О ГЕНОЦИДУ – ДН

 

О ГЕНОЦИДУ – ДН

Изворна реч, корен речи, “геноцид” је реч “ген” а ген је наследна карактеристика једне лозе, сорте, типа а и народа. Ганоцид је подпуно уништаване наследности тих особина. Под геноцидом се подразумева подпуно уништавање корена, било које врсте биљке или бића, типа, заснованог на ницању, рађању, развоју себи специфичних генетски наследних особина да би се те наследне карактеристике како фенотипне тако и телесне па и душевне које се са колена на колена наслеђују дефинитивно уништиле.

Другим речима, геноцид подразумева и означава тотално истребљавање, код биља искорењавање а по питању људског рода подпуно искорењење и уништење типа, врсте једног народа што подразумева уморство како родитеља тако и сваког детета до те мере да се у подпуности сасече и уништи генетско наследство једног народа односно популације, тип једног народа или расе а томе мора предходити доказ за планирано уништење како жене тако и мушкараца а и деце. А из тога произилази: Уколико се поштеде жена или деца од уништења, онда не може бити ни говора о уништењу гена однесно генетске наследне линије па према томе нити о геноциду већ о злочину а то је опет сасвим нешто друго.

То знају врло добро и иницијатори ове тужбе због наводно извршеног геноцида над хрватским народом. Са сигурношћу се то може рећи да је то било обратно. Да се посегло за тужбом против српског народа је само доказ зле намере оних који су протерали и бомбардовали српски народ како би га уништили и стим затрли трагове свог злочина и геноцида извршеног над српским народом како не би било наследника који би могли, једног дана, потражити оштету за почињен геноцид над недужним српским народом. А уједно и спере са себе жиг срама који ће иначе трајати све док је света и народа и поколења која ће на те злочине подсећати, на почињен геноцид над недужним српским народом! То је само комплот НАТО неоглобалиста, злчинса одговорног за почињени геноцид бомбардовањем цивила уранијумском муницијом!

Уз помоћ домаћих квислинга могло би им то чак и поћи за руком. Сатанизација срба по свету је само део тог злочиначког програма а ова тужба против српског народа само безуспешан покушај прања своје савести!!!

Душан Нонковић

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: