nikakve veze sa realnosti-kako rekoh svaka bi tako prošla ne zbog uredjenja već zbog geostrateških razloga neokolonijalista i to ne samo zbog rudnog i prirodnog bogatstva već i zato što se nalazi kao most celoj Evropi na najkraćim putu za Bliski Istok odno0sno celu Afriku. Tvrditi da je Jugoslavija kriva odvraća samo pažnju od pravih krivaca, uzorpatora odnosno zločinaca. Sad Vi lepo razmislite kome odgovara ova Vaša izjava da je bolje da je nije ni bilo! Narodu sigurno nije od koristi niti mu može biti cilj da se na ovakav način kriju zločinci nelegalnog bombardovanja bolnica, porodilišta, mostova i drugih civilnih objekata vršenjem propagande da je prirodno da se zbog pripadnostima različitim religijama i etnijama, koljemo samo da bi oni(zločinci) opravdali svoje zle namera i svoj vojni pohod na u suštini bratski narod. U Sarajevu je prije izbijanja etničkog čišćenja zahvaljujući podršci ekstremnim, krvoločnim manjinama od strane globalističkke NATO imperije živelo je u Sarajevu po jednu trećinu srba, hrvata i muslimana i uz to trećina mešanih bračnih parova što je dokaz ljubavi a ne netrpeljivosti. Sad je to etnički očišćeni grad i to sad ne smeta niti EU niti NATO imperijalistima. Jugoslavija nije izronila iz poplave već je ona tu u narodu bila i ostala. Setimo se samo plakanja odraslih pa i ostarelih srba i muslimana u selu kad su ih nasilno razdvajali da se komšija odvaja od komšije i iseljava u duši tudje krajeve. Ne narod je ovom poplavom pokazao pravo svoje lice, što se kaže i lice i naličje da od komšije nema važnijeg prijatelja. Dok se ta činjenica ne shvati neće se shvatiti ni narod kojem je u ovoj nevolji ostalo samo da ćuti i pati. Šta je za narod najbolje je na narodu da prosudi i odluči unutar svoje države a ne na nekoj super sili mešanjem u unutrašnjue poslove iz vana!

PAMETAN KOMŠIJA JE ZNAO OD VAJKADA DA MU JE KOMŠIJA  U NEVOLJI NAJBLIŽI I NAJVAŽNIJI PRIJATELJ I TOGA SE U VEĆINI I PRIDRŽAVAO KAKO TO POPLAVE POKAZUJU, DO DANAŠNJEG DANA. VEĆINA JE ODUVEK TAKVA BILA I TAKVA JE I OSTALA DO OVE NEKULTURE ZLA GDE SE MANJINSKI IZNIMAK PROGLASIO MANIPULACIJAMA I SILOM ZA VOLJU CELOKUPNOG NARODA STAVLJAJUĆI SE U SLIŽBU DUŠMANU SVOG I NAŠEG NARODA PA I UZ POMOĆ JAČEGA, BELU PTICI POKOJEG CRNOG PERA, NAZVA CRNOM RADI SVOG LIČNOG PROFITA I BOLESNOG KOMPLEKSA.

Dušan Nonković

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: