Eine Antwort

 1. ПЛАНЕТАРНИ АУТИЗАМ КАО ВИРУС ЗАХВАТИО ЈЕ ПОЛИТИКУ, ДИПЛОМАТИЈУ, ВОЈНУ СИЛУ
  Могуће да о овоме не би ни размишљао, да се свакодневно не сретамо са сликом света политике, дипломатије и војне силе, које је захватио вирус планетарног аутизма, као продукт моћних справица, које су човека одвојиле од стварности.
  Елита политичара и дипломата у време њиховог припремања за професију, коју сада обављају, по њиховом понашању, види се у којој је мери технологија увукла њега у виртуелну стварност, па их је умртвила за оне који им нису близу. Ти људи су захваћени, ошамућени и изгубљени у мноштву онога што су им примењене справице улиле у базу њихове личности. Ако су имали дуго запушене уши код њих се појачава социјална изолованост. Најчешће ти немају времена да са другом особом нормално комуницирају. Све друго је за њих обичан предмет, којег покушавају да заобиђу. Они настоје да им нико не наруши њихов вирутеалн свет, којег су себи створили. Такви, и када о нечему озбиљном треба да одлуче, одлучује њихов аутизам. То су опасне и оболеле особе од којих, најчешће, страдају реални људи.
  Друга категорија је отуђена војна сила. Док су Турци у прошлости одвајали мало дете од родитеља, подвргли посебном васпитању и школовању за владајућу и борбену елиту, савремено друштво је захваћено новим вирусом, где се, од младих дана па надаље, будућа владајућа и борбена елита, подвргава опасним справицама које ће од те личности изградити окрутну личност, отућену од реалног живота. Не само у раној младости и у време школовања, такве особе настављају да стално седе за тренажерима, увежбавајући убијање. Та отуђена сила је састављена и умрежена, она се одваја од реалне стварности, њој се законом забрањује дружење са обичним светом, она је под сталном присмотром унутрашњих органа, које се старају да се одржи њихов лични статус, јер само тако могу извршити свој задатак. Док они кроз разне игрице пуцају у слику, не трепнувши, када дођу у такву ситуацију, поступиће као да пред њим није човек већ виртуелна слика тренажера.
  Сетимо се бомбардовања СР Југославије, чија се петнаетогодишњица њеног почетка приближава, да су пилоти тих авијона, који су на земљу слали пројектиле и друга (забрањена) средства, убијали невине, рушили њихове објекте, уништавали њихову инфраструктуру, да им нанесу жртве и материјалну штету. Њихови планери су, такође, окупљени и на савременим справицама планирали ове задатке. Онај, ко им је задао тај задатак, одавно је престао бити нормалан и уман човек. Он је највише оболео од аутизма, који га је претворио у монструмчовека. Ако га заштићује његова држава, сами дајте оцену њој.
  И то се наставља, а то нам јасно преноси слика на нашим телевизијама, у време када се реалан свет нашао у озбиљној кризи. Несрећа је у томе што иста елита, која је свет гурнула у кризу, оболела од познатог аутизма, покушава да наметне своје одлуке. Тако ће безуман диктирати разуму, који се неће ослободити те зависности…
  Многи признати соцојолози, психијатри и физотерапеути упозоравају на ову озиљну завосност савременог човека, који је увек у потрази за новим стимулансом запао у озбиљну кризу личности. Зато је много разлога због којих је младима и људима оболелим од аутизма лепше у виртуелном него у реалном свету. Такви најчешће су присутни на друштвеним мрежама које им задовоље њихов егзибиционизам или их увлаче у стање да кроз мали отвор завире у туђе животе. Ако умни човек и „наука“ ништа не учине, сви ћемо живети у виртуелном свету, далеко од стварности и све ће мо мање доприносити да се то зло мења…

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: