TAJNA NEUSPEHA NEKAD NAJUSPEŠNIJEG NARODA

VLADA SRBIJE BLOKIRA  NAJSAVREMENIJU I NAJRENTABILNIJU, NA MEDJUNARODNOM PLANU, VRHUNSKU TEHNOLOGIJU ZA PROIZVODNJU BESPLATNE ENERGIJE KOJA BI OMOGUĆILA SRBIJI NE SAMO MEDJUNARODNI PRESTIŽ NA PODRUČJU EKOLOGIJE VEĆ BI BILA I VODEĆA SILA U EKSPORTU MILENIJUMSKE TEHNOLOGIJE ŠTO BI OBEZBEDILO NE SAMO PUNU ZAPOSLENOST VEĆ BI I OBEZBEDILO VISOK ŽIVOTNI STANDERD! POGLEDAJTE PROTOTIP I POSLUŠAJTE INTERVJU GENIJALNOG IZUMITELJA TE TEHNOLOGIJE ZA KOJU SU ZAINTERESOVANE DRŽAVE OD NEMAČKE DO JAPANA PA SVE DO KINE SAMO JE NAŠA VLADA I SLEPA I GLUVA! TO IMA SVOJE RAZLOGE A STIM I SVOJE METODE ZAŠTO JE TO TAKO! POGLEDAJTE(KLIKNITE NA DLE NAVEDENI LINK) PA SE UVERITE! POSTAVLJA SE PITANJE SAMO PO SEBI; ZAŠTO TO NIJE BILA TEMA PREDIZBORNE KAMPANJE NIJEDNOJ STRANCI SRBIJE? DA NAM TO NIJE, KAKO VLADA TAKO I OPOZICIJA U SPREGI TUDJIH INTERESA? ZAR SE TREBA ONDA ČUDITI ZAŠTO POLOVINA NAŠEG NARODA (3,5 MILIONA) NE IZLAZI NA IZBORE!? ŠTA NAM JOŠ MOŽE ČOVEK IZ DIJASPORE DATI, POKLONITI, KAD SE I OVAKVI POKLONI OMALOVAŽAVAJU, IGNORIŠU! ALI ZATO SE PRIHVATAJU ONI KOJE VODE SRBIJU A NJOM I SVAKOG NJENOG STANOVNIKA U DUŽNIČKO ROPSTVO NEODPLATIVIH KREDITA! – VEROVATNO SAMO ZATO DA BI NEKI POJEDINCI UBRALI NEKU LIČNU PROVIZIJU? MOLIM VAS; POGLEDAJTE:

https://www.youtube.com/watch?v=g68N-WyZz1U#t=719

PROPUST OD ŽIVOTNOG ZNAČAJA PO NAROD SRBIJE Br. 2 JE NE PRIHVATANJE, OD ZVANIČNIKA VLADE, PRAVLJENJE TOPOGRAFSKIH MAPA  O URANIJUMOM ZATROVANIM PODRUČJIMA SRBIJE IAKO TO SKORO DA I NE KOŠTA NIŠTA DO MALO DOBRE VOLJE KAKO BI SE SISTEMATSKI SPREČAVALE TRAGEDIJE IZAZVANE OBOLJENJIMA OD KARCINOMA, OBOLJENJA PO KOJIM SMO VODEĆI U EVROPI AKO NE I U SVETU.

I Br. 3 OD NEDOPUSTIVIH GREŠAKA NAŠE VLADE JE NEZAINTERESOVANOST ZA REALIZACIJU PRIVREDNIH PROJEKATA ZASNOVANIH NA TEHNOLOGIJI BRZIH SAOBRAĆANICA KOJIMA BI NIŠ ILI SUBOTICA BILI UDALJENI OD BEOGRADA NAJVIŠE SAT VREMENA A UZ ŠIRENJE I INFRASTRUKTURNE MREŽE LOKALNIH SAOBRAĆAJNICA POSTIGAO BI SE VISOK STEPEN ŽIVOTNOG STANDARDA. NAROD BI ŽIVEO U ZELENIM PODRUČJIMA KOJIMA BI GRADOVI BILI ZA TRENUTAK NA DOHVATU RUKE. ČEMU ONDA ŽIVETI U SMOKU GRADOVA.

MOLIM SVE ONE KOJIMA SRBIJA LEŽI NA SRCU PA I SVE ONE KOJI NISU RAVNODUŠNI PREMA SUDBINI NARODA IZ KOJEG SU POTEKLI DA MI SE JAVE OVDE NA INBOKS ILI NA: dusan.nonkovic@gmx.de KAKO BI OSNOVALI KROVNU ORGANIZACIJU :

НАША ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА

Патриотске странке су, на овим изборима 2014. драматично поражене од политичког противника не зато што је тај противник био супериорнији по свом привреднополитчком програму или патриотској идеологији већ зато што су те наше патриотске странке биле супериорније у својој неслоги! Склон сам да верујем да је било и изборне крађе али за овај земљотрес своје пропасти су патриотске странке саме одговорне па и својим радом и сујетом “зарадиле”. Како су радиле тако су углавном и добиле. Па и да се изузме неслога патриотских странака па погледа програм, не само патриотских већ и победничких странака, уочило би се већ на први поглед да су ти програми састављени од парола и добрих намера без конкретних мера за остваривање тих својих добронамерних намера. Зар је онда чудо што нам 50% око 3,5 милиона бирача не излази на избоире те да на тај начин одлучује о судбини како странака тако и о судбини своје државе Србије од које су последњих неколико деценија доживљавали разочарење за разочарењем по прекритом диктату страних интереса којима је на тај начин само омогућен несметани просперитет а нашем народу несметано пропадање, сиромаштво и беда. Да нам је народ оваквим својим одлукама постао контрапродуктиван сам себи, својим интересима, кривицу сносе у првом реду патриотске странке доказаном својом неслогом и неспособношћу да поставе конкретан привреднополитички план са конкретним мерама за опоравак земље. Није довољно само рећи шта не вља, шта би другачије урадили већ је потребно и навести конкретне мере за постизање тих циљева односно рећи конкретно шта би и како би се то спровело у дело, могло остварити! Реториком конфронтације и свађе попут пиљарица на пијаци не може се задобити поверење народа.

Потпуно ми је нејасно да је мој предлог привреднополитичког програма за опоравак Србије игнорисан од свих странака. Још ми је неразумљивије да се мој предлог о реализацији топографске карте Србије са уранијумом загађених подручја није прихватио и уврстио у предизборну кампању и ако је био сасвим конкретан и то без неких значајнијих материјалних средстава остварљив. Пошто се цезијум на хиљаде година таложи у костима довољно би било анализирати млечне зубе на садржину цезија са назначеним местом боравка да би се тако регистровала на хиљаде година затрована подручја Србије и по потреби преселило становништво због пијаће воде и прехране како се не би и даље тровали уранијумом и оболевали од опасних карцинома. Такав програм је од животног значаја сваког нашег становника све од Чернобилске нуклеарне катастрофе па све до бомбардовања НАТО уранском муницијом. Такав програм би народ бранио и ногама и зубима па не би дозволио ни изборну превару крађом странака које би заступале овако конкретан пример свог страначког програма а поред тога би могла служити та карта и за тражење оштете због нелегалног бомбардовања. То само примера ради да би се наше странке суочиле са својим грешкама како их следећи пут не би поновиле. Народ је сит обећања, њему су потребни конкретни примери како би се укључио у њихово спровођење у дело!

Овако поразни резултати избора су више него болни али су вероватно били и неминовни како би се препознале собствене кардиналне грешке да би се остварио нов здравији почетак са оснивањем нове странке; НАША ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА која би омогућила под својим кровом свим патриотским странкама да очувају свој идеолошки идентитет али уједно и да све подреде заједничком главном циљу, реализацији високог животног стандарда народу из којег смо сви потекли! Нови избори ће доћи брже него што им се надамо јер ова гарнитура на власти нема економскополитичког програма до задуживањем новим кредитима што не може у недоглед ићи.

Не чини свога политичког супарника

вербалним нападима од себе лошијим

већ себе својим делима од њега биљим

Душан Нонковић – оснивач и уредник Гласа Дијаспоре

TAJNA NEUSPEHA NEKAD NAJUSPEŠNIJEG NARODA

ВЛАДА СРБИЈЕ БЛОКИРА НАЈСАВРЕМЕНИЈУ И НАЈРЕНТАБИЛНИЈУ НА МЕЂУНАРОДНОМ ПЛАНУ – ВРХУНСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ ЗА ПРОИЗВОДЊУ БЕСПЛАТНЕ ЕНЕРГИЈЕ КОЈА БИ ОМОГУЋИЛА СРБИЈИ, НЕ САМО МЕЂУНАРОДНИ ПРЕСТИЖ НА ПОДРУЧЈУ ЕКОЛОГИЈЕ, ВЕЋ БИ БИЛА И ВОДЕЋА СИЛА У ЕКСПОРТУ МИЛЕНИЈУМСКЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ШТО БИ ОБЕЗБЕДИЛО ПУНУ ЗАПОСЛЕНОСТ И ВИСОК ЖИВОТНИ СТАНДАРД!

ПОГЛЕДАЈТЕ ПРОТОТИП И ПОСЛУШАЈТЕ ИНТЕРВЈУ ГЕНИЈАЛНОГ ИЗУМИТЕЉА ТЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗА КОЈУ СУ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ДРЖАВЕ ОД НЕМАЧКЕ И ЈАПАНА, ПА СВЕ ДО КИНЕ…

САМО ЈЕ НАША ВЛАДА И СЛЕПА И ГЛУВА! ТО ИМА СВОЈЕ РАЗЛОГЕ, А С ТИМ И СВОЈЕ МЕТОДЕ ЗАШТО ЈЕ ТАКО.ПОГЛЕДАЈТЕ… КЛИКНИТЕ НА ДОЛЕ НАВЕДЕНИ ЛИНК, ПА СЕ УВЕРИТЕ!

ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ САМО ПО СЕБИ:ЗАШТО ТО НИЈЕ БИЛА ТЕМА ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ НИ ЈЕДНОЈ СТРАНЦИ СРБИЈЕ? ДА НАМ ТО НИЈЕ, КАКО ВЛАДА, ТАКО И ОПОЗИЦИЈА У СПРЕЗИ ТУЂИХ ИНТЕРЕСА? ЗАР СЕ ТРЕБА ОНДА ЧУДИТИ ЗАШТО ПОЛОВИНА НАШЕГ НАРОДА (3,5 МИЛИОНА) НИЈЕ ИЗАШЛА НА ИЗБОРЕ?

ШТА НАМ ЈОШ ЧОВЕК ИЗ ДИЈАСПОРЕ МОЖЕ ДАТИ, ПОКЛОНИТИ, КАД СЕ И ОВАКВИ ПОКЛОНИ ОМАЛОВАЖАВАЈУ, ИГНОРИШУ?!!

АЛИ ЗАТО СЕ ПРИХВАТАЈУ ОНИ КОЈИ ВОДЕ СРБИЈУ, А С ЊОМ И СВАКОГ ЊЕНОГ СТАНОВНИКА У ДУЖНИЧКО РОПСТВО НЕОТПЛАТИВИХ КРЕДИТА. ВЕРОВАТНО, САМО ЗАТО, ДА БИ НЕКИ ПОЈЕДИНЦИ УБРАЛИ НЕКУ ЛИЧНУ ПРОВИЗИЈУ!

МОЛИМ ВАС, ПОГЛЕДАЈТЕ:

VLADA SRBIJE BLOKIRA  NAJSAVREMENIJU I NAJRENTABILNIJU, NA MEDJUNARODNOM PLANU, VRHUNSKU TEHNOLOGIJU ZA PROIZVODNJU BESPLATNE ENERGIJE KOJA BI OMOGUĆILA SRBIJI, NE SAMO MEDJUNARODNI PRESTIŽ NA PODRČJU EKOLOGIJE ,VEĆ BI BILA I VODEĆA SILA U EKSPORTU MILENIJUMSKE TEHNOLOGIJE ŠTO BI OBEZBEDILO PUNU ZAPOSLENOST I VISOK ŽIVOTNI STANDERD! POGLEDAJTE PROTOTIP I POSLUŠAJTE INTERVJU GENIJALNOG IZUMITELJA TE TEHNOLOGIJE ZA KOJU SU ZAINTERESOVANE DRŽAVE OD NEMAČKE I JAPANA, PA SVE DO KINE… SAMO JE NAŠA VLADA I SLEPA I GLUVA! TO IMA SVOJE RAZLOGE A STIM I SVOJE METODE JE TO TAKO! POGLEDAJTE(KLIKNITE NA DLE NAVEDENI LINK) PA SE UVERITE! POSTAVLJA SE PITANJE SAMO PO SEBI; ZAŠTO TO NIJE BILA TEMA PREDIZBORNE KAMPANJE NIJEDNOJ STRANCI SRBIJE? DA NAM TO NIJE, KAKO VLADA TAKO I OPOZICIJA U SPREGI TUDJIH INTERESA? ZAR SE TREBA ONDA ČUDITI ZAŠTO POLOVINA NAŠEG NARODA (3,5 MILIONA) NE IZLAZI NA IZBORE!? ŠTA NAM JOŠ MOŽE ČOVEK IZ DIJASPORE DATI, POKLONITI, KAD SE I OVAKVI POKLONI OMALOVAŽAVAJU, IGNORIŠU! ALI ZATO SE PRIHVATAJU ONI KOJE VODE SRBIJU A NJOM I SVAKOG NJENOG STANOVNIKA U DUŽNIČKO ROPSTVO NEODPLATIVIH KREDITA! – VEROVATNO SAMO ZATO DA BI NEKI POJEDINCI UBRALI NEKU LIČNU PROVIZIJU? MOLIM VAS; POGLEDAJTE:

https://www.youtube.com/watch?v=g68N-WyZz1U#t=719

ПРОПУСТ ОД ЖИВОТНОГ ЗНАЧАЈА  ЗА НАРОД СРБИЈЕ БР.2 ЈЕ НЕПРИХВАТАЊЕ ОД ЗВАНИЧНИКА ВЛАДЕ – ПРАВЉЕЊЕ ТОПОГРАФСКИХ МАПА О УРАНИЈУМОМ ЗАТРОВАНИМ ПОДРУЧЈИМА СРБИЈЕ, И АКО ТО СКОРО И НЕ КОШТА НИШТА ДО МАЛО ДОБРЕ ВОЉЕ КАКО БИ СЕ СИСТЕМАТСКИ СПРЕЧАВАЛЕ ТРАГЕДИЈЕ ИЗАЗВАНЕ ОБОЉЕЊИМА ОД КАРЦИНОМА ПО КОЈИМА СМО ВОДЕЋИ У ЕВРОПИ, АКО Н ЕИ У СВЕТУ.

PROPUST OD ŽIVOTNOG ZNAČAJA PO NAROD SRBIJE Br. 2 JE NE PRIHVATANJE, OD ZVANIČNIKA VLADE, PRAVLJENJE TOPOGRAFSKIH MAPA  O URANIJUMOM ZATROVANIM PODRUČJIMA SRBIJE I AKO TO SKORO DA I NE KOŠTA NIŠTA DO MALO DOBRE VOLJE KAKO BI SE SISTEMATKI SPREČAVALE TRAGEDIJE IZAZVANE OBOLJENJIMA OD KARCINOMA, OBOLJENJA PO KOJIM SMO VODEĆI U EVROPI AKO NE I U SVETU.

И БР.3 НЕДОПУСТИВЕ ГРЕШКЕ ЈЕДНЕ ВЛАДЕ СУ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРИВРЕНИХ ПРОЈЕКАТА ЗАСНОВАНИХ НА ТЕХНОЛОГИЈИ БРЗИХ САОБРАЋАЈНИЦА КОЈИМА БИ НИШ ИЛИ СУБОТИЦА БИЛИ УДАЉЕНИ ОД БЕОГРАДА НАЈВИШЕ САТ ВРЕМЕНА УЗ ШИРЕЊЕ ИНФРАСТРУКТУРНЕ МРЕЖЕ ЛОКАЛНИХ САОБРАЋАЈНИЦА, И ТИМЕ БИ СЕ ПОСТИГАО ВИСОК СТЕПЕН ЖИВОТНОГ СТАНДАРДА.

МОЛИМ СВЕ ОНЕ КОЈИМА СРБИЈА ЛЕЖИ НА СРЦУ, ПА И СВЕ ОНЕ КОЈИ НИСУ РАВНОДУШНИ ПРЕМА СУДБИНИ НАРОДА ИЗ КОЈЕГ СУ ПОТЕКЛИ ДА МИ СЕ ЈАВЕ.

I Br. 3 NEDOPUSTIVIH GREŠAKA JEDNE VLADE JE NEZAINTERESOVANOST ZA REALIZACIJU PRIVREDNIH PROJEKATA ZASNOVANIH NA TEHNOLOGIJI BRZIH SAOBRAĆANICA KOJIMA BI NIŠ ILI SUBOTICA BIO UDALJEN OD BEOGRADA NAJVIŠE SAT VREMENA A UZ ŠIRENJE I INFRASTRUKTURNE MREŽE LOKALNIH SAOBRAĆAJNICA POSTIGAO BI SE VISOK STEPEN ŽIVOTNOG STANDARDA.

MOLIM SVE ONE KOJIMA SRBIJA LEŽI NA SRCU PA I SVE ONE KOJI NISU RAVNODUŠNI PREMA SUDBINI NARODA IZ KOJEG SU POTEKLI DA MI SE JAVE OVDE NA INBOKS ILI NA: dusan.nonkovic@gmx.de KAKO BI OSNOVALI KROVNU ORGANIZACIJU :

НАША ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА

Патриотске странке су, на овим изборима 2014. драматично поражене од политичког противника, не зато што је тај противник био супериорнији по свом привреднополитчком , или патриотској идеологији, већ зато што су те наше патриотске странке биле супериорније у својој неслози! Склон сам да верујем да је било и изборне крађе, али за овај земљотрес своје пропасти су саме„зарадиле“ патриотске странке ,јер су одговорне и својим радом и својом сујетом . Како су радиле тако су углавном и добиле.

Па, и да се изузме неслога патриотских странака, па погледа програм, не само патриотских већ и победничких странака, уочило би се, већ на први поглед да су ти програми састављени од парола и добрих намера без конкретних мера за остваривање тих својих добронамерних намера.

Зар је онда чудо што нам 50% око 3,5 милиона бирача не излази на изборе, те да на тај начин одлучује о судбини како странака тако и о судбини своје државе Србије од које су последњих неколико деценија доживљавали разочарење за разочарењем по прекритом диктату страних интереса којима је на тај начин само омогућен несметани просперитет, а нашем народу несметано пропадање, сиромаштво и беда. Да нам је народ оваквим својим одлукама постао контрапродуктиван сам себи, својим интересима, кривицу сносе у првом реду патриотске странке доказаном неслогом и неспособношћу да поставе конкретан привреднополитички план с конкретним мерама за опоравак земље.

Није довољно само рећи шта не вља, шта би другачије урадили већ је потребно и навести конкретне мере за постизање тих циљева, односно рећи конкретно шта би, и како би се то спровело у дело, могло и остварити! Реториком конфронтације и свађе попут пиљарица на пијаци не може се задобити поверење народа.

Потпуно ми је нејасно да је мој предлог привреднополитичког програма за опоравак Србије игнорисан од свих странака. Још ми је неразумљивије да се мој предлог о реализацији топографске карте Србије са уранијумом загађених подручја није прихватио и уврстио у предизборну кампању, и ако је био сасвим конкретан и  без неких значајнијих материјалних средстава остварљив. Пошто се цезијум на хиљаде година таложи у костима довољно би било анализирати млечне зубе на садржину цезија са назначеним местом боравка да би се тако регистровала на хиљаде година затрована подручја Србије и по потреби преселило становништво због пијаће воде и прехране како се не би и даље тровали уранијумом и оболевали од опасних карцинома.

Такав програм је од животног значаја сваког нашег становника све од Чернобилске нуклеарне катастрофе па до бомбардовања НАТО уранском муницијом. Такав програм би народ бранио и ногама и зубима, па не би дозволио ни изборну превару крађом оних странака које би заступале овако конкретан пример свог страначког програма, а поред тога би могла служити та карта и за тражење оштете због нелегалног бомбардовања. То, само примера ради да би се наше странке суочиле са својим грешкама како их следећи пут не би поновиле. Народ је сит обећања, њему су потребни конкретни примери како би се укључио у њихово спровођење!

Овако поразни резултати избора су више него болни, али су, вероватно, били и неминовни како би се препознале собствене кардиналне грешке да би се остварио нов здравији почетак с оснивањем нове странке; НАША ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА која би омогућила, под својим кровом, свим патриотским странкама да очувају свој идеолошки идентитет али уједно и да све подреде заједничком главном циљу, реализацији високог животног стандарда народу из којег смо сви потекли! Нови избори ће доћи брже него што им се надамо, јер ова гарнитура на власти нема економскополитичи програм до задуживањеновим кредитима што не може ићи у недоглед.

Не чини свога политичког супарника

вербалним нападима од себе лошијим

већ себе својим делима од њега бољим

Душан Нонковић – оснивач и уредник Гласа Дијаспоре

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: