AGENCIJA ZA ZAPOŠLJAVANJE U ZEMLJI I INOSTRANSTVU, ČITAOCIMA GLASA DIJASPORE

„Agava „ d.o.o. Novi Sad

Bate Brkića 3
Tel/fax: 0038121/400-148
Tel: 0038121/496-333; 0038121/496-382
Mob: 0038163/271202; 0038164/1138581
http://www.agava.rs
RV: 09-17 h
Poštovani verni čitaoci Glasa Dijaspore,
Želimo da Vam se obratimo ovim putem, jer smo sigurni da svi građani bivše Jugoslavije koji žive van svoje domovine, čitaju ovaj časopis kako bi se informisali. Prezentujemo Vam našu firmu koja uspešno posluje 23 godine sa sedištem u Novom Sadu. Preduzeće Agava d.o.o.  posvećeno je razvoju ljudskih potencijala i biranju kadrova koji su motivisani za rad u zemlji i inostranstvu. Naša agencija  poseduje dozvolu za zapošljavanje radnika u zemlji i inostranstvu od strane Ministarstva za rad i zapošljavanje Republike Srbije. U našem timu radi visoko obrazovani kadar. Cilj nam je da spostvenim angažovanjem pomognemo našim mladim obrazovanim ljudima da dođu do odgovarajućeg radnog mesta. Poslujemo u celoj Evropi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru. Za odabir  i prijem kandidata koristimo sledeće metode:
1. selekcija kadrova
2. intervju
3. testiranja
4. provera referenci
5. payrolling
Timovi u našem preduzeću na čelu sa direktorom i suvlasnikom Dragičević Petrom su sledeći:
– Jovanka Dragičević – vlasnik Agava d.o.o.
– Nikica Filipović – vodi sektore za ugostiteljstvo, građevinu, poljoprivredu, zanatstvo. informatiku i td. Govori engleski jezik.
– Anita Stojanov – vodi sektor za medicinu,  kućnu negu, bebisiter servisa i pomoć u porodicama (vođenje domaćinstva, održavanje higijene, poslovnih zgrada, privatnih kuća). Govori engleski i nemački jezik.
– Velioski Slavica – knjigovođa
– Milinko Mijatović – advokat
U našoj bazi podataka imamo sve profile radnika od najviše do najniže stručne spreme. Sklapamo ugovore sa velikim kompanijama u zemlji i inostranstvu, kao i sa fizičkim korisnicima naših usluga kao što su kućna nega bolesnih i starih lica i bebister servis.
U okviru tih programa, nudimo Vam:
KUĆNA NEGA bolesnih i starih lica u vašem domu. Lekarske, medicinske, fizijatrijske, gerentološke uluge. Sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu.
BEBISITER SERVIS – Čuvanje dece u zemlji i inostranstvu. U zavisnosti od vaših potreba, nudimo vam bebisiterke, dadilje, pedijatrijske sestre, guvernante.
Takođe imamo veliki broj ugostiteljskih, građevinskih i sve ostale profile radnika.
Nadamo se da ćete nas kontaktirati i da će vam neki od profila iz naše baze podataka trebati. Time ćete pomoći našim nezaposlenim radnicima da dođu do posla, bar na određeni vremenski period. Želimo da posetite našu web stranicu http://www.agava.rs.
Unapred pozdravljamo i želimo svako dobro našim građanima u celom svetu , i ujedno im čestitamo Uskrs i prvomajske praznike, da ih srećno provedu sa svojim porodicama.

S poštovanjem,
Kolektiv “Agave” d.o.o.

11 Antworten

  1. Medicinska sestra sa 13 godina radnog iskustva u struci traži posao nege starih lica u Minhenu

    • Obratite se direktno agenciji. Ovde je to samo komentar koji ne vodi ničemu!Pročitajte kompletan tekst pa će te naći i kome da se obratite.

  2. Dobar dan, zovem se Robert Sehic i iz Bosne sam. Posjedujem njemacku diplomu drvnog tehnicara i pricAM njemacki kao maternji. Ima li pomoci?

  3. Professor Sporta i fizickog vaspitanja trazi posao u struci.Radim kao Instruktor plivanja: obuka neplivaca ,takmicarske ekipe I posao obezbedjenja u Sudu.Inostranstvo-Minhen.

    • Molim Vas, obratite se agenciji – ovo je samo sajt preko kojeg je agencija izvršila svoje ponude. Glas Dijaspore nema nikakve veze sa tom agencijom kao što to nema veze ni sa drugim dostavljenim i objavljenim člancimas Dušan Nonković, urednik GD.

  4. Lopovi i prvaranti uzmu vam pare a recite na crmo bez ikakvih osiguranja. Lopovi bešte od njih omiljena kategorija radnika su bračni parovi

  5. Mile : ) Ja trazim Agenciju ili link neke Agencije za posredovanje oko pronalaska posla za vozaca “ B.,C,D, E Kategorije , U zemljana gde je Nemacki govorni jezik . (oderneb@gmail.com)

  6. Moleri…gipsari i fasaderi sa pasosem eu i vozackom dozvolom b kategorije…traze posao u nemackoj…tel 062400903 ili 0612033002…mail…vladojovancevic@hotmail.com.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: