Рамзан Кадиров: САД хоће Русију, спреман сам лично да браним становништво у Украјини

Рамзан Кадиров: САД хоће Русију, спреман сам лично да браним становништво у Украјини

03.03.2014. – САД требају Русију која је најјача држава


Лично сам спреман да идем у Украјину, рекао је председник Чеченије, Рамзан Кадиров. „Уколико буде потребно , спреман сам да идем у Украјину заједно са добровољцима који су спремни да штите становништво“, – рекао је он.

Према Кадирову, „Савет Федерације је донео исправну одлуку када је подржао одлуку руског председника Владимира Путина да се дозволи улазак Војске Русије и да врати Украјину у нормално стање.“

„Ситуација која је тамо настала је хаос и безакоње. Наоружане криминалне групе су директна претња за животе грађана Украјине и Руса на украјинској територији – изјавио је Кадиров“.

„Сваку одлука Врховног команданта, ми војници, ћемо поштовати и ићи ћемо до краја.“

Рамзан Кадиров је саопштио да је разговарао са Татарима, Русима, Козацима и Украјинцима о ситуацији. Сви они, према Кадирову, говоре да по улицама Крима нема људи који ходају около са црним заставама и који се понашају агресивно.

„Слична ситуација је започела недавне догађаје у Кијеву, када су националисти постепено почели да диктирају услове“ – упозорио је Кадиров.

Рамзан Кадиров је позвао украјински народ да се одупре снагама које покушавају да преузму власт у земљи.

. . . “ Украјинци су ратоборни и храбри људи, као Чечени, и ја апелујем на Украјинце да схвате ситуацију и оштро осуде све терористе и екстремисте, јер морамо живети заједно, ценећи и поштујући братске односе. Нећемо дозволити никоме да „игра“ ван братских народа “ – рекао је Рамзан Кадиров.

„Зашто светска заједница мирно ћути и гледа? Упитао је реторички, Рамзан Кадиров. Сматрају да је Америка свемоћна држава. То није тако. „Ал – Каида „, са којима се Америка бори дуго времена, још увек постоји и прима финансијску помоћ и наставља своје терористичке активности.  И ова земља, САД подржава разбојнике и терористе који пуцају на полицију, протерују шефа државе, владу и парламент користећи Украјину као средство. САД спроводе амбициозне циљеве у Либији и Сирији. И у тим земљама Америка наоружава терористе. Сада то ради у Украјини.“

Рамзан Кадиров је изјавио да се САД престану бавити судбином украјинског народа и украјинске државности. „Они хоће Русију, која је најјача држава по било којим питањима и има независан положај. Америка и Запад су дуго покушавали да ослабе нашу снагу и окренули су против Русије различите државе, укључујући пост-совјетске земље. Да, ово је одвратна политика “ – рекао је шеф Чеченије.

http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=2&idnovost=55554&Ramzan-Kadirov%3A-SAD-hoce-Rusiju%2C-spreman-sam-licno-da-branim-stanovnistvo-u-Ukrajini#.UxSwlIWLypp
,

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: