Идентификован један од убица цивила у Краноармејску (ВИДЕО)

Одштампај

Идентификован један од убица цивила у Краноармејску (ВИДЕО)

“Подсећамо да је 11. маја у граду региону Доњецк у граду Красноармејску убијена два цивила, а неколико људи је озбиљно повређено хицима из аутоматског орућја.

Грађани Красноармејска су протестовали против наоружаних људи у њиховом граду који су покушавали да прекину референдум. Људи који су се предствили као борци специјалног батаљона “Дњепар”, отворили су ватру на ненаоружане грађане.
“Након ових убистава, Министарство унутрашњих послова Украјине за Дњепропетровски регион демантовало је да је посебан батаљон “Дњепар” јуче био у Красноармејску.

“Члан “Десног сектора” Максим Мирошниченко данас је потврдио да је током масакра у Красноармејску, када су наоружани нападачи отворили ватру на цивиле, тамо био на задатку посебан батаљон “Дњепр”.

“Он је о томе писао у групи “Десни сектор Дњепра” на друштвеној мрежи Фејсбук «»:

“Батаљон” Дњепар “.
“Красноармејск је ослобођен од криминалних, про-руских елемената. МУП је уклонио заставу ДНР и истакао заставу Украјине. ”

У коментарима, одговарајући на питање о томе да је званични став Министарства унутрашњих послова да батаљон “Дњепар” није био у Красноармејску, активиста је рекао, “Ја сам био у Красноармејску мислим … више … Ако ми покажете један рат где су сви исправни, и где је све “чисто”, ја ћу заиста бити изненађен . Јединица која је тамо била, била је под украјинском заставом. Знали су за операцију, они који су требали да знају.

“Да је то истина “(у прилогу погледајте личне фотографије које је Мирошниченко објавио са места трагичних догађаја у Красноармејску).

Наша истрага се наставља /Русвесна.су

Извор: Русвесна.су

СРБИ НА ОКУП

 

 

 

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: