Eine Antwort

 1. „ЧУДОВИШТЕ“ КОЈЕГ НАЗИВАМО ПРОЦЕС

  Да то чудовиште нема главу труп и реп, и да се не зна где се појави, шта цивилизацији уради, и где савременог човека доведе, али се све зна. Они који данас имају 55 година, и не могу се сећати шта се у Београду догађало у време њиховог рађања. О томе могу само слушати и читати, али има и живих сведока, тог времена,. који се добро сећају познате Прве конференције несврстаних земаља, која је одржана у Београду. Али „чудовиште“ којег називамо процес, покренуло је Хладни рат, који је запретио планети, и гурао је свет у сетски сукоб са несагледивим последицама.
  Тројица Умних људи, Тито, Нехру и Насер иницијатори окупљања земаља Трећег света, у познати покрет Несврстаних земаља, које су извршиле снажан утицај на супростављене блоковске државе, и као трећа снага света, одиграва историјску улогу и привремено зауставља ту „неман“ у свом мрачном походу. Та „неман“ се једно време притајила, али се активира пре 24 године и настави прекрајати мапу света својим надирањем. Није чудо што је та „неман“ кренула од балканских народа, па према истоку.
  У тај процес су се укључиле хијене, које су чекале да главна „неман“ задовољи своје апетите, учврсти се својим пипцима на том простору, да би хијене наставиле и докрајчиле плен. Рзбијена је СФРЈ и супростављени су народи, као што је тога било у Другом светском рату, па противницима из рата, заводе режим тоталног уништења, а савезницима дају одрешене руке, помажу им да се осамостале и без условљавања их укључују у систем који „неман“ гради. Србима, као освета за оба изгубљена светска рата, заводе режим, којег би мало која држава света издржала.Сатанизација која још траје, санкције са циљем да им се покидају све везе са светом, на крају безумно бомбардовање у трајању 78 дана (1999.), осиромашили су и упропастили државу када су 2000 извршили пуч и на власт довели људе, који су им, а многи и данас, остали верни, али је „неман“ звани процес, одиграо своје, па се на крају Србија нашла тамо где је, и са огромним проблемима, коју је та „неман“ нанела Србији.
  Треба са крајњом резерво прихватити промоторе те „немани“ који нас позивају да оно што је било и десило се не може се испрваити, али им треба веровати. Кажу да су нам пријатељи, и да нам желе добро, али да се одрекнемо браће који нас нису никада угрозили. Јефтин и провидан је тај позив, посебно од државе из које је кренула „неман“ звани процес.
  Не треба заборавити и оно што је неко у неком предходном времену говорио. Тога се треба сећати и то није у овом времену занемарљиво. Наводимто у наставку:

  „Немаčки амбасадор у Србији Волфрам Мас:
  Срби морају својој деци да објасне да је бомбардовање НАТО 1999. било исправно (Какав сраман и ужасан предлог овог “дипломате” – аутор).
  Срби морају својој деци да објасне да је бомбардовање било исправно, како она у будућности не би мрзела Атлантску алијансу.
  “Морам да критикујем власти у Србији што и саме још увек користе термине попут “НАТО бомбардовања”. Замислите да шетате улицом Кнеза Милоша и да вас ваше дете упита: “Тата, ко је ово урадио?”. Ви ћете му одговорити: “НАТО”. И шта онда очекујете од тог детета да мисли о НАТО? За разлику од тога, ја сам као младић у Немачкој гледао рушевине у мом граду, али ја нисам мрзео оног ко је ту учинио јер је било оних који су могли да ми кажу засшо је то учинио”, изјавио је Мас.
  Сама ова изјава мора да нас забрине. Зато се морамо удружено супроставити насртају, новог, још изопаченијег германизма према нама. То су нам и у прошлости били непријатељи и никада се нису доказали да су нама – балканским народима, икада били искрени, сада, када се НАТО алијанса претвара у оружану силу Европске унује, већ доказано, с немачким наметнутим воћством – као да се повампирило време Другог светског рата. То само малоумни људи не могу схватити, јер имамо доста будала који настоје да то заборавимо. Посебно, Србији се намећу германски услови, као да су сада однели “велику” победу, иза неког Трећег светског рата, па нам диктирају своје услове.
  Управо се то и догодило. Тај “Трећи” СР се одвијао у времену растурања СФРЈ, санкација, блокада, организованог тероризма, који се претворио у срамно бомбардовање СРЈ, које немци желе да прикажу, како да објашњавамо својој деци, која су сво време НАТО бомбардовања провела у склоништима, да су нас овим “пријатељи” ослободили од самих нас – па то је тако глупо и помислити. На нашим просторима и уз помоћ добро припремљених, организованих и плаћених, унутрашњих, нових колаборациониста, успели су да свој ратни циљ остваре уз велику помоћ, снага које су им били непријатељи у Другом светском рату (САД, В:Британије), које су и саме постале жртве новог времена, који наступа и диктира шта ће ко у овом глобалном свету да уради.
  Ако Немачка свим силама настоји да нам наметне окупацију, то значи да се и ми, окупирани народ, с правом морамо томе супроставити. Сви који стоје иза ставова наших непријатеља су и наши непритељи, њих се морамо решити.
  Ово што сам изнео треба схватити да нам је сда петнаестгодишњица НАТО агресије на СРЈ и да је морамо претворити у симбол нашег отпора.
  Ако Србин никада није заборавио Косовски бој, када је изгубио самосталност и наредно време као раја служоли су Турцима. Тако ће се нешто догодити и после срамног бомбардовања, окупације дела србске територије, да се не може све то заборавити, док се не исправи неправда и престане окупација.
  Паметан вам човек и не би ни понудио да заборавимо искреног пријатеља да би се придружили сумњивом..

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: